Jagna78 Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 mshume napisał(a):3 kilowa sunia okazała się 5 kilową, ale czekam na jej fotki i będę jej szukać domku. Nici z domku dla suni? :( I co z tym trochę większym ;) maleństwem?? Quote
Jagna78 Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 lamia2 napisał(a):Niestety znowu nic ... pani nie przyjechała :( Ludzie to jacyś mało odpowidzialni:(.... może lepiej że nie przyjechała... Quote
Lulka Posted December 13, 2010 Author Posted December 13, 2010 i tak nici by z tego byly, babka jest tak wsciekla do innych psow, ze ciezko to opisac i chyba musze to nagrac i Wam pokazac :evil_lol: Quote
Ewanka Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 Lulka napisał(a):i tak nici by z tego byly, babka jest tak wsciekla do innych psow, ze ciezko to opisac i chyba musze to nagrac i Wam pokazac :evil_lol: nagraj, nagraj ............. ;) czyli zdecydowanie domek bez innych psów ? Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Witam Serdecznie:-) chciałabym zapytać co u Dziewczynki? Znalazła domek? Quote
aga38 Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 Witam . Wiem,że szukacie domu bez innych psiaków ale chciałabym zaadoptować małą. Znam ratlerke identyczna jak ona i ten ich jazgot to taki dodatek do urody. Prowadzę dt i mam swoje pekiny,które są bardzo łagodne,niewiele większe i ustępują innym psiakom. Siedzę w domu,wiec moge sie nią odpowiednio zająć,prosze rozważcie moją propozycję. Mamy tez super weta,nie raz sterylizował takie malizny w podeszłym wieku Quote
mshume Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 Aga, swoje malizny tymczasy częściowo poupychałaś u sąsiadki, bo miejsca brak, a kilka innych chcesz zabrać na DT i DS. To zaczyna być niepokojące... aga38 napisał(a):Witam . Wiem,że szukacie domu bez innych psiaków ale chciałabym zaadoptować małą. Znam ratlerke identyczna jak ona i ten ich jazgot to taki dodatek do urody. Prowadzę dt i mam swoje pekiny,które są bardzo łagodne,niewiele większe i ustępują innym psiakom. Siedzę w domu,wiec moge sie nią odpowiednio zająć,prosze rozważcie moją propozycję. Mamy tez super weta,nie raz sterylizował takie malizny w podeszłym wieku Quote
aga38 Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 Nie poupychałam u sąsiadki bo sąsiadka też prowadzi Dt a to różnica,ona po prostu nie loguje się na dogo i pomagam jej szukac dla nich domku. A przez dt to ja rozumiem dom w którym maluchy sa do czasu znalezienia Ds przecież ja nie chcę ich wszystkich zatrzymać! Czy pomoc dla szczeniaków ze schronu to coś złego? Chyba lepszy jest DT niż schron.? W tamtym roku było u nas łącznie około 40-stu szczeniąt i wszystkie znalazły dobre domki. Jeżleli wiem,że pies jest dziki lub wycofany zdaję sobie sprawę ile trzeba mu czasu poświęcić,ale myślę że szczeniaki o wiele lepiej maja w Dt niż w schronie,a babulkę chciałam żeby została u mnie na Ds ale jeśli inne psiaki to dla niej problem to zrozumiem. Ja nie mieszkam w bloku tylko w prywatnym domu Quote
mshume Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 Jak naliczyłym,to w tym tygodniu zaproponowałaś DT/DS dla 9 psów, więc mnie to zaniepokoiło. Taki dom pełen psów nie jest odpowiedni dla suni, bo ona ma charakter jedynczki. Quote
aga38 Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 Rozumiem. A co do psów to fakt zaproponowałam dt dla Calineczki i Coralgola ale one już maja domki,tak samo jak Kajtuś. Kubuś owszem miejsce w DT na niego czeka ale Piegusia ze względu swoich problemów może przyjechać do mnie jeżeli reszta psiaków znajdzie domki. Rozumiem,że szczenięta nie maja takiej traumy jak ona więc mogę je śmiało wziąść na dt. W ostatnch dwóch miesiącach wyjechało ode mnie do swoich nowych domków 10 szczeniąt i 2 dorosłe psy. Dlatego mogę zaoferować dt innym szczeniakom przebywającym w schronie Quote
malagos Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 ale ta ratlereczka szuka chyba domu stałego, nie tymczasowego? Quote
tanitka Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 tymczasowy to malutka ma i szuka domu stałego bez innych psów bezwzgędnie! Quote
aga38 Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 Jeśli bez innych psów to faktycznie mój dom odpada:( Powodzenia malutka Quote
lamia2 Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 We wtorek będzie wizyta przedadopcyjna, jeśli wszystko będzie ok. ...... trzymajcie kciuki ;) Quote
malagos Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 No pewnie, ze już trzymamy! I polecamy się naszą Leonią z bannerka o pamięć......... Quote
lamia2 Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 Babcia - ratlerka w nowym domu, mam nadzieję, że się szybko przyzwyczai do nowej Pańci bo strasznie przeżyła rozstanie z dotychczasową opiekunką. Quote
mshume Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 Super wieści, bardzo się cieszę :)lamia2 napisał(a):Babcia - ratlerka w nowym domu, mam nadzieję, że się szybko przyzwyczai do nowej Pańci bo strasznie przeżyła rozstanie z dotychczasową opiekunką. Quote
Lulka Posted January 18, 2011 Author Posted January 18, 2011 Babka płakała, łzy jej leciały jak grochy! Ale daje się już nosić na rączkach nowej pani, więc myślę, że będzie dobrze!!!:) Quote
Basia Z. Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 a coś o nowej pani ? czy sunia naprawdę będzie kochana ? to jest naprawdę straszne, że pies jest niestety tylko rzeczą, którą dysponujemy jak nam sie zachce bez jego zgody :( Quote
tanitka Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 biedna malutka, piesek nie rozumie co się znów z nim dzieje. Jestem pewna, że gdyby DT nie był przekonany, że to najlepszy dom, to by nie został go tam Quote
coronaaj Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 [quote name='lamia2']Babcia - ratlerka w nowym domu, mam nadzieję, że się szybko przyzwyczai do nowej Pańci bo strasznie przeżyła rozstanie z dotychczasową opiekunką. No tutaj niezle wiadomosci.... http://www.dogomania.pl/threads/200534-*STARO%C5%9A%C4%86-nie-Rado%C5%9B%C4%87*-M%C5%82odo%C5%9B%C4%87-nie-Wieczno%C5%9B%C4%87***emeryt-PePe***pudel-mini-w-bidulu***?p=16140493#post16140493 Quote
Recommended Posts