Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 580
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wczoraj schronisko odwiedziła para bardzo miłych ,młodych ludzi: p. Karol i p.Róża.Są miłośnikami psiaków i oprócz karmy dla naszych podopiecznych w schronisku,wyprowadzili kilka naszych psiaików na spacer oraz...podarowali naszemu Kubie-40 zł
Pan Karol zna Kubę z forum,podczytuje nas i podgląda nasze psiaki.PANIE KAROLU,BARDZO DZIĘKUJEMY!!!:lol::lol:

Posted (edited)

Także dziś p.Krzysztof z Łowicza,podarował na nasze psiaki 40zł...mogłam wybrać na jakiego psiaka przeznaczę pieniądze.Wybrałam Kubę,jako,że jest najbardziej potrzebującym psiakiem.DZIĘKUJEMY BARDZO!!!:lol:

Stan konta na dzień 1.02 wynosi 15,39zł
3.02 p.Karol 40zł deklaracja jednorazowa
4.02 p.Krzysztof 40zł deklaracja jednorazowa
Stan konta na dzień 4.02 wynosi 95,39zl

Kuba i Loluś dostali także karmę od p.Michała oraz p.Zbyszka razem20 kg.BARDZO DZIĘKUJEMY!:lol:Razem z karmą z poprzedniej dostawy zawiozłyśmy z Olivin 30kg karmy dla naszych psiaków.Ewa,potwierdź bardzo proszę na wątku.

Post rozliczeniowy zaktualizowany.:lol:

Edited by Romka
Posted

I zdjęcia Kuby z naszych odwiedzin:

Pokazałyśmy w niedzielę Kubę osobom,które chciały go zobaczyć,ale na odwiedzinach skończyło się...za to Kuba poznał nową koleżankę,Muchę.Wszystkie psiaki poznawały nową koleżankę :lol:

• 2 weeks later...
Posted

A nasz Kuba znów ma większe konto:multi:
Pani Jola z Łowicza przekazała na hotelik dla Kuby 100zł
DZIĘKUJEMY BARDZO!!!:lol:

Stan konta na dzień 4.02 wynosi 95,39zl:loveu:
13.02 p.Jola 100zł deklaracja jednorazowa
Stan konta na dzień 13.02 wynosi 195,39zł
:loveu:

Posted

Romka napisał(a):
Hop,hop...UMilki gdzie jesteś?Potwierdź proszę na wątku odbiór karmy i wpływy za hotelik Kuby.

Ewa,hop,hop...potwierdź proszę wpływy za hotelik.

A na konto Kuby były kolejne wpływy:

Stan konta na dzień 13.02 wynosi 195,39zł:loveu:
18.02 p.Edyta 20zł za luty i marzec/13
Stan konta na dzień 18.02 wynosi 215zł

BARDZO DZIĘKUJEMY!!!:lol:

Posted

Co klikałam na wątek Kuby to mi się error zgłaszał.
Ale jestem, jestem. Karma jest jedzona :) ze smakiem.

A KUBA już wie, że czeka na niego domek. Tak, tak, znalazł się ktoś, kto Kubę pragnie. Akurat dobrze się składa, że to moi dobrzy znajomi. Kubuś w połowie marca pojedzie do nowego domku. Przynajmniej takie jest założenie.
Już ja ich przypilnuję :D

W każdym bądź razie można powiedzieć - REZERWACJA :)

Posted

Tak,tak Kuba prawdopodobnie pojedzie do domu we Wrocławiu...czekamy z niecierpliwością na wizytę Państwa w połowie marca:lol:
Mamy też ustalone z UMilki,że gdyby jednak nie doszło do adopcji,Kuba ma nadal miejscówkę u Ewy i jest psiakiem na moim utrzymaniu i nadal szukamy mu domku...

Posted

A w schronisku mamy "siostrę"Kuby,Lukę,zobaczcie jaka podobna:
[IMG]http://foto3.m.onet.pl/_m/9b8c62f229bbf6f7f9d0e9feb4bc152b,10,19,0.jpg[/IMG]

[IMG]http://foto1.m.onet.pl/_m/398fa41536007b9fea71593440c7eaa1,10,19,0.jpg[/IMG]

...takie samo spojrzenie i taki sam super charakter.

[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/239910-Luka-zr%C3%B3wnowa%C5%BCona-%C5%82agodna-czeka-na-dom?p=20505127#post20505127[/url]

Posted

Zapłaciłam wczoraj za hotelik Kuby,Ewa potwierdź na wątku wpływ należności...

[COLOR=#ff0000][B]Stan konta na dzień 18.02 wynosi 215zł[/B][/COLOR]
[B][COLOR=#000000]26.02 Romka 85zł deklaracja jednorazowa[/COLOR][/B]
[COLOR=#ff0000][B]Stan konta na dzień 26.02 wynosi 300zł[/B][/COLOR]
[B]-300zł opłata za hotelik luty/13
[COLOR=#ff0000]Stan konta na dzień 26.02 wynosi 0 zł [/COLOR][/B]:-(

...ale jak zawsze...spoko;)

• 2 weeks later...
Posted

Romka napisał(a):
A domek Kuby zbliża się dużymi krokami...:lol:

Dziś wróciłam,zaraz znów będę u naszych psiaków...:lol:

:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Prosimy o więcej wieści!!!:lol::lol::lol:

Posted

Prawdopodobnie jutro pojadę do Ewy do hoteliku,żeby spotkać się z Państwem,którzy chcą adoptować Kubę.Domek we Wrocławiu,młodzi ludzie z dwójką dzieci.Znają Kubę od wielu miesięcy i już dawno chcieli go adoptować.Nie jest to zatem potrzeba chwili...sama miałam takie wątpliwości na które zwróciłam uwagę Ewie.Jest to przemyślana decyzja.Kuba będzie mieszkał w mieszkaniu,obok tereny spacerowe.W domu zawsze były zwierzęta.Więcej na pewno napisze Ewa oraz ja po wizycie w hoteliku.
Mam oczywiście zapewnienie Ewy,że gdyby była potrzeba odebrania Kuby z adopcji,Kuba trafi do niej.Ja ze swej strony deklaruję,że nadal będę utrzymywać Kubę w hoteliku.Ewa jest zdania,że nie będzie takiej potrzeby.
Mam nadzieję,że po początkowej fazie tęsknoty za minionym życiem,Kuba nareszcie będzie miał swój dom.TRZYMAJCIE KCIUKI!!!