Lulka Posted December 1, 2010 Author Posted December 1, 2010 super, ale mamy juz chyba wybrany domek ;-) sunia bedzie jedynym psem w domu. W week kontrola i jak bedzie wszystko ok to sunia zostanie ;-) paros ale nie odmawiaj pani na razie gdyby cos nie wyszlo (tfu tfu) Quote
Lulka Posted December 1, 2010 Author Posted December 1, 2010 a czy jazgocze? ooooo tak pod tym wzgledem jest nie do pobicia!!!!! Quote
rescal Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 Lulka napisał(a):super, ale mamy juz chyba wybrany domek ;-) sunia bedzie jedynym psem w domu. W week kontrola i jak bedzie wszystko ok to sunia zostanie ;-) paros ale nie odmawiaj pani na razie gdyby cos nie wyszlo (tfu tfu) to sunia nie bedzie u Jagny na Ds? Quote
Lulka Posted December 1, 2010 Author Posted December 1, 2010 Iwona wybrała dom bez innych zwierząt, ponieważ babcia nie nadaje się do życia w grupie niestety. Jest mega terrorystką i najszczęśliwsza bedzie sama ze swoim ludziem :) Jagnie jestesmy mega mega wdzieczne, ze tak szybko zaoferowala swoja pomoc!!! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: jestem w ogole zdziwiona ze byl taki odzew, bylo sporo chetnych na adopcje, mimo, ze piesek juz starutki :p Quote
mshume Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 Moze podeslecie domki Tinie, malutkiej z tego wątku: http://www.dogomania.pl/threads/196424-Tina-4kg-wychudzonego-psiego-nieszcz%C4%99%C5%9Bcia-szuka-nowego-domu/page5 Quote
Ewanka Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 [quote name='Lulka']Iwona wybrała dom bez innych zwierząt, ponieważ babcia nie nadaje się do życia w grupie niestety. Jest mega terrorystką i najszczęśliwsza bedzie sama ze swoim ludziem :) Jagnie jestesmy mega mega wdzieczne, ze tak szybko zaoferowala swoja pomoc!!! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: jestem w ogole zdziwiona ze byl taki odzew, bylo sporo chetnych na adopcje, mimo, ze piesek juz starutki :p Baaaaaaardzo się cieszę :) Quote
paros Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 Lulka napisał(a):super, ale mamy juz chyba wybrany domek ;-) sunia bedzie jedynym psem w domu. W week kontrola i jak bedzie wszystko ok to sunia zostanie ;-) paros ale nie odmawiaj pani na razie gdyby cos nie wyszlo (tfu tfu) Ewanka napisał(a):Baaaaaaardzo się cieszę :) Właśnie dowiedziałam się, że w sobotę jest umówiona więc to chyba ona :evil_lol: A odzew był duży bo jest na Facebook'u :lol: Quote
Ewanka Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 paros napisał(a):Właśnie dowiedziałam się, że w sobotę jest umówiona więc to chyba ona :evil_lol: A odzew był duży bo jest na Facebook'u :lol: ... podaj proszę link, nie mogę jej znaleźć na FB. Quote
paros Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 [quote name='Ewanka']... podaj proszę link, nie mogę jej znaleźć na FB. proszę :lol: http://www.facebook.com/album.php?aid=2759&id=100001112625390#!/album.php?aid=25632&id=100001112625390 Quote
lamia2 Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 [quote name='mshume']Moze podeslecie domki Tinie, malutkiej z tego wątku: http://www.dogomania.pl/threads/196424-Tina-4kg-wychudzonego-psiego-nieszcz%C4%99%C5%9Bcia-szuka-nowego-domu/page5 Ja podsyłam ;) Quote
mshume Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Ja też wczorej dowiedziałąm się o 3 kilowej suni, która przebywa w pensjonacie dla bezdomnych psów pod Grodziskiem Mazowieckim. Mieszka w budzie z dużym psem. Moze gdyby było duże zaintersowanie, podajcie tel do mnie: 607182400. Sunia ma 3 lata, bardzo kochana i pogodna, biszkoptowa, przed adopcją będzie wysterylizowana. Quote
Basia Z. Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 co się dzieje z maleństwem, czy zdrowa i już w kochającym domku stałym ? a ta 3 kg suńka spod Grodziska Mazowieckiego ? tak tu cicho, żadnych wiadomości... Quote
Lulka Posted December 8, 2010 Author Posted December 8, 2010 nic z tego nie wyszło:( szukamy dalej... Quote
mshume Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 3 kilowa sunia okazała się 5 kilową, ale czekam na jej fotki i będę jej szukać domku. Nici z domku dla suni? :( Quote
malagos Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 [quote name='Lulka']nic z tego nie wyszło:( szukamy dalej...[/QUOTE] a Ewanka? Tak dzielnie sekundowała tej małej damie?........ Quote
lamia2 Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 Coś się kroi ..... ciiiiii ....... żeby nie zapeszyć ;) Quote
Ewanka Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 Ojej, nie wiedziałam ...... :roll: ... byłam pewna, że sunia już dawno w nowym cudownym domku .... u mnie 3 ogonki, a Ona szuka domku bez innych psów. Skoro coś się kroi, to zaciskam kciuki ;) Quote
tanitka Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 trzymajcie kciuki, dziś ma być druga wizyta chętnej na adopcję babulki pani. Pani dziś przyjedzie ze swoją 2kg malizną, zeby zobaczyć czy sie dogadają dziewczyny ;) Quote
Ewanka Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 .......... kciuki zaciśnięte na maxa ;) ... oby dziewczyny się polubiy !!! Quote
Iwanka Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 tez jestem zainteresowana czy sie dogadały bo jak nie to moja ciocia szuka takiej malej przyjaciolki towarzyszki ma juz duza core meza co po calych dniach pracuje ona sama zas prowadzi maly bar i potrzebuje towarzystwa takiej psinki na zawsze..jezeli nie ta to moze ktos cos wie... Quote
lamia2 Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 Niestety znowu nic ... pani nie przyjechała :( Quote
lamia2 Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 Iwanka napisał(a):tez jestem zainteresowana czy sie dogadały bo jak nie to moja ciocia szuka takiej malej przyjaciolki towarzyszki ma juz duza core meza co po calych dniach pracuje ona sama zas prowadzi maly bar i potrzebuje towarzystwa takiej psinki na zawsze..jezeli nie ta to moze ktos cos wie... Iwanka podaj cioci mój telefon ;) Quote
tanitka Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 Niestety znowu nic ... pani nie przyjechała co za ludzie, popaprani!!! Quote
Recommended Posts