KaRa_ Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 [quote name='LidkaWejman']COSMO JEST OD CHWILI NA NK i NA ALLEGRO- ogłoszenie zrobiłam jak umiałam http://allegro.pl/czlowiek-potrzebny-dla-szczeniaka-xl-i1336733211.html... kurcze ginie tam w tym tłumie,ale zobaczymy tytuł intryguje chyba.... Szok już 1 raz wyświetlono aukcję,a jest dosłownie od 30sekund..mam nadzieję,że nie będzie źle. Kto ma konto na nk niech wrzuci w wyszukiwarkę Lidia Wejman Poznań i wyśle mi zaproszenie, będziecie moimi znajomymi i będziecie Wy i Wasi znajomi widzieć,że poleciłam fotkę Cosma....Rozsyłajcie gdzie możecie , ja wczoraj zrobiłam taki łańcuszek na gg,że po trzech godzinach wrócił do mnie:) czyli wszyscy sobie poprzesyłali:) CO ZE ZRZUTĄ NA WETA ANIU??? Nie znam procedur, niewiem na jakich zasadach działacie mogłabyś mi napisać o Was na pw, na jakich zasadach tu się wszystko odbywa? Fajnie,że założyłaś mu allegro. Ania mi przysłała 100zł kieszonkowego. Ja jak na razie kupiłam mu 4puszki gran carno animondy jedna za 5,20. Już zjadł 3. Karmy suchej mu nie kupiłam bo dałam od swojej suki na próbę, tak samo mięso i makaron ode mnie. Ale najlepiej je puchy i ma po nich ładne kupy, dlatego też kupię mu aby do soboty wystarczyło. Więc na weterynarza wystarczy?? Quote
LidkaWejman Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 ok., Aniu co z wetem? Jaka decyzja? Quote
ania z poznania Posted November 23, 2010 Author Posted November 23, 2010 KaRa, jeżeli nie wystarczy to w sobotę jak go będę odbierać to Ci wyrównam, ok? Ja jestem "za". Quote
LidkaWejman Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 Kurcze u nas nie ma tych puch....Może byś mi parę tych puch kupiła na początek...( już widzę Ammara jak szaleje, bo On jest na suchym best choice- a średnio go lubi...) zanim znajdę dojście..Ja bym go potem stopniowo przestawiała na best choice dla ras dużych ten średni od 6mca-18mca.Dwa 15kg worki są za niecałe 300zł na telekarmie. Ammarowi wystarczają 2 wory na ponad 2 miesiące. Dobrze byłoby gdyby przewożąc go do mnie Ania od razu załatwiła weta.Ja go włożę na weekend do kojca,bo nasza obecność non stop może go za bardzo stresować..i potem powoli od poniedziałku coraz bliżej domku, aż fru do środka. codziennie na parę godzin. Jedno mnie cieszy,że On taki duży- już się zastanawiałam jak zabezpieczyć płot od strony sąsiadów,bo koty pod nim przełażą pomiędzy prętami, a tak to problem z głowy, dobrze, że siatki nie zdążyliśmy kupić i przymontować do płotu:) Quote
LidkaWejman Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 a co sądzicie o allegro? Mistrzostwo świata to to nie jest,ale lepiej takie niż żadne...a inaczej nie potrafię....Może coś dodać zmienić? Wy macie większe doświadczenie.... Quote
KaRa_ Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 Dziś on zjadł dwie puchy plus troszkę karmy suchej. Wiec pewnie do soboty jeszcze zje z 6? plus ode mnie dostaje sucha karme Pro Plana. Wiec zostaje 50zl na weterynarza. Lidka wystarczy to Twojej Pani weterynarz??? Quote
LidkaWejman Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 w takim razie KaRa masz swojego weta tam, przede wszystkim szczepienie i obejrzenie dupki..Jak chcesz to mogę moją zapytać czy podjechałaby do Skórzewa...Ale podejrzewam,że to drożej by wyszło, niż wet na miejscu.....Jak już nie będzie się bał być w domku, to ja jeszcze byłabym za kastracją... Quote
KaRa_ Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 Mój weterynarz jest dość drogi, a Pani weterynarz w Skórzewie niekompetentna - Ania może potwierdzić. Quote
conceited Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 ekhm...wszyscy wiemy jakiego mamy weta w Skorzewie ... :P Quote
KaRa_ Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 conceited napisał(a):ekhm...wszyscy wiemy jakiego mamy weta w Skorzewie ... :P Pani weterynarz jest kiepska, ale p.Andrzej jest dobry tylko,że drogi wiem bo od wielu lat ma moje zwierzaki pod opieką weterynaryjną. Ja osobiście nie jestem za tym aby ona tego psa oglądała... Quote
ania z poznania Posted November 23, 2010 Author Posted November 23, 2010 Nie, tej Pani nie polecamy...:diabloti: To chyba załatwię to po drodze, jak myślicie? Quote
LidkaWejman Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 dobra jutro dzwonię do mojej. Ona ma u nas lecznicę od niedawna, ale ja osobiście jestem zachwycona i mój kudłacza również:) Quote
LidkaWejman Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 zapytam ile by wzięła za parwo, i ogólny przegląd łącznie z dupskiem, łapami + dojazd do Skórzewa.. Quote
LidkaWejman Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 zapytam też ile wzięłaby bez dojazdu i można to załatwić w sobotę w drodze do mnie:)A potem decyzję pozostawiam Wam. I proszę o parę puch KaRa na zapas dla mnie, żebyśmy w weekend nie jeździli po mieście i nie szukali karmy:) Quote
KaRa_ Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 ania z poznania napisał(a):Nie, tej Pani nie polecamy...:diabloti: To chyba załatwię to po drodze, jak myślicie? Może być mi to obojętnie. A w ogóle kudłacz zainteresował się prasowaną kostką i już od godziny próbuje ją rozpracować :) Quote
LidkaWejman Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 9 osób odwiedziło Cosmo na allegro, tylko nie załamujcie mnie,że wszystkie odsłony to Wy dziewczyny Quote
LidkaWejman Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 podnoszę!! P.S. 58 odsłon na allegro.No i był telefon, tyle,że z numeru zastrzeżonego nie zdążyłam odebrać...może to był potencjalny domek...teraz nawet do toalety chodzę z telefonem, więc pełna gotowość:) KaRa jak tam dzisiaj nasze maleństwo? Do wetki zadzwonię jutro, bo zasuwam jak maszynka,żeby sprawy nadgonić i mieć czas tylko dla młodego i dziś wyszłam o 8 z domu i zlądowałam o 20... Quote
Atomowka Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 Dziewczyny odezwijcie się do Whay May NN ona założyła wątek na PP o Pani która szuka duuużego szczeniora, a ten jest wielki więc może http://www.dogomania.pl/threads/197012-Wroc%C5%82aw-wi%C4%99kszy-psiak-do-6-miesi%C4%99cy.. Quote
LidkaWejman Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 Super, już jej wysłałam namiar na wątek Cosmo, podałam swój telefon Byłoby cudnie, piesio młody i tak uległy i spragniony człowieka,że można z nim zrobić wszystko- super pies- jeśli szuka się dużego psa. Quote
KaRa_ Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 Teraz powoli przychodzą przymrozki, jutro jadę po słomę do znajomego gospodarza do bud. U młodego wszystko dobrze, cieszy się na mój widok, zjada ładnie, kupki dobre wczoraj kompletnie czasu nie miałam aby go wyciągnąć z kojca na spacer bo zbytnio zalatana byłam ale dzisiaj już to zrobię ;) Quote
Atomowka Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 Lidka lepiej weź od Whay May NN numer do tej Pani i sama zadzwoń, pogadaj o psiaku, wyślij foty. WMN jest tylko pośrednikiem Quote
ania z poznania Posted November 25, 2010 Author Posted November 25, 2010 Cioteczki, mogę Was zaprosić na wątek cudownej suni ze skrzywionym po wypadku kręgosłupem?: http://www.dogomania.pl/threads/193586-Maja-sunia-o-cudownym-charakterze-ze-skrzywionym-kr%C4%99gos%C5%82upem Proszę, zajrzyjcie do niej..... Quote
KaRa_ Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 Muszę się pochwalić iż dzisiaj ładnie ze mną po podwórku na smyczy chodził szczenior :) tu se powąchał, tam se powąchał i nawet pobawił się z moją Dorą :) Quote
ania z poznania Posted November 25, 2010 Author Posted November 25, 2010 Dorę to chyba wszystkie psy kochają :) Quote
LidkaWejman Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 Super KaRo! Pojętna bestia...KaRo mogę Cię prosić o zakup paru puszek, żebyśmy mu znowu karmy nie zmieniali, bo skończy się biegunką. Mogę psa zabrać do domu, czy na początku lepiej do kojca jak myślisz? Dzięki Atomówko za cynk dostałam od Whay Man NN nr tel. do tej pani:) Dzwoniłam,ale nie odbiera..Będę próbować. Aniu zabierz psa do weta w drodze do nas. JA dziś zostawiłam tel. w domu, a wróciłam pół godziny temu i nie było sensu już dzwonić...Jutro rano się skontaktuje z wetem, to może w sobotę bezpośrednio przed nami można tam podjechać, wyślę Ci smsa odnośnie naszej wet. Quote
Recommended Posts