What May NN Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 izabelka_70 napisał(a):biorę go! na DT :multi::multi::multi: Quote
supergoga Posted November 26, 2010 Author Posted November 26, 2010 Naprawdę!!! Bo tak mi go szkoda. Czy jesteś w stanie pojechac do Buku po Flapcia, czy mam cos organizować. Jeśli tak, to w przyszłym tygodniu, bo do niedzieli w nocy jestem bez TZ-a. Quote
izabelka_70 Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 Gosia nie mogę wysłać PW do Ciebie. mogę go zabrać w niedzielę Quote
PaulinaT Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 Serce mi na moment stanęło... Izabelka jesteś wielka! Quote
Ajula Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 cud! zdarzył się CUD :multi::multi::multi: Quote
izabelka_70 Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 tylko tylko u mnie lada moment bedzie cieczka... co z kastracją łobuza? Quote
supergoga Posted November 26, 2010 Author Posted November 26, 2010 Ciachniemy go z mety - jeśli dasz radę dowieźc gnojka na Polankę - lub jakoś ktos pomoże, mogę umówić w przyszłym tygodniu. Chyba nie jest za młody. Paweł wie. Jego tel. 509 628 584 . Można się umawiać. Daj znać, czy umawiać kastracje - ja tylko do wtorku działająca, potem szpital... Ale na pewno ktoś będzie po - Animalek. Quote
Ajula Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 supergoga napisał(a): lub jakoś ktos pomoże, mogę umówić w przyszłym tygodniu. . wujek Krzyś Quote
supergoga Posted November 26, 2010 Author Posted November 26, 2010 To ja juz wiem, kto będzie PO-Animalek!!! tak właśnie miałam nadzieję. Quote
Ajula Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 supergoga napisał(a):To ja juz wiem, kto będzie PO-Animalek!!! tak właśnie miałam nadzieję. ?? mi chodziło o to, że wujek Krzyś zwiezie jakby co do weta na zabieg :D Quote
izabelka_70 Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 to umawiać dowiozę łobuza :-) i odbiorę pasuje każdy dzień tygodnia Quote
supergoga Posted November 26, 2010 Author Posted November 26, 2010 Ajula - wiem co miałaś na myśli, ale ja zastosowałam nadinterpretację. Iza - a godziny? Jakie? Quote
supergoga Posted November 26, 2010 Author Posted November 26, 2010 Kasia nie odbiera (wetka) pewnie ma pacjenta. Jak tylko się dodzwonię zamówię. W grę pewnie wchodzi wtorek lub czwartek, bo wtedy od rana są zabiegi. Quote
izabelka_70 Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 Gosia podaj mi tylko nr do p. Kasi. wtorek mi pasuje, spokojnie, dowiozę młodego, a później odbiorę. Quote
Ajula Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 supergoga napisał(a):Ajula - wiem co miałaś na myśli, ale ja zastosowałam nadinterpretację. supergoga Ty jesteś nasz królowa pszczół, więc dziel i rządź - a my będziemy latać i bzyczeć :) Quote
What May NN Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 ja tez zawsze dla krolowej polatam i pobzycze :-) Quote
supergoga Posted November 26, 2010 Author Posted November 26, 2010 Sprostuje, bno się jakies niedomówienie zrobiło. Nie pisałam, że Flap ma iśc na łańcuch i że najlepsze w okolicy przytulisko wydaje psy na łańcuch - tylko że rozmawiałam z Pawłem i jest dom chętny - gospodarstwo wiejskie i że go szkoda. Paweł sam tak to określił i że lepiej by było, aby psiaka nie było w schronie, bo inaczej trudno nie wydać. Oczywiście nie łańcuch, ale to psi dzieciak i szkoda go po prostu na warunki wiejskiego podwórka. Ot i sprawa w pełni. To teraz - wiem, że psiak musi byc w schronie do poniedziałku (kwarantanna) i że Iza już rozmawiała z Pawłem. Ale nie wiem w takim wypadku jak z tą kastracją - to może poczekam. Pszczóleczki - proszę tylko latac, bzykać, ale nie żądlić!!!:evil_lol: Quote
What May NN Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 supergoga napisał(a):Pszczóleczki - proszę tylko latac, bzykać, ale nie żądlić!!!:evil_lol: ależ królowo - sama najlepiej wiesz, że czasami trzeba :diabloti: Quote
izabelka_70 Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 z tym łańcuchem to chyba ja sobie dopowiedziałam jak przeczytałam o budzie .... w niedzielę będę w Buku i wtedy zobaczymy co dalej Quote
PaulinaT Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 [quote name='supergoga']Pszczóleczki - proszę tylko latac, bzykać, ale nie żądlić!!!:evil_lol: no wiesz... ja mogę BZYCZEĆ ale żeby zaraz bzykać... :roll: Quote
Ajula Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 PaulinaT napisał(a):no wiesz... ja mogę BZYCZEĆ ale żeby zaraz bzykać... :roll: :roflt:Paulina czemu nie bzykać? bzykanie jest równie przyjemne jak bzyczenie! :roflt: Quote
PaulinaT Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 Ajula napisał(a)::roflt:Paulina czemu nie bzykać? bzykanie jest równie przyjemne jak bzyczenie! :roflt: wiadomo-że - ale żeby tak latając wokół supergogi... :eviltong: Quote
snuszak Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 coś chyba zimę czuć na wątkach....u Oriona był off o strasznych czarnych psach, a tu o bzyczeniu/brykaniu haha na spacery się nie chce takie długie chodzić to i głupoty się pisze ;) Quote
Recommended Posts