Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

musia napisał(a):
Czy ktoś nie wziąłby Marysi sierotki, bez psa z Katowic. Po raz pierwszy rekreacyjnie, poogladać chcę. Opus zostaje w domu

Musiu, My Ciebie zawsze tylko...musiałabyś podjechać Drabasem do Żor a stąd Sławek weźmie Cię dalej :p

• Replies 206
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Trzeba go ściągnąć i otworzyć w programie który obsługuje .psd
My też jesteśmy sami w swojej klasie :roll: a szkoda , byłoby tak fajnie mieć konkurencje :cool3:

Posted

[quote name='Asztir']Trzeba go ściągnąć i otworzyć w programie który obsługuje .psd
My też jesteśmy sami w swojej klasie :roll: a szkoda , byłoby tak fajnie mieć konkurencje :cool3:kurka a jaki to program :oops:

pokibicujemy wam ;)Będe bez piesa

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']kurka a jaki to program :oops:

pokibicujemy wam ;)Będe bez piesa

Alu my mamy maca więc to neico inny system, ale do oglądania .psd używamy "Preview" a do otwierania i zapisywania w tym formacie Photoshop.
Kibicowanie bardzo wskazane i miłe :razz: :)

Posted

hejka wszystkim ja w troche innej sprawie jest potrzebny transport dla malej jamnikowatej suni ktora chce adoptowac ale nie mam jak sie tam dostac :placz: :placz: :placz: z knurowa do prudnika lub nysy w sobote 30 wrzesnia lub 1 pazdziernika z wystawy w rybniku do tych samych miast moze byc jeszcze kedzierzyn kozle:Help_2: :Help_2: :Help_2: :Help_2: :Help_2: :Help_2: :Help_2: :Help_2: :Help_2: :Help_2: :Help_2: :Help_2: :Help_2: :Help_2: :Help_2:

Posted

a ja to nawet nie mówie, niezdyscyplinowany szczenior beagla 6 miesięcy i 2 dni ;) i tez chyba bedziemy sami, mam nadzieje że pobiegne chociaz w dobrą strone a Bazyl nie zje sędziny

Posted

Przepraszam, ale czy ktoś z okolic Opola albo Nysy wybiera się do Rybnika? Potrzebujemy transportu dla małego szczeniaczka kundelka (3kg) z Rybnika do Opola albo Nysy. Pomóżcie!

Posted

Hej, niewiem czy ktoś już pytał jak tak to przepraszam:
Jaki dworzec PKP "rybnika" jest najbliżej i jak się potem dostać do terenu wystawy?

Posted

bluerat napisał(a):
ogólnie to Rybnik Paruszowiec, szukałam ale Rybnik-Kamień chyba już nie działa.
Do Kamienia jadą autobusy 17, 18, 19
tutaj jest rozkład jazdy autobusów http://www.ztz.rybnik.pl/rj3.php?id=1&prz_id=152
musisz posprawdzać, bo nie wiem o której będziesz w Rybniku

Dzięki dobra duszo :))

Posted

i co jeszcze - w dniu wystawy na drodze do kamienia robia się straaaaszne korki :(
normalnie dojechanie autem to niecałe 10min ode mnie, a ostatnio jechaliśmy godzinę :(
jak mnie przeziębienie nie wykończy to do zobaczenia wszystkim jutro :multi:

Posted

bluerat napisał(a):
i co jeszcze - w dniu wystawy na drodze do kamienia robia się straaaaszne korki :(
normalnie dojechanie autem to niecałe 10min ode mnie, a ostatnio jechaliśmy godzinę :(
jak mnie przeziębienie nie wykończy to do zobaczenia wszystkim jutro :multi:
też będziemy ale bez Ozzulka

JustynaJK napisał(a):
o to wyjadę dużo wcześniej,tym bardziej,ze wchodzę na ring zaraz po 10:lol:
ok 9 już zaczynają sie korki

Posted

Muszą też pospieszyć się te osoby, które będą jechac od strony Gliwic - drogi nam w Rybniku remontują, więc może być nieciekawie (no i w dodatku niedziela, to ludziska do kościołów spieszą ;) ).