Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 580
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Romka napisał(a):
Super pyszniutką ,Dog Chow...mam nadzieję,że podzielisz się także z Antkiem,Korą i Laseczką.

Jak najbardziej może Kuba sie podzielic ze wszystkimi lowickimi psiakami.

Posted

Kuba wybrał się z nami na długaśny spacer. Może trasa nie była długa, ale tyle nowych miejsc i zapachów.. Nie mógł usiedzieć na miejscu. W końcu trafiliśmy w eldorado borowikowe i do domu przynieśliśmy pełen kosz grzybów.
Kubuś pod koniec wycieczki odciążał zdecydowanie nogę, ale humor mu dopisywał i dość niechętnie szedł do kojca. Chyba miał w planach zabawy przed domem.
Nawet, gdy zapędził się w jakieś chaszcze to zawsze chętnie wracał na przywołanie. Złoty chłopak.

Posted

Były dziewczyny. Całą łowicką bandę z moim gniewnym Olinem zabrały na spacer. Nie mogłam darować, poszłam z nimi zobaczyć jak się ekipa będzie zachowywać i było suuuuuper. Olin z Kubą najlepsi kumple w gonitwie, w leżeniu, w podgryzaniu siebie nawzajem - tacy na dobre i złe. Fajnie.
Ale się chłopcy zganiali. Ledwo do domu wrócili.

Posted

Ostatnio wiele się u moich psiaków dzieje. Wczoraj odwiedziła nas grupa dzieci ze szkoły w Teresinie. Zostawili nam w prezencie wiele, wiele, wiele smakowitości. I spędzili przecudowne popołudnie na michałowskich łąkach. Mimo zamieszania, wrzawy, biegania, pokrzykiwania psy zachowywały się wzorowo. Wszystkie były głaskane, czesane, wyprowadzone na długi spacer. Do kojców wróciły naprawdę zmęczone, ale w tym dobrym znaczeniu.
W imieniu podopiecznych dziękuję za wszystko co zrobiliście dla psiaków.
Kuba jesteś suuuuuper!!!

Posted

[quote name='UMilki']Były dziewczyny. Całą łowicką bandę z moim gniewnym Olinem zabrały na spacer. Nie mogłam darować, poszłam z nimi zobaczyć jak się ekipa będzie zachowywać i było suuuuuper. Olin z Kubą najlepsi kumple w gonitwie, w leżeniu, w podgryzaniu siebie nawzajem - tacy na dobre i złe. Fajnie.
Ale się chłopcy zganiali. Ledwo do domu wrócili.
A to zdjęcia z 2 ostatnich spacerków Kuby i reszty naszych psiaków: