__Lara Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 Jaaga, ja zrobiłam ogłoszeń kilka ze zdjęciami Toli i Anilki razem, a ogłoszenie było na Anilkę. Może zapytaj Panią o którą sunię jej chodzi? Quote
Jaaga Posted November 29, 2010 Author Posted November 29, 2010 To muszę zapytać w takim razie, bo pewnie jednak chodzi o Anilkę. Quote
Jasza Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 Ja zrobiłam tylko dwa ogłoszenia i tylko Anilce. Kciuki za Tolę. Żeby wszystko poszło ok. Quote
Jaaga Posted November 30, 2010 Author Posted November 30, 2010 Tola już po sterylizacji. Chyba możemy domyslac się, czemu miała takie krwawienia co jakis czas, bo okazało sie, że miała guza nowotworowego na macicy. Macica była bardzo ukrwiona i powiększona. Tola może teraz sikac jeszcze z krwią. Zapłaciłam 214 zł za sterylkę. Fakturę wysyłam elizie_sk, bo ze stowarzyszenia dostałam pieniądze na pokrycie koszów zabiegu. Były to pieniądze przekazane na artykuł w gazecie, podarowane przez Andzię 69 i mag.dę. Pieknie dziękuję. Rozliczenie na 1 stronie. Elizo, potwierdzisz jak otrzymasz fakturę? Rachunek za Bioxetin, lek przeciwlękowy Quote
Rudzia-Bianca Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 Moja cudna Toleńko, nie daj się i dochodź do siebie szybciutko , całusek w śliczny nosek Quote
erka Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 To może to było tez powodem zachowań Toli, miejmy nadzieję, że teraz to się zmieni.:) Quote
Jaaga Posted November 30, 2010 Author Posted November 30, 2010 Oby. Na razie leży i telepie nią. martwię się tylko tym guzem nowotworowym, czy jeszcze gdzieś nie ma. Może on powodował ból i to pełzanie. Pewnie jutro przekonamy się, bo na razie nie rusza się z legowiska. Quote
Jasza Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 Biedna mała... Żeby teraz juz było tylko lepiej. Quote
DuDziaczek Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 trzymamy kciuki... może teraz będzie bardziej śmiała. Quote
savahna Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 Dostałam maila od kogos zainteresowanego Anilka z prosba o zdjęcia i kontakt telefoniczny. Podany była nr. Zdjęcia nowe,wysłałam. Podawac Ci Jaaga nr tel. ? Czy zostawić inicjatywę Pani(Panu)?Bo namiary przeciez są w ogłoszeniu...Zresztą wysłałam jeszcze raz Twoje nr telefonów. Trzyma kciuki za bidną Tolę!:loveu: Quote
Jaaga Posted December 1, 2010 Author Posted December 1, 2010 savahna napisał(a):Dostałam maila od kogos zainteresowanego Anilka z prosba o zdjęcia i kontakt telefoniczny. Podany była nr. Zdjęcia nowe,wysłałam. Podawac Ci Jaaga nr tel. ? Czy zostawić inicjatywę Pani(Panu)?Bo namiary przeciez są w ogłoszeniu...Zresztą wysłałam jeszcze raz Twoje nr telefonów. Trzyma kciuki za bidną Tolę!:loveu: Dziękuję, że odpisałaś. Nie podawaj mi numeru telefonu. jesli ktoś chce, to zadzwoni. Przeciez poprosiłaś o kontakt telefoniczny na podany numer. Niektórzy jakieś upodobanie chyba maja w mailowaniu. Potem możesz tak 10 razy dziennie pisać o szczegółach i bzdurach, aż w końcu zamilką. Jak ktos chce, to szybko zadzwoni i wie wszystko. Quote
kika22 Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 Jaaga napisał(a):Dziękuję, że odpisałaś. Nie podawaj mi numeru telefonu. jesli ktoś chce, to zadzwoni. Przeciez poprosiłaś o kontakt telefoniczny na podany numer. Niektórzy jakieś upodobanie chyba maja w mailowaniu. Potem możesz tak 10 razy dziennie pisać o szczegółach i bzdurach, aż w końcu zamilką. Jak ktos chce, to szybko zadzwoni i wie wszystko. Jak komus zalezy na psie to powinien sam zadzwonic:eviltong: Quote
Jasza Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 kika22 napisał(a):Jak komus zalezy na psie to powinien sam zadzwonic:eviltong: Dokładnie. Jak Tola? Quote
Jaaga Posted December 1, 2010 Author Posted December 1, 2010 Jasza napisał(a):Dokładnie. Jak Tola? Niestety, bez zmian. Znowu zwinięta i nerwowa. Chyba wczoraj jeszcze narkoza ja wyluzowała, ze tak inaczej się zachowywała. Quote
Jaaga Posted December 2, 2010 Author Posted December 2, 2010 Przy narkozie nie mogla. Jest postęp, bo siku już częściej robi na spacerze i jest bardziej kontaktowa. Zrobię jej zdjęcia, jak tylko bede miała czas, to bardzo prosiłabym o ogłoszenie jej. Wczoraj odebrałam zagubionego yorka pochodzącego z mojej hodowli. Własciciele nie skontaktowali się ze mną i nie mam co zrobic z 9-letnim chłopakiem bojącym się mojego stada. Pilnie muszę znaleźć dla niego jakiś dom, ale gdzie? Quote
Jasza Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Jaaga, podeślij jeśli możesz fotki i namiary na chłopaczka ( Yorka) do Borówki:leksia16@gazeta.pl Quote
Jaaga Posted December 2, 2010 Author Posted December 2, 2010 [quote name='Jasza']Jaaga, podeślij jeśli możesz fotki i namiary na chłopaczka ( Yorka) do Borówki:leksia16@gazeta.pl A w jakim celu? Chce adoptować psa? Bo mogę go dać do nowego domu jedynie z zastrzeżeniem, że gdyby zgłosili sie własciciele, to mają prawo go odebrać. dzis dzwonila Pani o Anilkę, tylko musiałaby namówić domowników na drugiego psa, wiec nic pewnego. Quote
Jasza Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 Borówka jest z Dogo. Pewnie w celu znalezienia chłopakowi domu. Quote
savahna Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 Jakieś wieści z potencjalnego domku Anilki?:razz: Quote
Wiedźma Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 Biedna, śliczna Tola. Zabiorę ją przynajmniej na pierwszą. Quote
Jasza Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Jaaga, z bazarku dla Tolci powinno wpłynąć 40.75. Maluśko, ale zawsze coś. Lepiej coś z Tolą? Quote
Recommended Posts