Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 147
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Marta67 napisał(a):
te z pierwszego zdjęcia to wszystkie do adopcji? i czarny szczeniaczek? a gdzie mamusia? nie ma może jej zdjęcia?

Nie, Delph napisała nad zdjęciami, że na fotach są z jamniczkami - długowłosą i gładkowłosą.

Posted

ladySwallow napisał(a):
Nie, Delph napisała nad zdjęciami, że na fotach są z jamniczkami - długowłosą i gładkowłosą.

no tak ale nie do końca zrozumiałam. tzn tak długowłosej nie chcą oddać bo jest maszynką. a ta druga to mamusia czy jak?

Posted

Marta67 napisał(a):
no tak ale nie do końca zrozumiałam. tzn tak długowłosej nie chcą oddać bo jest maszynką. a ta druga to mamusia czy jak?

nic tak na prawde na pewno nie wiadomo.Delph pewnie juz dojezdza na miejsce i wszystko sie wyklaruje, albo i nie....

Posted

golf napisał(a):
nic tak na prawde na pewno nie wiadomo.Delph pewnie juz dojezdza na miejsce i wszystko sie wyklaruje, albo i nie....

mam nadzieje, bo przykro patrzeć na to wszystko :(

Posted

golf napisał(a):
miala do mnie dzwonic wrazie kloptow, ale nie dzwonila, wiec chyba wszystko dobrze.

ja to jeszcze do Ciebie zadzwonię, już numer spisałam, ale jeszcze w tej sprawie szczeniaków to Delph pojechała je zabrać?

Posted

tripti napisał(a):
ja to jeszcze do Ciebie zadzwonię, już numer spisałam, ale jeszcze w tej sprawie szczeniaków to Delph pojechała je zabrać?

pojechala przede wszystkim zobaczyc jaka sytuacja tam, i jak te maluchy wygladaja, zeby szukac im DT.W skrajnej sytuacji miala zabrac je juz dzis.
no i co z ta pekinka...!!

Posted

Equus napisał(a):
Rany, myślisz, że mogło jej się tam coś stać?

Ciotki nie piszcie czarnych scenariuszy.Ona tam pojechala z osoba, ktora zna te okolice.na pewno jest wszystko ok!