Jasza Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 Błędy to jedno, ale w takiej sprawie jak adopcja psa, to człowiek powinien się wysilić na telefon a nie tak sms-ować. Nawet nie chcę się domyślać, czy to z oszczędności, czy z lenistwa... Quote
Rudzia-Bianca Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 erka napisał(a):Ja juz mam kolejnego sms , chyba od tej samej osoby o treści " czy dowus do oswiecimia mozliwy":cool3:. Dostawałam takiego sms- a jak szukaliśmy domu dla dwóch sunieczek z Myślenic, ok. 2 miesiące temu dokładnie dowus i oświęcim . Quote
erka Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 Przelałam na konto Jaagi 55 zł dla Toli z bazarku Rudzi-Bianki:). Quote
Jaaga Posted December 23, 2010 Author Posted December 23, 2010 Dziekuję serdecznie. Już dopisuję w rozliczeniu. Quote
kika22 Posted December 24, 2010 Posted December 24, 2010 Każdemu Dogomaniakowi, obojętnie skąd, od świtu, aż do zmroku - Wesołych i przyjemnych Świąt! P.S. Wszystkim psiakom nowych domków, a dogomaniakom braku pracy Sylwia i cała reszta Quote
Jasza Posted December 25, 2010 Posted December 25, 2010 Spokojnych Świąt Jaaga. Dla Ciebie i Twoich bliskich. Tola - to pewnie Twoje pierwsze dobre święta. Quote
Jaaga Posted December 26, 2010 Author Posted December 26, 2010 Pięknie dziękujemy za świąteczne zyczenia. Quote
zuzka Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 Szampana piccolo, Brokatu na czoło, Uśmiechu na twarzy, Szampańskiej zabawy, Życzeń serdecznych, Wspomnień najlepszych oraz braku kaca kiedy w nowym roku pamięć wraca Quote
Jaaga Posted January 3, 2011 Author Posted January 3, 2011 Ona i tak jest nerwowa, więc tylko trochę gorzej zachowywała się. Dzis ma dac znać pani nia zainteresowana, czy przyjedzie ja oglądać. Oby tylko się zdecydowała poznać Tolkę. Quote
__Lara Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 Jaaga napisał(a):Ona i tak jest nerwowa, więc tylko trochę gorzej zachowywała się. Dzis ma dac znać pani nia zainteresowana, czy przyjedzie ja oglądać. Oby tylko się zdecydowała poznać Tolkę. Byłoby wspaniale, trzymam kciuki :) Quote
Rudzia-Bianca Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 Ja też trzymam kciuki za Tolunię i za Panią żeby się zakochała ;) Quote
Jasza Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 I żeby w ogóle przyjechała...jak już przyjedzie, toTola ją na pewno zauroczy. Quote
Rudzia-Bianca Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Jaaga napisał(a):Niestety pani nie zadzwoniła. Jej strata ... Quote
Rudzia-Bianca Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Ależ tu cicho u Tolci ... Więc ja zaproszę na bazarek na psiaki z Kielc u Jaagi :) http://www.dogomania.pl/threads/199706-Na-tymczasy-z-Kielc-u-Jaagi-do-20.01-gad%C5%BCety-zapachy-per%C5%82y?p=16062844#post16062844 i na psiaki z Dymin a Krakowie i sterylkę mojej podopiecznej Kory http://www.dogomania.pl/threads/199684-Dla-Babci-i-Dziadka-i-nie-tylko-do-13.01-na-sterylizacj%C4%99-Kory-i-psy-z-Dymin-w-Kraku Quote
Jaaga Posted January 9, 2011 Author Posted January 9, 2011 Czy mógłby ktoś ogłosić znowu Tolę? Miałam w ostatnich dniach kilka telefonów o Anilkę, niestety nikt z dzwoniących nie chciał innej suczki. Quote
Rudzia-Bianca Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 Podniesiemy Tolę z rańca niech ją ktoś pokocha:) Quote
erka Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 Tola, sunieczka wyrwana z dymińskiego piekła czeka na dom! Quote
Rudzia-Bianca Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 erka napisał(a):Tola, sunieczka wyrwana z dymińskiego piekła czeka na dom! I się doczekać nie może , taka piękna sunia ... Quote
savahna Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 Moge Tole ogłosić, zdjęcia to wiadomo wezmę sobie z wątku, no a tekscik?:crazyeye: Wiem,ze trafienie z tekstem w konkretnego człowieka to troche loteria, ale jednak po wyadoptowaniu mojego kociaka w ekspresowym tempie(jedyny mój wyadoptowany więc sie będę cieszyc i cieszyc...:p) myśle sobie,ze jednak tekst sklecony przez osobe majaca emocjonalny stosunek do zwierzaka ma jednak wieksze szanse. :cool3: Ludzie po zwykłego( no dla mnie niezwykłego:loveu:) buraska przyjechali z Krakowa....:lol: To co mam w tym ogłoszeniu pisac, moge liczyc na emocjonalny pólfabrykat czy skorzystać mam z funkcjonujacego dla Toli gotowca? Quote
Recommended Posts