Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Błędy to jedno, ale w takiej sprawie jak adopcja psa, to człowiek powinien się wysilić na telefon a nie tak sms-ować.
Nawet nie chcę się domyślać, czy to z oszczędności, czy z lenistwa...

• Replies 389
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

erka napisał(a):
Ja juz mam kolejnego sms , chyba od tej samej osoby o treści " czy dowus do oswiecimia mozliwy":cool3:.

Dostawałam takiego sms- a jak szukaliśmy domu dla dwóch sunieczek z Myślenic, ok. 2 miesiące temu dokładnie dowus i oświęcim .

Posted

Każdemu Dogomaniakowi, obojętnie skąd,
od świtu, aż do zmroku - Wesołych i przyjemnych Świąt!

P.S. Wszystkim psiakom nowych domków, a dogomaniakom braku pracy
Sylwia i cała reszta

Posted

Szampana piccolo,
Brokatu na czoło,
Uśmiechu na twarzy,
Szampańskiej zabawy,
Życzeń serdecznych,
Wspomnień najlepszych
oraz braku kaca
kiedy w nowym roku pamięć wraca

Posted

Ona i tak jest nerwowa, więc tylko trochę gorzej zachowywała się. Dzis ma dac znać pani nia zainteresowana, czy przyjedzie ja oglądać. Oby tylko się zdecydowała poznać Tolkę.

Posted

Jaaga napisał(a):
Ona i tak jest nerwowa, więc tylko trochę gorzej zachowywała się. Dzis ma dac znać pani nia zainteresowana, czy przyjedzie ja oglądać. Oby tylko się zdecydowała poznać Tolkę.

Byłoby wspaniale, trzymam kciuki :)

Posted
Posted

Czy mógłby ktoś ogłosić znowu Tolę?
Miałam w ostatnich dniach kilka telefonów o Anilkę, niestety nikt z dzwoniących nie chciał innej suczki.

Posted

Moge Tole ogłosić, zdjęcia to wiadomo wezmę sobie z wątku, no a tekscik?:crazyeye:
Wiem,ze trafienie z tekstem w konkretnego człowieka to troche loteria, ale jednak po wyadoptowaniu mojego kociaka w ekspresowym tempie(jedyny mój wyadoptowany więc sie będę cieszyc i cieszyc...:p) myśle sobie,ze jednak tekst sklecony przez osobe majaca emocjonalny stosunek do zwierzaka ma jednak wieksze szanse. :cool3: Ludzie po zwykłego( no dla mnie niezwykłego:loveu:) buraska przyjechali z Krakowa....:lol:
To co mam w tym ogłoszeniu pisac, moge liczyc na emocjonalny pólfabrykat czy skorzystać mam z funkcjonujacego dla Toli gotowca?