Jump to content
Dogomania

Sombra - z Ostrowi Maz. ma wreszcie swój kącik i swoja panią!!!!!!!!!!!!

Recommended Posts

• Replies 414
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mamy transporcik z Krakowa/Katowic możliwy w każdym dniu przyszłego tygodnia :cool3:
i jeszcze jedno "coś" mamy... :oops: ale nie chcę na razie zapeszać :Cool!:

:loveu:

Posted

asiaf1 napisał(a):
a jak sunia zachowuje się w stosunku do innych psów/ ja będę jechała z sunią 9-miesieczną.

Sombra to oaza spokoju i uległości. W samochodzie jest grzeczna. siedziałam z nia co prawda na tylnym siedzeniu, ale sunia przelezała całą drogę. Może być na początku trochę spanikowana.

Posted

Ulaa napisał(a):
Mamy transporcik z Krakowa/Katowic możliwy w każdym dniu przyszłego tygodnia :cool3:

super, czyli wszystko ładnie sie układa.:lol:

Posted

Ulaa napisał(a):

co macie, bo pękne z ciekawośc??(domek na zawsze???????)

Posted

Cśśśś Ronja... :watpliwy:
Na razie nie wolno o tym gadać :grab:

ale to, że się układa to fakt :multi: życie Tej panienki będzie jeszcze piękne!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

Wspaniałe wieści ! Ronja tak się wczoraj zamartwiałaś o Sombrę a w ciągu
niecałej doby sprawy przybrały dla niej tak pomyślny obrót.
Bardzo ale to bardzo się cieszę...

Posted

a ja jak się cieszę!!!łapię się na tym ,że nie mogę sama w to wszystko uwierzyć. i tak szybko to wszystko się stało. i zebranie pieniążków na sterylkę i domek tymczasowy, a moze ten wymarzony na zawsze też i nawet transport!!!!

Posted

A czego jej potrzeba z takich "codziennych" rzeczy? W zasadzie wszystko standardowe mam - różne smycze i obroże (w rozmiarze XL - na moje benki), michy, posłanka, itp.

Jakiej Sombercia jest wielkości? Coś jak ONek?
Jaką ma sierść? Czy pozwala się czesać?

No i tak sobie myślę, że jeśli Ona nie potrafi lub boi się chodzić na smyczy, to może lepsze będą szelki? Może uda mi się załatwić tanio takie fizjologiczne jak z Man-Mata, wogóle nie będzie ich czuła. Bo na obróżce to na początku chyba nie będzie Jej dobrze...

Czy bierze jakieś leki? Mam znajomego veta, więc wszystkie recepty mamy bez problemu, niedaleko jest także super (i niedroga) lecznica na poważniejsze sprawy.

Nie wiem o co jeszcze spytać... Nie mogę się już doczekać i tyle :p Wciąż o Niej myślę... kochana psineczka :loveu:

Posted

ula, moze zamiast wścieklizny, to ja ją odrobaczę, żeby Twoje psiaki robali nie dostały. zobaczę, co powiedzą w lecznicy. jeśli udałoby się ją przewieźć do ciebie w pon, to we wtorek trzeba będzie jej szwy zdjąć, to chyba nie jest duży koszt, prawda??

Posted

Przypuszczam, że to nie będzie żaden koszt. Na wściekliznę też mogę ją zaszczepić. Ważne żeby była odrobaczona, bo u nas są psy i koty, potem bym sobie nie dała rady (finansowo) gdyby coś załapały.

Posted

Sombruniu KOCHAM CIĘ :loveu: i chcę Ci to powiedzieć już do uszka...
Masz już swój własny śliczny kocyk w łapki i swoje miseczki... i być może jeszcze coś większego swojego :cool3:, ale bądź cierpliwa myszeczko, a już nigdy nie będziesz smutna! Inaczej ten świat jest naprawdę g... wart.

Tak mi się zebrało na dobranoc... Miłej nocki wszystkim :jumpie: