Jaaga Posted December 10, 2010 Author Posted December 10, 2010 Pomyliłam się, przy wpisywaniu wpłaty od Asinek i już poprawiłam we wczesniejszym poście. Ma być 29 zł, czyli razem dopisuję 41 zł. Jaszo, możesz potwierdzic, czy wpłaty się zgadzają? Justyna, specjalnie dla Ciebie podsumowanie: u mnie są Oskar, Anilka, Muszka, Opieniek, Sonia, Agat, Neska i Reksio, u mojej mamy Albinka Teri i Tola. Oskar to przecudowny staruszek onek, który niestety odkąd przyjechał, ciągle ma problemy ze zdrowiem. Teraz czeka go wyjęcie śruby z nogi i usunięcie śrutu. Miałam dziś nadzieję, że jednak ktoś da Reksiowi inny DT, ale widze, ze na wątku jest już cisza. Jakoś tak do mnie parami psy trafiają. Oby tylko jakaś adopcja się trafiła, bo Andrzej zapowiedział, że dziś już nie śpi z Reksiem w łózku, a bedzie musiał. Boję się więc, zeby nie stracił cierpliwości. Prosil mnie, żebym zimą zdecydowanie ograniczyła psy, a w te mrozy tyle ich przybyło. Quote
jusstyna85 Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 [quote name='Jaaga']Pomyliłam się, przy wpisywaniu wpłaty od Asinek i już poprawiłam we wczesniejszym poście. Ma być 29 zł, czyli razem dopisuję 41 zł. Jaszo, możesz potwierdzic, czy wpłaty się zgadzają? Justyna, specjalnie dla Ciebie podsumowanie: u mnie są Oskar, Anilka, Muszka, Opieniek, Sonia, Agat, Neska i Reksio, u mojej mamy Albinka Teri i Tola. Oskar to przecudowny staruszek onek, który niestety odkąd przyjechał, ciągle ma problemy ze zdrowiem. Teraz czeka go wyjęcie śruby z nogi i usunięcie śrutu. Miałam dziś nadzieję, że jednak ktoś da Reksiowi inny DT, ale widze, ze na wątku jest już cisza. Jakoś tak do mnie parami psy trafiają. Oby tylko jakaś adopcja się trafiła, bo Andrzej zapowiedział, że dziś już nie śpi z Reksiem w łózku, a bedzie musiał. Boję się więc, zeby nie stracił cierpliwości. Prosil mnie, żebym zimą zdecydowanie ograniczyła psy, a w te mrozy tyle ich przybyło.[/QUOTE] Twój mąż,to ideał każdem dogomaniaczki :) ale i jemu cierpliwość się kiedy skończy. czemu Ty zawsze masz nieadopcyjne psy? Ty je po prostu przyciągasz... Quote
Jaaga Posted December 10, 2010 Author Posted December 10, 2010 No co ty, Anilka jest bez wad, w pełni adopcyjna i co? Tez czeka. Quote
jusstyna85 Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 [quote name='Jaaga']No co ty, Anilka jest bez wad, w pełni adopcyjna i co? Tez czeka.[/QUOTE] Jedna na ile psów...:) Quote
Jasza Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 Zaglądam. Jaaga - kwoty się zgadzają. Tak jak pisałam - przeznacz te pieniądze na co uważasz - na jedzenie, albo dołóż do operacji Oskarka. Poztaram się żeby jeszcze bazarek zrobić, jakiś większy, mam nadzieję, że po świętach zaraz. Quote
Jaaga Posted December 15, 2010 Author Posted December 15, 2010 Anilka sierotka ;): Anilka z Łatką: Jako, że Tola jest już ponad miesiąc u mojej mamy, to przekazalam mamie 100 zł na jej utrzymanie. Zapisuję na pierwszej w rozliczeniach. Dzięki wsparciu jkp Anilka, Tola i Oskar zostały zaszczepione 9-skł. szczepionką. Joasiu, pięknie dziękuję. Quote
Jasza Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 Przeslałam zdjęcia mojej zaprzyjaźnionej Pani weterynarz z kliniki w Chorzowie Batorym....Ona ma coś ostatnio "dobrą rękę" Przedwczoraj znalazła dom dla psa zabranego z patologicznej rodziny, bitego, przywiązywanego do stołu. Tola jest cudna. A Anilka wygląda jak szczeniak! Quote
jusstyna85 Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 Anilka ogłaszana jako 12 miesięcy,czekoladowa sunia,6 kg szuka domu: cwirek szerlok e-ogloszenia gumtree hiperogloszenia przygarnijzwierzaka kupiepsa eoferty pajeczyna adopcjapsa oferty alegratka Quote
Jaaga Posted December 15, 2010 Author Posted December 15, 2010 Dziękuję Ci bardzo. Anilka w rzeczywistości jest niebieskawa, jedynie na zdjęciach wychodzi czekoladowa. Na żywo to taki stalowy podbarwiony czekoladą. Moze jednak kogoś skusi swoim nietypowym kolorem. Quote
Jaaga Posted December 16, 2010 Author Posted December 16, 2010 Wreszcie ogłoszenia przyniosły efekt. Anilka dziś jedzie do domu. Będzie mieszkać z Państwem, którym niedawno umarła na raka 15 letnia sunia. Są całkowicie zdecydowani na Anilkę. Bardzo sympatyczni ludzie. Oby Toli tez się poszczęścilo. Justyna, dasz radę stworzyć jakiś tekścik dla Toli? Quote
Jasza Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 Świetnie!:loveu::multi: Szczęścia w nowym domu Anilko! A Tola jak? Otworzyła się trochę na ludzi? Jest gotowa do adopcji? Quote
mshume Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 Jaaga, super wieści.:) Kto może poprowadzić bazarek dl tymczasów Jaagi? Ja daję fanty. Quote
divia_gg Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 mshume napisał(a):Jaaga, super wieści.:) Kto może poprowadzić bazarek dl tymczasów Jaagi? Ja daję fanty. mshume czy Ty byc wysylke robila. Znaczy ze ja moge poprowadzic, tylko nie chce zbierac rzeczy do siebie. :) Wiec po mojej strobnie byloby poprowadzenie, podsumowanie, zebranie kasy i podanie Ci danych co kto kupil. Jak tak to wysylaj zdjecia to wystawie;) Quote
mshume Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 Ja wyślę paczki, nie ma sprawy. Podaj mi mejla, wieczorem Ci podeśle. Quote
divia_gg Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 [quote name='mshume']Ja wyślę paczki, nie ma sprawy. Podaj mi mejla, wieczorem Ci podeśle. tylko bardzo prosilabym o czujnosc na wystawionym bazarku, bo czasem ludzie pytaja, a ja nie jestem w satnie na pewno rzeczy odpowiadac;) Wtedy zawsze kieruje pytanko do "dawcy" rzeczy:) A mail to mgajek@op.pl i jakbys mogla choc krotkie opisy rzeczy, nawet nie jakies mega opisy, ale chociaz co to jest. Bo czasem nie wiadomo co i jakie ma zastosowanie. Najlepiej nr zdjecia i nr opisu;) Bedzie mi o niebo latwiej;) Wysylka to juz po swietach by byla. Czas zakonczenia proponowalabym nawet juz po swietach,np do 27-28 grudnia;) Ale to jeszcze do dogadania:) Quote
Jaaga Posted December 16, 2010 Author Posted December 16, 2010 Anilka pojechała do domu. Pani ją wyściskała, tylko ciągle zapominala, jak ma na imię. Na święta pojedzie w góry szczęściara. Divio_gg, ja właśnie mialam do Ciebie zwrócić się z prośba o bazarek. Koło Erki na śniegu marzną koty, bo maja zabite okienka piwniczne. Wzięłybysmy je, ale potrzebuję pieniędzy na ich odrobaczenie, szczepienie, testy. To znacznie większy wydatek, niż przy psach, a może ktos cos jeszcze kupiłby przed świętami, bo mam rzeczy z RC. Quote
divia_gg Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 No mozemy sprobowac. Teraz zakonczylam 3 bazarki, wiec w prowadzeniu jestem wolna. To moge 2 poprowadzic, nawet lepiej z reklama. Ale wiesz ze nie wiadomo czy sie cos uzbiera, bo to przed swietami wiec wiesz jak jest. Sprobowac mozna, tylko kasa na pewno bylaby po swietach... Quote
Jaaga Posted December 16, 2010 Author Posted December 16, 2010 Myślałam, żeby zrobić taki szybki. Po świętach pewnie bedzie jeszcze gorzej, bo wszyscy splukani bedą. Quote
Ulka18 Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 Super, ze Anilka znalazla dom, taka przefajna i kochana sunia. Beda miec pocieche jej Panciowie. Quote
divia_gg Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 No to mozemy sprobowac, zobaczymy co wyniknie;) To wysylaj zdjecia:) Quote
jusstyna85 Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 Niepotrzebnie robiłam wczoraj ogłoszenia?:(Mogłam Toli zrobić :( Quote
mshume Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 Mozemy zrobić szybki, jak sie nie sprzeda, wystawimy kolejny ;) Quote
Recommended Posts