Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 389
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tola już po sterylizacji. Chyba możemy domyslac się, czemu miała takie krwawienia co jakis czas, bo okazało sie, że miała guza nowotworowego na macicy. Macica była bardzo ukrwiona i powiększona. Tola może teraz sikac jeszcze z krwią.

Zapłaciłam 214 zł za sterylkę. Fakturę wysyłam elizie_sk, bo ze stowarzyszenia dostałam pieniądze na pokrycie koszów zabiegu. Były to pieniądze przekazane na artykuł w gazecie, podarowane przez Andzię 69 i mag.dę. Pieknie dziękuję.
Rozliczenie na 1 stronie.

Elizo, potwierdzisz jak otrzymasz fakturę?

Rachunek za Bioxetin, lek przeciwlękowy

Posted

Oby. Na razie leży i telepie nią. martwię się tylko tym guzem nowotworowym, czy jeszcze gdzieś nie ma. Może on powodował ból i to pełzanie. Pewnie jutro przekonamy się, bo na razie nie rusza się z legowiska.

Posted

Dostałam maila od kogos zainteresowanego Anilka z prosba o zdjęcia i kontakt telefoniczny. Podany była nr. Zdjęcia nowe,wysłałam. Podawac Ci Jaaga nr tel. ? Czy zostawić inicjatywę Pani(Panu)?Bo namiary przeciez są w ogłoszeniu...Zresztą wysłałam jeszcze raz Twoje nr telefonów.
Trzyma kciuki za bidną Tolę!:loveu:

Posted

savahna napisał(a):
Dostałam maila od kogos zainteresowanego Anilka z prosba o zdjęcia i kontakt telefoniczny. Podany była nr. Zdjęcia nowe,wysłałam. Podawac Ci Jaaga nr tel. ? Czy zostawić inicjatywę Pani(Panu)?Bo namiary przeciez są w ogłoszeniu...Zresztą wysłałam jeszcze raz Twoje nr telefonów.
Trzyma kciuki za bidną Tolę!:loveu:

Dziękuję, że odpisałaś. Nie podawaj mi numeru telefonu. jesli ktoś chce, to zadzwoni. Przeciez poprosiłaś o kontakt telefoniczny na podany numer. Niektórzy jakieś upodobanie chyba maja w mailowaniu. Potem możesz tak 10 razy dziennie pisać o szczegółach i bzdurach, aż w końcu zamilką. Jak ktos chce, to szybko zadzwoni i wie wszystko.

Posted

Jaaga napisał(a):
Dziękuję, że odpisałaś. Nie podawaj mi numeru telefonu. jesli ktoś chce, to zadzwoni. Przeciez poprosiłaś o kontakt telefoniczny na podany numer. Niektórzy jakieś upodobanie chyba maja w mailowaniu. Potem możesz tak 10 razy dziennie pisać o szczegółach i bzdurach, aż w końcu zamilką. Jak ktos chce, to szybko zadzwoni i wie wszystko.

Jak komus zalezy na psie to powinien sam zadzwonic:eviltong:

Posted

Jasza napisał(a):
Dokładnie.

Jak Tola?

Niestety, bez zmian. Znowu zwinięta i nerwowa. Chyba wczoraj jeszcze narkoza ja wyluzowała, ze tak inaczej się zachowywała.

Posted

Przy narkozie nie mogla. Jest postęp, bo siku już częściej robi na spacerze i jest bardziej kontaktowa.

Zrobię jej zdjęcia, jak tylko bede miała czas, to bardzo prosiłabym o ogłoszenie jej.

Wczoraj odebrałam zagubionego yorka pochodzącego z mojej hodowli. Własciciele nie skontaktowali się ze mną i nie mam co zrobic z 9-letnim chłopakiem bojącym się mojego stada. Pilnie muszę znaleźć dla niego jakiś dom, ale gdzie?

Posted

[quote name='Jasza']Jaaga, podeślij jeśli możesz fotki i namiary na chłopaczka ( Yorka) do Borówki:leksia16@gazeta.pl

A w jakim celu? Chce adoptować psa? Bo mogę go dać do nowego domu jedynie z zastrzeżeniem, że gdyby zgłosili sie własciciele, to mają prawo go odebrać.

dzis dzwonila Pani o Anilkę, tylko musiałaby namówić domowników na drugiego psa, wiec nic pewnego.