Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nie ma psów idealnych!!! Każdy jakąś wadę ma. Kuba ciągle wyciąga posłanie z budy :D Woli samą słomę. I ciągle nie może zrozumieć, że nie ma głaskania jak jest skakanie.

• Replies 580
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

UMilki napisał(a):
Nie ma psów idealnych!!! Każdy jakąś wadę ma. Kuba ciągle wyciąga posłanie z budy :D Woli samą słomę. I ciągle nie może zrozumieć, że nie ma głaskania jak jest skakanie.

phi, też mi wady :-D

Posted

UMilki napisał(a):

Widziałam w jego boksie to posłanie ale nie przyszło mi do głowy,ze to jego robota...myślałam,ze suszyłaś coś i spadło...a Kuba to pies idealny...podkreślam IDEALNY!:lol:

Posted

Ojojojojojoj!!! Kubuśku, w górę chłopaczku po domek.
A tak swoją drogą Kubuś już jest jakby u siebie. Dziś dał do zrozumienia "hotelowemu", że gdyby nie kraty to on by mu pokazał :D No wiecie co?! Mój Cichutki, spokojniutki Kubuś :D

Posted

:) Skacze, nie skacze, skacze, odbiega, obiega garaż, wraca, skacze, nie skacze, biegnie dalej, wraca i pada mi do nóg :D "Spójrz na mnie, proszę, PrOsZę, PROSZĘ!!!" No, przecież jak go nie widzieć jak on taki duży?

Posted

Nauka panowania nad emocjami to ciężka robota, ale się opłaca, by żyło się lepiej. Moje psy niestety nie posiadają tej umiejętności w stopniu nawet dobrym...
Ale cały urok Kuby w tej jego dzieciatowatości.

Posted

Słodziak jest i tyle. Najważniejsze, że umie chodzić na smyczy, wraca na każde zawołanie, siada, leży, daje łapy. A skakanie... no przecież nie wszystko na raz :D

Posted

Podniesiemy. Jednak Kuba bliski jest ideałowi. Pogodny, towarzyski, nieskory do konfliktów (przykład: Arktik przyszedł do nas w odwiedziny właśnie wtedy, gdy Milka bawiła się z Kubą, Arktik warknął na Kubę i już wszystko było załatwione).

Posted

Kuba ma zalet wiele, ale najważniejsza, której wiele psów nie posiada - wraca NA KAŻDE dokładnie na KAŻDE zawołanie. I jeszcze nigdy nie stracił słuchu jak to Antoś i Kora potrafią.

Posted

UMilki napisał(a):
Tak, to prawda. Przydałoby się coś na kleszcze. Jeśli chodzi o odrobaczanie, to całe stadko było odrobaczane w maju.

Ile waży Kuba?Może jutro kupiłabym coś w lecznicy...chyba,że lepsza byłaby obroża taką jak mają Kora i Antek?