divia_gg Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 Czyli mam "zamowienie" na 2 bazarki, tak? Jeden z rzeczy mhume na tymczasowicze jaagi i jednen z rzeczy Jaagi na koty od erki? jaaka a byla by jakas szansa na zdjecia i watek kotow? czy po prostu tez na tymczaswoicze twoje, bo kotom chyba watku nie oplaca sie zakladac, co? Quote
Jaaga Posted December 16, 2010 Author Posted December 16, 2010 jusstyna85 napisał(a):Niepotrzebnie robiłam wczoraj ogłoszenia?:(Mogłam Toli zrobić :( Justyna, to chyba z Twoich ogłoszeń, bo Pani ją rano wypatrzyła i od razu się zdecydowała. chciała przyjechac, kiedy mi pasuje. To chyba jednak Twoja szczęśliwa ręka. Gosiu, poprosze Erke o zdjęcia, bo gdyby były trzy koty to załozylabym im watek. jesli nie, to zawsze w linku mozna podac kieleck ogólny, gdzie bedą fotki. Quote
erka Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 Bardzo sie cieszę,że Anilka w dobrym domku:). Oby jeszcze Tola się doczekała, ale z nią będzie trudniej, bo to sunieczka specjalnej troski i dom musi byc tego świadomy. Jaaga chyba musisz napisać, do jakiego domu mogłaby pójśc Tola. Co do kotków, to fotek raczej nie będzie, bo pojawiają się dopiero wieczorem. Muszę jakos zorganizować ich złapanie. Quote
__Lara Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 Zobaczyłam tytuł wątku, bardzo się cieszę, super wiadomość na początek dnia :) Jeszcze żeby TOLI się udało :) Quote
Jaaga Posted December 17, 2010 Author Posted December 17, 2010 Erko, tylko bez choć jednego zdjęcia, to nie wiem, jakie powodzenie miałby bazarek. Nie mają wątku, fotek, to ludziom może nie pasować. Quote
divia_gg Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 jaaga ewentualnie jak pisalam, mozna by zrobic na Twoje tymcasy. Ludzie tak nie do konca patrza na co, wazne co:) Byleby bylo gdzie rozliczyc i wskazac to miejsce. Tylko ktore miejce:)?? Quote
Jaaga Posted December 17, 2010 Author Posted December 17, 2010 To porobię zdjęcia, a wątek to kielecki ogólny. poprosze Erke, żeby wyraźnie napisała tam o kotach. Quote
jusstyna85 Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 Tola: gumtree alegratka szerlok morusek pajeczyna adopcjapsa oferty olx hiperogloszenia cwirek przygarnijzwierzaka Quote
savahna Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 Super,że Anilka w domku. W końcu to mały i...normalny psiak.;) Quote
erka Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 Podnoszę Tolę, bo ona jeszcze szuka domu. Domu cierpliwego, odpowiedzialnego, Tola potrzebuje jeszcze troche czasu, żeby dojść do normalności. Przeszła piekło w mordowni dymińskiej, byc może wcześniej też miała jakieś traumatyczne przejścia za sobą. Quote
Rudzia-Bianca Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 I ja też Tolcię podniosę , może stanie się świąteczny cud i znajdzie się dom dla tej cudnej suni Quote
__Lara Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 Ogłoszenia dla Toli: www.sprzedasz.pl www.tlenek.pl www.e-zwierzak.pl www.petworld.pl www.vetmozga.com www.animalia.pl www.neeon.pl www.rozglos.net www.top-ogloszenia.com www.petsy.pl www.pineska.pl www.eoferty.com.pl www.gieldaogloszen.pl www.kupsprzedaj.pl www.kokosy.pl www.kupiepsa.pl www.przygarnij.pl www.ojej.pl www.adpedia.pl www.owi.pl www.gryps.pl www.rubryk.pl www.ogloszenia.planty.pl www.aloge.pl adpost.pl Quote
erka Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 Jaaga , dostałam z bazarku Rudzi-Bianki 55 zł na Tolę:), przeleję Ci. Quote
Jasza Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 Tola - tyle nowych ogłoszeń! Niech zadzwoni ktoś sensowny... Quote
Jaaga Posted December 20, 2010 Author Posted December 20, 2010 Wczoraj miałam maila, wyslałam odpowiedź z dokładnym opisem, ale na razie nie było żadnej odpowiedzi. Dziś był jeden SMS: ile lat ma ta żóta suka. Jesli ktos nie może wysilić się nawet na koszt rozmowy telefonicznej, to ja tez się nie bede produkować. Quote
erka Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 No cóż, dokładny opis pewnie odstraszył chętnego, ale przecież trzeba pisać , jak jest , bo inaczej można by sie spodziewać zwrotu. Szkoda,że ludzie nie mają odrobiny cierpliwości dla psiaka po tak traumatycznych przejściach:(. Quote
__Lara Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 Jaaga napisał(a):Wczoraj miałam maila, wyslałam odpowiedź z dokładnym opisem, ale na razie nie było żadnej odpowiedzi. Dziś był jeden SMS: ile lat ma ta żóta suka. Jesli ktos nie może wysilić się nawet na koszt rozmowy telefonicznej, to ja tez się nie bede produkować. Mnie też dobijają takie smsy.... Quote
Jasza Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 Dokładnie. I nawet nie warto odpisywać. Bo co to może być za człowiek... Quote
Rudzia-Bianca Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 Ja zawsze odpisywałam nawet na takie smsy myśląc że ktoś może ma serducho dla psa ale nie potrafi się wysłowić, nie wiem ma jakieś problemy ale guzik- zawsze okazywało się że ci co nawet nie potrafią zadzwonić nie mają nic do zaoferowania dla psa . Tolciu znajdziesz jeszcze swój dom, niech tylko minie to świąteczne szaleństwo i życie wróci do normy ... Quote
erka Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 Ja juz mam kolejnego sms , chyba od tej samej osoby o treści " czy dowus do oswiecimia mozliwy":cool3:. Quote
Jasza Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 erka napisał(a):Ja juz mam kolejnego sms , chyba od tej samej osoby o treści " czy dowus do oswiecimia mozliwy":cool3:. Beznadzieja.... Quote
savahna Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 erka napisał(a):Ja juz mam kolejnego sms , chyba od tej samej osoby o treści " czy dowus do oswiecimia mozliwy":cool3:. No, ale może ktos dyslek-cośtam? , Albo jajcarz jakis;) Do góry Tola. Quote
Recommended Posts