Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 146
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sunia jest prześliczna, byłam dzisiaj w schronisku, pogłaskałam ją przez kratki... serce mi pękło :-(
a te pierwsze zdjęcia trochę mylące są bo tam wygląda jakby miała bielmo na oczkach, a ona ma śliczne tylko smutne czarne oczka... Ech, gdyby nie moja zazdrosna suka - nie wiem jak by ją przyjęła no i kot jeszcze...

Posted

Też myślę o tym tymczasie dla niej, dzisiaj dzwoniłam nawet do hoteliku tutaj niedaleko nas, dziewczyna ma same starsze milutkie psiaki, ale miejsc brak.....
Cały czas kombinuję co zrobić, gdzie coś dla niej znaleźć...

Posted

Basia1244 napisał(a):
Gdybys mogła to zrobić - byłabym wdzięczna - ja tam nie jestem zarejestrowana, a powoli gubię się, gdzie już jestem, a gdzie nie.

Z tego, co wiem (napisałam maila z zapytaniem, bo na stronie nie ma info), po prostu trzeba wysłać opis + zdjęcia na maila:[FONT=Verdana][/FONT]psitulisko@interia.pl. Oczywiście mogę to zrobić, jednak myślę, że lepiej, by opis stworzył ktoś, kto zna sunię (mogę zrobić coś w rodzaju korekty, ostatnio niejako przy okazji poprawiałam parę tekstów o psach).

Trzymam kciuki za Figę

Posted

Zrobię jej ogłoszenia ale w kolejce troche przed nią...

Potrzebowałabym najładniejsze zdjęcia, kontakt i tekst do ogłoszeń.... ogłoszeń bedzie niecałe 10 więc wrzucajcie ją już gdzie się da

Posted

Ja pozwoliłam ją sobie wysłać też do zaprzyjaźnionych osób z Niemiec, od nas już kilka staruszków pojechało, foto dostajemy na maila. Z ogłoszeń na razie cisza, a jeśli ktoś ją pokocha za granicą i da ciepło oraz miłość to chyba nikt nie będzie protestował?