KUMPELka Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 musia napisał(a):Czy ktoś nie wziąłby Marysi sierotki, bez psa z Katowic. Po raz pierwszy rekreacyjnie, poogladać chcę. Opus zostaje w domu Musiu, My Ciebie zawsze tylko...musiałabyś podjechać Drabasem do Żor a stąd Sławek weźmie Cię dalej :p Quote
Alicja Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 Jak otworzyć plan sędziowania:oops:pyta niemota komputerowa:cool3: Quote
Asztir Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 Trzeba go ściągnąć i otworzyć w programie który obsługuje .psd My też jesteśmy sami w swojej klasie :roll: a szkoda , byłoby tak fajnie mieć konkurencje :cool3: Quote
Alicja Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 [quote name='Asztir']Trzeba go ściągnąć i otworzyć w programie który obsługuje .psd My też jesteśmy sami w swojej klasie :roll: a szkoda , byłoby tak fajnie mieć konkurencje :cool3:kurka a jaki to program :oops: pokibicujemy wam ;)Będe bez piesa Quote
matrix..... Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 JustynaJK napisał(a):i znów jesteśmy sami w klasie!!! my to nawet sami w rasie jesteśmy :) Quote
Asztir Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']kurka a jaki to program :oops: pokibicujemy wam ;)Będe bez piesa Alu my mamy maca więc to neico inny system, ale do oglądania .psd używamy "Preview" a do otwierania i zapisywania w tym formacie Photoshop. Kibicowanie bardzo wskazane i miłe :razz: :) Quote
Zdzisek Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']kurka a jaki to program :oops: Podaję link do pobrania programu Acrobat wersja PL - czytanie plików .pdf http://dobreprogramy.pl/index.php?dz=22&id=856&t=33 Należy pobrać ze strony i zainstalować. :comp26: Quote
gosiaczek20 Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 hejka wszystkim ja w troche innej sprawie jest potrzebny transport dla malej jamnikowatej suni ktora chce adoptowac ale nie mam jak sie tam dostac :placz: :placz: :placz: z knurowa do prudnika lub nysy w sobote 30 wrzesnia lub 1 pazdziernika z wystawy w rybniku do tych samych miast moze byc jeszcze kedzierzyn kozle:Help_2: :Help_2: :Help_2: :Help_2: :Help_2: :Help_2: :Help_2: :Help_2: :Help_2: :Help_2: :Help_2: :Help_2: :Help_2: :Help_2: :Help_2: Quote
Błyskotka Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 JustynaJK napisał(a):i znów jesteśmy sami w klasie!!! Tak samo jak my zawsze na krajówce :cool3: . Quote
anika* Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 a ja to nawet nie mówie, niezdyscyplinowany szczenior beagla 6 miesięcy i 2 dni ;) i tez chyba bedziemy sami, mam nadzieje że pobiegne chociaz w dobrą strone a Bazyl nie zje sędziny Quote
Alicja Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 Zdzisek napisał(a):Podaję link do pobrania programu Acrobat wersja PL - czytanie plików .pdf http://dobreprogramy.pl/index.php?dz=22&id=856&t=33 Należy pobrać ze strony i zainstalować. :comp26::oops:dziękuję ;) Quote
Neris Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 Przepraszam, ale czy ktoś z okolic Opola albo Nysy wybiera się do Rybnika? Potrzebujemy transportu dla małego szczeniaczka kundelka (3kg) z Rybnika do Opola albo Nysy. Pomóżcie! Quote
Guest Reyes Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 Hej, niewiem czy ktoś już pytał jak tak to przepraszam: Jaki dworzec PKP "rybnika" jest najbliżej i jak się potem dostać do terenu wystawy? Quote
bluerat Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 ogólnie to Rybnik Paruszowiec, szukałam ale Rybnik-Kamień chyba już nie działa. Do Kamienia jadą autobusy 17, 18, 19 tutaj jest rozkład jazdy autobusów http://www.ztz.rybnik.pl/rj3.php?id=1&prz_id=152 musisz posprawdzać, bo nie wiem o której będziesz w Rybniku Quote
Guest Reyes Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 bluerat napisał(a):ogólnie to Rybnik Paruszowiec, szukałam ale Rybnik-Kamień chyba już nie działa. Do Kamienia jadą autobusy 17, 18, 19 tutaj jest rozkład jazdy autobusów http://www.ztz.rybnik.pl/rj3.php?id=1&prz_id=152 musisz posprawdzać, bo nie wiem o której będziesz w Rybniku Dzięki dobra duszo :)) Quote
bluerat Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 i co jeszcze - w dniu wystawy na drodze do kamienia robia się straaaaszne korki :( normalnie dojechanie autem to niecałe 10min ode mnie, a ostatnio jechaliśmy godzinę :( jak mnie przeziębienie nie wykończy to do zobaczenia wszystkim jutro :multi: Quote
JustynaJK Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 o to wyjadę dużo wcześniej,tym bardziej,ze wchodzę na ring zaraz po 10:lol: Quote
Alicja Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 bluerat napisał(a):i co jeszcze - w dniu wystawy na drodze do kamienia robia się straaaaszne korki :( normalnie dojechanie autem to niecałe 10min ode mnie, a ostatnio jechaliśmy godzinę :( jak mnie przeziębienie nie wykończy to do zobaczenia wszystkim jutro :multi:też będziemy ale bez Ozzulka JustynaJK napisał(a):o to wyjadę dużo wcześniej,tym bardziej,ze wchodzę na ring zaraz po 10:lol:ok 9 już zaczynają sie korki Quote
Błyskotka Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 Życzę wszystkim jutro powodzenia i samych doskonałych ocen :lol:. Quote
zpr Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 Czy ktos wie ile jest tak mniej więcej km z Opola do Rybnika? Quote
efra-husky Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 Z Opola do Rybnika jest 111 km Moniczko ;) Quote
zpr Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 efra-husky napisał(a):Z Opola do Rybnika jest 111 km Moniczko ;) Dziękuję serdecznie:-)) Quote
aniaDark Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 Muszą też pospieszyć się te osoby, które będą jechac od strony Gliwic - drogi nam w Rybniku remontują, więc może być nieciekawie (no i w dodatku niedziela, to ludziska do kościołów spieszą ;) ). Quote
Recommended Posts