Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Czyli mam "zamowienie" na 2 bazarki, tak? Jeden z rzeczy mhume na tymczasowicze jaagi i jednen z rzeczy Jaagi na koty od erki? jaaka a byla by jakas szansa na zdjecia i watek kotow? czy po prostu tez na tymczaswoicze twoje, bo kotom chyba watku nie oplaca sie zakladac, co?

• Replies 389
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jusstyna85 napisał(a):
Niepotrzebnie robiłam wczoraj ogłoszenia?:(Mogłam Toli zrobić :(

Justyna, to chyba z Twoich ogłoszeń, bo Pani ją rano wypatrzyła i od razu się zdecydowała. chciała przyjechac, kiedy mi pasuje. To chyba jednak Twoja szczęśliwa ręka.

Gosiu, poprosze Erke o zdjęcia, bo gdyby były trzy koty to załozylabym im watek. jesli nie, to zawsze w linku mozna podac kieleck ogólny, gdzie bedą fotki.

Posted

Bardzo sie cieszę,że Anilka w dobrym domku:). Oby jeszcze Tola się doczekała, ale z nią będzie trudniej, bo to sunieczka specjalnej troski i dom musi byc tego świadomy. Jaaga chyba musisz napisać, do jakiego domu mogłaby pójśc Tola.

Co do kotków, to fotek raczej nie będzie, bo pojawiają się dopiero wieczorem. Muszę jakos zorganizować ich złapanie.

Posted

jaaga ewentualnie jak pisalam, mozna by zrobic na Twoje tymcasy. Ludzie tak nie do konca patrza na co, wazne co:) Byleby bylo gdzie rozliczyc i wskazac to miejsce. Tylko ktore miejce:)??

Posted

Podnoszę Tolę, bo ona jeszcze szuka domu. Domu cierpliwego, odpowiedzialnego, Tola potrzebuje jeszcze troche czasu, żeby dojść do normalności. Przeszła piekło w mordowni dymińskiej, byc może wcześniej też miała jakieś traumatyczne przejścia za sobą.

Posted

Wczoraj miałam maila, wyslałam odpowiedź z dokładnym opisem, ale na razie nie było żadnej odpowiedzi. Dziś był jeden SMS: ile lat ma ta żóta suka. Jesli ktos nie może wysilić się nawet na koszt rozmowy telefonicznej, to ja tez się nie bede produkować.

Posted

No cóż, dokładny opis pewnie odstraszył chętnego, ale przecież trzeba pisać , jak jest , bo inaczej można by sie spodziewać zwrotu.
Szkoda,że ludzie nie mają odrobiny cierpliwości dla psiaka po tak traumatycznych przejściach:(.

Posted

Jaaga napisał(a):
Wczoraj miałam maila, wyslałam odpowiedź z dokładnym opisem, ale na razie nie było żadnej odpowiedzi. Dziś był jeden SMS: ile lat ma ta żóta suka. Jesli ktos nie może wysilić się nawet na koszt rozmowy telefonicznej, to ja tez się nie bede produkować.

Mnie też dobijają takie smsy....

Posted

Ja zawsze odpisywałam nawet na takie smsy myśląc że ktoś może ma serducho dla psa ale nie potrafi się wysłowić, nie wiem ma jakieś problemy ale guzik- zawsze okazywało się że ci co nawet nie potrafią zadzwonić nie mają nic do zaoferowania dla psa .

Tolciu znajdziesz jeszcze swój dom, niech tylko minie to świąteczne szaleństwo i życie wróci do normy ...

Posted

erka napisał(a):
Ja juz mam kolejnego sms , chyba od tej samej osoby o treści " czy dowus do oswiecimia mozliwy":cool3:.

No, ale może ktos dyslek-cośtam? , Albo jajcarz jakis;)
Do góry Tola.