Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 229
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Naprawdę!!! Bo tak mi go szkoda. Czy jesteś w stanie pojechac do Buku po Flapcia, czy mam cos organizować. Jeśli tak, to w przyszłym tygodniu, bo do niedzieli w nocy jestem bez TZ-a.

Posted

Ciachniemy go z mety - jeśli dasz radę dowieźc gnojka na Polankę - lub jakoś ktos pomoże, mogę umówić w przyszłym tygodniu. Chyba nie jest za młody.
Paweł wie. Jego tel. 509 628 584 . Można się umawiać. Daj znać, czy umawiać kastracje - ja tylko do wtorku działająca, potem szpital...
Ale na pewno ktoś będzie po - Animalek.

Posted

supergoga napisał(a):
To ja juz wiem, kto będzie PO-Animalek!!! tak właśnie miałam nadzieję.

?? mi chodziło o to, że wujek Krzyś zwiezie jakby co do weta na zabieg :D

Posted

supergoga napisał(a):
Ajula - wiem co miałaś na myśli, ale ja zastosowałam nadinterpretację.

supergoga Ty jesteś nasz królowa pszczół, więc dziel i rządź - a my będziemy latać i bzyczeć :)

Posted

Sprostuje, bno się jakies niedomówienie zrobiło.
Nie pisałam, że Flap ma iśc na łańcuch i że najlepsze w okolicy przytulisko wydaje psy na łańcuch - tylko że rozmawiałam z Pawłem i jest dom chętny - gospodarstwo wiejskie i że go szkoda. Paweł sam tak to określił i że lepiej by było, aby psiaka nie było w schronie, bo inaczej trudno nie wydać.
Oczywiście nie łańcuch, ale to psi dzieciak i szkoda go po prostu na warunki wiejskiego podwórka.

Ot i sprawa w pełni.
To teraz - wiem, że psiak musi byc w schronie do poniedziałku (kwarantanna) i że Iza już rozmawiała z Pawłem.
Ale nie wiem w takim wypadku jak z tą kastracją - to może poczekam.

Pszczóleczki - proszę tylko latac, bzykać, ale nie żądlić!!!:evil_lol:

Posted

PaulinaT napisał(a):
no wiesz... ja mogę BZYCZEĆ ale żeby zaraz bzykać... :roll:

:roflt:Paulina czemu nie bzykać? bzykanie jest równie przyjemne jak bzyczenie! :roflt:

Posted

Ajula napisał(a):
:roflt:Paulina czemu nie bzykać? bzykanie jest równie przyjemne jak bzyczenie! :roflt:

wiadomo-że - ale żeby tak latając wokół supergogi... :eviltong:

Posted

coś chyba zimę czuć na wątkach....u Oriona był off o strasznych czarnych psach, a tu o bzyczeniu/brykaniu haha na spacery się nie chce takie długie chodzić to i głupoty się pisze ;)