UMilki Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 Kuba musi mi wybaczyć wirtualną ciszę. W realu dużo się działo. Nowe znajomości (Franek, Laki), zabawy przez pół dnia przed domem i w terenie. Kubuś coraz pewniej się czuje, coraz dalej biegnie, ale nadal wraca na każde zawołanie. Kubuś waży ponad 20 kg (tak przypuszczam) może koło 25? Trudno mi ocenić, a nie mam wagi, na której mogłabym sprawdzić. Mamanabank powiedziała mi, że dostanę Frontline w sprayu. Na ten sezon powinno wystarczyć, bo on ma krótką sierść, więc aplikacja będzie łatwa. Quote
mamanabank Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 Tak, jak jutro spotkamy się w sprawie karmy, przekażę też frontline dla Kuby. Quote
UMilki Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 Za karmę i frontline bardzo dziękujemy :) Ulubiona zabawa z Arktikiem - czołganie się pod tarasem. :lol: Quote
Romka Posted July 28, 2011 Author Posted July 28, 2011 UMilki napisał(a):Za karmę i frontline bardzo dziękujemy :) Ulubiona zabawa z Arktikiem - czołganie się pod tarasem. :lol: Zrób kiedyś zdjęcie! Quote
UMilki Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 Przedwczoraj postanowiłam zapoznać Kubę z Olinem. Troszkę się obawiałam, bo Olin mimo tego, że wobec ludzi jest kochany, to do psów zachowuje się różnie. No i Kuba mnie zaskoczył. Myślałam, że padnie przed Olinem uznając jego rządy, a oni jak równy z równym. Nic sobie nie robili, takie kłapanie paszczami, powarkiwania, naskakiwania. Poszliśmy na długi "męski" spacer. Chłopaki szli obok siebie, nie odstępowali się na krok. Mam zdjęcia. Jak wrzucę na serwer to i Wam pokażę. Kuba wcale nie jest takim Cichaczem i za to kocham go coraz bardziej. Jest psem idealnym. Quote
Romka Posted August 3, 2011 Author Posted August 3, 2011 UMilki napisał(a):Przedwczoraj postanowiłam zapoznać Kubę z Olinem. Troszkę się obawiałam, bo Olin mimo tego, że wobec ludzi jest kochany, to do psów zachowuje się różnie. No i Kuba mnie zaskoczył. Myślałam, że padnie przed Olinem uznając jego rządy, a oni jak równy z równym. Nic sobie nie robili, takie kłapanie paszczami, powarkiwania, naskakiwania. Poszliśmy na długi "męski" spacer. Chłopaki szli obok siebie, nie odstępowali się na krok. Mam zdjęcia. Jak wrzucę na serwer to i Wam pokażę. Kuba wcale nie jest takim Cichaczem i za to kocham go coraz bardziej. Jest psem idealnym. Też tak myślę...zapowiadał się od zawsze na takiego psa...łagodny ale z charakterem...kochany Kuba...:lol:Jasne,że w górę,tylko w górę! Quote
Figafiga Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 (edited) Piękny i dostojny, młody i bardzo energiczny!!!!cud miód!! Edited February 26, 2012 by Figafiga Quote
Figafiga Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 (edited) ................................... Edited February 26, 2012 by Figafiga Quote
Figafiga Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 (edited) Edited February 26, 2012 by Figafiga Quote
Figafiga Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 (edited) ................................ Edited February 26, 2012 by Figafiga Quote
Romka Posted August 7, 2011 Author Posted August 7, 2011 Jęzor lata jak łopata...a jaki lśniący ten nasz Kuba,piękną sierść ma... Quote
UMilki Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 Piękne zdjęcia, bo piękny pies z tego naszego Kubusia. Prezentuje się wspaniale. Quote
UMilki Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 A...świnka ze mnie. Jeszcze nie podziękowałam za wapno z glukozaminą dla Kuby. DZIĘKUJĘ BARDZO. Quote
mamanabank Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 Oj, piękne zdjęcia i Kuba wypiękniał niesamowicie! Na żywo wygląda jeszcze lepiej, wspaniały pies! Quote
UMilki Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Ojojoj!!! Mój kochany Kuba tak daleko wylądował?! Już w górę. Nawał pracy i obowiązków, oraz utrudniony dostęp do netu powoduje, że moi podopieczni znów z lekka zaniedbani. Kubusiek jest wspaniały, kochany. Quote
mamanabank Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 Łaaaa! Zaglądam i myślę o nim, i zachwycam się nieustannie jego metamorfozą psycho-fizyczną u Ciebie. Quote
UMilki Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 Tak, to fakt, Kubuś zmienił się i to na plus. Błyszczy się swym zewnętrznym i wewnętrznym blaskiem. Już nie jest tak nieśmiały. Łatwiej nawiązuje kontakt z człowiekiem. Potrafi wyrazić swoje zdanie. I uśmiecha się, ciągle się uśmiecha. Młody, piękny, zdrowy i silny. Quote
Donata Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 Dobrze Ci tu piesku, slicznie wyglądasz ale też powinienes sobą nacieszyć tego kogoś wyjatkowego ... swojego opiekuna. Niech lsniący i usmiechniety Kuba wreszcie ma swój dom i na zawsze. Quote
edzia.71 Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 Kubusiu, cudnie było znowu się do Ciebie poprzytulać :loveu: Quote
Recommended Posts