Olivin Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 dobrze wygląda :) UMILKI dba o niego, błyszcząca sierść i super kondycja. Quote
Donata Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 Kubuś Cichaczem znajdż swój domek i obwieśc wszystkim ,że go juz masz i to jest własnie to. Zaglądam do Kubusia i będę to robić. Quote
mamanabank Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 Przekazałam dla Kuby 14kg suchej karmy. Uściski dla Cichacza! Quote
UMilki Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 Za karmę dziękujemy. A Kubusiek uśmiechnięty pozdrawia wszystkich. Quote
Figafiga Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 Dziękujemy za pozdrowienia Kubo Cichaczu!!! Quote
UMilki Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 Kuba to słodziak, słodziak i pieszczoch. Na nic moje nauki, żeby nie skakał. On tak kocha, że podskakuje. No to podskoczymy na pierwszą. Quote
Donata Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 Podskakuj w gore Kuba a na pewno trafi Ci sie dobre jedzonko juz w środę. Quote
Figafiga Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 Z podziału skarpety łowickiej przelane zostały pieniądze na Erniego, Elmo i Kubę łącznie 208,08 zł (na każdego psa 69,36 zł) na konto Donaty. Quote
Olivin Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 Kubuś, szykuj się na spacer. Mamy pyszniutką karmę. Quote
Romka Posted September 14, 2011 Author Posted September 14, 2011 Super pyszniutką ,Dog Chow...mam nadzieję,że podzielisz się także z Antkiem,Korą i Laseczką. Quote
Donata Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 Potwierdzam wpływ kwoty 208,08 zł z podziału Skarpety przypadajacej na Erniego, Elmo, Kubę. Quote
Figafiga Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 [quote name='Donata']Potwierdzam wpływ kwoty 208,06 zł z podziału Skarpety przypadajacej na Erniego, Elmo, Kubę. Przelałam Pani Donato 208,08 zł. Quote
Donata Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 Romka napisał(a):Super pyszniutką ,Dog Chow...mam nadzieję,że podzielisz się także z Antkiem,Korą i Laseczką. Jak najbardziej może Kuba sie podzielic ze wszystkimi lowickimi psiakami. Quote
UMilki Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 Kuba jest super chłopakiem. Zawsze wraca, żeby sprawdzić gdzie jestem :) A do kojca wchodzi sam, nie trzeba go zapraszać. Quote
UMilki Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 Kuba wybrał się z nami na długaśny spacer. Może trasa nie była długa, ale tyle nowych miejsc i zapachów.. Nie mógł usiedzieć na miejscu. W końcu trafiliśmy w eldorado borowikowe i do domu przynieśliśmy pełen kosz grzybów. Kubuś pod koniec wycieczki odciążał zdecydowanie nogę, ale humor mu dopisywał i dość niechętnie szedł do kojca. Chyba miał w planach zabawy przed domem. Nawet, gdy zapędził się w jakieś chaszcze to zawsze chętnie wracał na przywołanie. Złoty chłopak. Quote
Donata Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 A co słychac u naszego prawie idealnego Kuby ? Czy jest nadal posłuszny i przychodzi na zawołanie? Quote
UMilki Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 Tak, jak zawsze. Kuba jest złotym psem. Quote
UMilki Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 Podnoszę mojego kochanego chłopaczka. Quote
Olivin Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 Kubuś, jadę dzisiaj do ciebie:multi: Quote
UMilki Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 Były dziewczyny. Całą łowicką bandę z moim gniewnym Olinem zabrały na spacer. Nie mogłam darować, poszłam z nimi zobaczyć jak się ekipa będzie zachowywać i było suuuuuper. Olin z Kubą najlepsi kumple w gonitwie, w leżeniu, w podgryzaniu siebie nawzajem - tacy na dobre i złe. Fajnie. Ale się chłopcy zganiali. Ledwo do domu wrócili. Quote
UMilki Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 Ostatnio wiele się u moich psiaków dzieje. Wczoraj odwiedziła nas grupa dzieci ze szkoły w Teresinie. Zostawili nam w prezencie wiele, wiele, wiele smakowitości. I spędzili przecudowne popołudnie na michałowskich łąkach. Mimo zamieszania, wrzawy, biegania, pokrzykiwania psy zachowywały się wzorowo. Wszystkie były głaskane, czesane, wyprowadzone na długi spacer. Do kojców wróciły naprawdę zmęczone, ale w tym dobrym znaczeniu. W imieniu podopiecznych dziękuję za wszystko co zrobiliście dla psiaków. Kuba jesteś suuuuuper!!! Quote
Romka Posted October 4, 2011 Author Posted October 4, 2011 [quote name='UMilki']Były dziewczyny. Całą łowicką bandę z moim gniewnym Olinem zabrały na spacer. Nie mogłam darować, poszłam z nimi zobaczyć jak się ekipa będzie zachowywać i było suuuuuper. Olin z Kubą najlepsi kumple w gonitwie, w leżeniu, w podgryzaniu siebie nawzajem - tacy na dobre i złe. Fajnie. Ale się chłopcy zganiali. Ledwo do domu wrócili. A to zdjęcia z 2 ostatnich spacerków Kuby i reszty naszych psiaków: Quote
Recommended Posts