Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

super, ale mamy juz chyba wybrany domek ;-) sunia bedzie jedynym psem w domu. W week kontrola i jak bedzie wszystko ok to sunia zostanie ;-)
paros ale nie odmawiaj pani na razie gdyby cos nie wyszlo (tfu tfu)

• Replies 173
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Lulka napisał(a):
super, ale mamy juz chyba wybrany domek ;-) sunia bedzie jedynym psem w domu. W week kontrola i jak bedzie wszystko ok to sunia zostanie ;-)

to sunia nie bedzie u Jagny na Ds?

Posted

Iwona wybrała dom bez innych zwierząt, ponieważ babcia nie nadaje się do życia w grupie niestety. Jest mega terrorystką i najszczęśliwsza bedzie sama ze swoim ludziem :)
Jagnie jestesmy mega mega wdzieczne, ze tak szybko zaoferowala swoja pomoc!!! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

jestem w ogole zdziwiona ze byl taki odzew, bylo sporo chetnych na adopcje, mimo, ze piesek juz starutki :p

Posted

[quote name='Lulka']Iwona wybrała dom bez innych zwierząt, ponieważ babcia nie nadaje się do życia w grupie niestety. Jest mega terrorystką i najszczęśliwsza bedzie sama ze swoim ludziem :)
Jagnie jestesmy mega mega wdzieczne, ze tak szybko zaoferowala swoja pomoc!!! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

jestem w ogole zdziwiona ze byl taki odzew, bylo sporo chetnych na adopcje, mimo, ze piesek juz starutki :p

Baaaaaaardzo się cieszę :)

Posted

Lulka napisał(a):

Ewanka napisał(a):
Baaaaaaardzo się cieszę :)

Właśnie dowiedziałam się, że w sobotę jest umówiona więc to chyba ona :evil_lol:

A odzew był duży bo jest na Facebook'u :lol:

Posted

paros napisał(a):
Właśnie dowiedziałam się, że w sobotę jest umówiona więc to chyba ona :evil_lol:

A odzew był duży bo jest na Facebook'u :lol:

... podaj proszę link, nie mogę jej znaleźć na FB.

Posted

Ja też wczorej dowiedziałąm się o 3 kilowej suni, która przebywa w pensjonacie dla bezdomnych psów pod Grodziskiem Mazowieckim. Mieszka w budzie z dużym psem.
Moze gdyby było duże zaintersowanie, podajcie tel do mnie: 607182400.
Sunia ma 3 lata, bardzo kochana i pogodna, biszkoptowa, przed adopcją będzie wysterylizowana.

Posted

Ojej, nie wiedziałam ...... :roll:

... byłam pewna, że sunia już dawno w nowym cudownym domku ....
u mnie 3 ogonki, a Ona szuka domku bez innych psów.

Skoro coś się kroi, to zaciskam kciuki ;)

Posted

tez jestem zainteresowana czy sie dogadały bo jak nie to moja ciocia szuka takiej malej przyjaciolki towarzyszki ma juz duza core meza co po calych dniach pracuje ona sama zas prowadzi maly bar i potrzebuje towarzystwa takiej psinki na zawsze..jezeli nie ta to moze ktos cos wie...

Posted

Iwanka napisał(a):
tez jestem zainteresowana czy sie dogadały bo jak nie to moja ciocia szuka takiej malej przyjaciolki towarzyszki ma juz duza core meza co po calych dniach pracuje ona sama zas prowadzi maly bar i potrzebuje towarzystwa takiej psinki na zawsze..jezeli nie ta to moze ktos cos wie...

Iwanka podaj cioci mój telefon ;)