Olivin Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 Super zdjęcia: zgodne, radosne psiaczki:lol: Quote
UMilki Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 Kuba jest debeściakiem i już. A mini przednie. Quote
UMilki Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 Kuba ma superową sąsiadkę. Mała ma 5 miesięcy i Kuba wariuje, bo bardzo chce się z nią pobawić. Już nawet próbuje podkopy robić. Quote
azalia Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 Kubuś pięknie się prezentuje na zdjęciach. POzwólcie mu pobawić się z małą,może jej nie przygniecie swoim ciężarem. Quote
UMilki Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 Ja w Kubusiowe dobre intencje wierze i dziś szaleństwo z małą było na łące. Umieszczę kilka zdjęć wieczorem, bo teraz inne sprawy wzywają. Quote
Romka Posted March 23, 2012 Author Posted March 23, 2012 Mam poważne zapytanie o Kubę...szukamy osoby do przeprowadzenia wizyty przedadopcyjnej w Kraśniku:lol: Quote
UBOCZE Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 Romka napisał(a):Mam poważne zapytanie o Kubę...szukamy osoby do przeprowadzenia wizyty przedadopcyjnej w Kraśniku:lol: Rozsyłam wici!!! Quote
Ziutka Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 Romka napisał(a):Mam poważne zapytanie o Kubę...szukamy osoby do przeprowadzenia wizyty przedadopcyjnej w Kraśniku:lol: Nikt mi do głowy nie przychodzi, ehhh.... Quote
UBOCZE Posted March 24, 2012 Posted March 24, 2012 andegawenka napisał(a):Czy ta wizyta ma być w samym Kraśniku? Dziękuję Ci za przybycie. Sądzę, że tak. Romka zaraz, gdy się pojawi, na pewno odpowie... Quote
Romka Posted March 26, 2012 Author Posted March 26, 2012 [quote name='andegawenka']Czy ta wizyta ma być w samym Kraśniku? Tak,wizyta ma być w Kraśniku,pisałam już do dziewczyn z lubelskiego ale odmówiły z uwagi na dużą odległość od miejsca zamieszkania...nadal kogoś poszukuję.Pani ,która chciałaby adoptować naszego Kubę dzwoni do mnie i do hoteliku i już chciałby przyjechać. Quote
Romka Posted March 26, 2012 Author Posted March 26, 2012 I znalazłam kogoś do sprawdzenia domku dla naszego Kuby...domek w Kraśniku sprawdzi nam Fundacja SOS Bokserom,która w Kraśniku ma psiaki w domu tymczasowym.Bardzo dziękujemy!!!:lol::lol::lol:Czekam na kontakt. Quote
UBOCZE Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 Romka napisał(a):I znalazłam kogo do sprawdzenia domku dla naszego Kuby...domek w Kraśniku sprawdzi nam Fundacja SOS Bokserom,która w Kraśniku ma psiaki w domu tymczasowym.Bardzo dziękujemy!!!:lol::lol::lol: Pięknie!!!:lol: To teraz...:thumbs::thumbs::thumbs: Quote
Romka Posted March 26, 2012 Author Posted March 26, 2012 Krótko o domku,domek w bloku,rodzina z 7-letnim dzieckiem.Państwo zobaczyli Kubę na Tablicy.Z pierwszych rozmów bardzo pozytywne i ciepłe wrażenie.Domek kontaktował się także z hotelikiem i rozmawiał z UMilki,która jak nikt zna dobrze Kubę.No to czekamy...;) Quote
andegawenka Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 UBOCZE napisał(a):Pięknie!!!:lol: To teraz...:thumbs::thumbs::thumbs: Szafranek chciała jechać busem do Krasnika...to fajnie że juz macie kogoś...Trzymam kciuki Quote
UMilki Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 Czekając na wieści i trzymając mocno kciuki, ślę kilka fotek z wybryków na łące. Quote
UMilki Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 ...Spokojnie, nic jej nie zrobił tym łokciem ;) Zmęczył się? Quote
azalia Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 Kubuś jak zawsze piękny i przystojny. Szkoda,że potencjalny dom nie jest z ogrodem. No,ale najważniejsze,żeby kochał piesia. Quote
Romka Posted March 29, 2012 Author Posted March 29, 2012 UMilki napisał(a):A my czekamy na wieści... Domek był już na etapie ankiety przedadopcyjnej...około godziny temu dostałam informację,że domek rezygnuje z adopcji Kuby,Pani dostała pracę w Lublinie i będzie długo poza domem.KUBA NADAL SZUKA DOMU! Zaraz powiadomię Fundację SOS bokserom... Quote
Romka Posted March 29, 2012 Author Posted March 29, 2012 azalia napisał(a):Kubuś jak zawsze piękny i przystojny. Szkoda,że potencjalny dom nie jest z ogrodem. No,ale najważniejsze,żeby kochał piesia. Azalia,Kuba zostaje u UMilki...pewnie tak miało być...:lol:nadal szukamy mu domku.Póki co ma dom z dużym podwórkiem,łąką i lasem...;) Quote
Recommended Posts