Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 1 month later...
  • Replies 214
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gretka - moja wieeeeelka milość. Z wielką radością oglądam zdjęcia i troszkę z łezką. Ale cóż... Najważniejsze, ze malutka ma świetny domek i zdrowie dopisuje. Całuski dla Gretki

• 4 months later...
Posted

Pozdrowienia od Gretuchy i jej rodziny. Grecioch ma się świetnie. Błyszczy się jak foka i boki ma już chyba też zaokrąglone jak foka : ) Nie ma już śladu po tej zachudzonej biedzie, która przyjechała do fundacji. Ponoć jest bardzo grzeczna, poza dwiema opcjami. Jak pisze Anna „Jakbyś chciała dobrego ogrodnika, to polecam Grecię - robi świetne podkopy, ostatnio taką dziurę wykopała przy domu, że prawie do fundamentów doszła :) Mój małżonek tylko klnie pod nosem i zakopuje te dziury :)” Czyli ruda uznała się za lepszego ogrodnika od Anny i aranżuje ogród wg swojego gusty. Druga sprawa to „na spacerze koniecznie trzeba przybrać barwy wojenne, czyli wytarzać się w czymś super śmierdzącym :)”. Czyli mimo tego że wypiękniała nadal jest w niej ten wesoły łobuz. Kłopotów ze zdrowiem rudzielec nie ma żadnych, oprócz tego że niestety przyplątało się posterylkowe nietrzymanie moczu (dostaje Propalin). Z Zafirą są dwie wielkie kumpele i już się nie wadzą. Przy okazji – Zafira ma osiem lat – ale na zdjęciach w ogóle nie wygląda na swój wiek.

• 2 weeks later...
  • 2 months later...
Posted

Dla wszystkich ciepłe wiosenne pozdrowienia od Grety i jej rodzinki.
Wraz z pozdrowieniami przyszła informacja o nowej pasji Grety – oglądaniu telewizji. Ponoć każdego wieczoru, jak rodzina zjeżdża do domu, Greta szybciutko się wita, parę merdnięć ogonem i zasiada do oglądania tv. Nie ma już wtedy na nic innego czasu, nawet dźwięk otwieranej lodówki jej nie oderwie. Ponoć może prosić i grozić – jest nie do oderwania. Ostatnio obejrzała całe zawody w skokach narciarskich : ) Jej starsza siostra Zafira, ma się dobrze (a już wiek zacny bo 9 rok życia). Ona jednak tradycyjnie wybiera miejsce przed kominkiem. I jak śmieje się Anna, kiedy Greta zajmuje miejsce przez tv, Zafira – kominek, dziecię – komputer, a mąż – kanapę to dla Anny nie ma już miejsca : )

Dostałam tez parę fotek Greci tv-maniaczki. Wygląda na nich przecudnie.

Posted

pewnie że bzdura. mój Grendel zawsze oglądał tv, ale on ma wyszukane wymagania i najchętniej ogląda programy o lwach : ) Greta ponoć ogląda wszystko. mnie też się wydaje że lalka wypiękniała i stała się już taką kobitką że hej a nie oszalałym podlotkiem.