Nutusia Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 Ale fajnie! A jak jeszcze będą zdjęcia, to już nic, tylko się rozpłynąć z zachwytu! :) Quote
Nutusia Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 A to rudy Grecioch na zielonej trawce, no! :) Quote
Kiki0 Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 Gretka - moja wieeeeelka milość. Z wielką radością oglądam zdjęcia i troszkę z łezką. Ale cóż... Najważniejsze, ze malutka ma świetny domek i zdrowie dopisuje. Całuski dla Gretki Quote
AniaB Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 Tylko jednoooo?:( Ale słodziak!:loveu: Moze Pani Gretkowa cos nam tu napisze jak maluch sie miewa?:) Quote
blue.berry Posted December 12, 2011 Author Posted December 12, 2011 Pozdrowienia od Gretuchy i jej rodziny. Grecioch ma się świetnie. Błyszczy się jak foka i boki ma już chyba też zaokrąglone jak foka : ) Nie ma już śladu po tej zachudzonej biedzie, która przyjechała do fundacji. Ponoć jest bardzo grzeczna, poza dwiema opcjami. Jak pisze Anna „Jakbyś chciała dobrego ogrodnika, to polecam Grecię - robi świetne podkopy, ostatnio taką dziurę wykopała przy domu, że prawie do fundamentów doszła :) Mój małżonek tylko klnie pod nosem i zakopuje te dziury :)” Czyli ruda uznała się za lepszego ogrodnika od Anny i aranżuje ogród wg swojego gusty. Druga sprawa to „na spacerze koniecznie trzeba przybrać barwy wojenne, czyli wytarzać się w czymś super śmierdzącym :)”. Czyli mimo tego że wypiękniała nadal jest w niej ten wesoły łobuz. Kłopotów ze zdrowiem rudzielec nie ma żadnych, oprócz tego że niestety przyplątało się posterylkowe nietrzymanie moczu (dostaje Propalin). Z Zafirą są dwie wielkie kumpele i już się nie wadzą. Przy okazji – Zafira ma osiem lat – ale na zdjęciach w ogóle nie wygląda na swój wiek. Quote
Nutusia Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 Ale niespodzianka! Rude, rude widzę! :) PRZE-CUD-NA! Quote
Patia Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 Tak się cieszę ! Nie ma to jak bordosiowe stadko ;) Quote
blue.berry Posted December 13, 2011 Author Posted December 13, 2011 to prawda - pięknie razem dziewczyny wyglądają : ) Quote
doddy Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 Bazarek z kalendarzami ściennymi Fundacji AST. Zachęcamy do nabycia, a tym samym pomocy psiakom! http://www.dogomania.pl/threads/219855-KALENDARZE-%C5%9ACIENNE-A3-FUNDACJA-AST-na-pomoc-TTB-do-1.01.12-do-23?p=18256611#post18256611 Quote
blue.berry Posted March 19, 2012 Author Posted March 19, 2012 Dla wszystkich ciepłe wiosenne pozdrowienia od Grety i jej rodzinki. Wraz z pozdrowieniami przyszła informacja o nowej pasji Grety – oglądaniu telewizji. Ponoć każdego wieczoru, jak rodzina zjeżdża do domu, Greta szybciutko się wita, parę merdnięć ogonem i zasiada do oglądania tv. Nie ma już wtedy na nic innego czasu, nawet dźwięk otwieranej lodówki jej nie oderwie. Ponoć może prosić i grozić – jest nie do oderwania. Ostatnio obejrzała całe zawody w skokach narciarskich : ) Jej starsza siostra Zafira, ma się dobrze (a już wiek zacny bo 9 rok życia). Ona jednak tradycyjnie wybiera miejsce przed kominkiem. I jak śmieje się Anna, kiedy Greta zajmuje miejsce przez tv, Zafira – kominek, dziecię – komputer, a mąż – kanapę to dla Anny nie ma już miejsca : ) Dostałam tez parę fotek Greci tv-maniaczki. Wygląda na nich przecudnie. Quote
doddy Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 Mam wrażenie, że ona jeszcze bardziej wypiękniała! Quote
Inez de Villaro Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 Własnie wczoraj o niej myślałam...Pięknie wyglada! A ktoś mówił kiedyś, że psy nie widzą obrazu w TV , a to bzdura jak widać! Quote
blue.berry Posted March 20, 2012 Author Posted March 20, 2012 pewnie że bzdura. mój Grendel zawsze oglądał tv, ale on ma wyszukane wymagania i najchętniej ogląda programy o lwach : ) Greta ponoć ogląda wszystko. mnie też się wydaje że lalka wypiękniała i stała się już taką kobitką że hej a nie oszalałym podlotkiem. Quote
Inez de Villaro Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 Piekna i okrąglutka... ps. zapraszam do szczeniorka w moim podpisie...trzeba rozruszać wątek Quote
Recommended Posts