Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

mshume napisał(a):
3 kilowa sunia okazała się 5 kilową, ale czekam na jej fotki i będę jej szukać domku. Nici z domku dla suni? :(

I co z tym trochę większym ;) maleństwem??

• Replies 173
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Lulka napisał(a):
i tak nici by z tego byly, babka jest tak wsciekla do innych psow, ze ciezko to opisac i chyba musze to nagrac i Wam pokazac :evil_lol:

nagraj, nagraj ............. ;)

czyli zdecydowanie domek bez innych psów ?

• 4 weeks later...
Posted

Witam . Wiem,że szukacie domu bez innych psiaków ale chciałabym zaadoptować małą. Znam ratlerke identyczna jak ona i ten ich jazgot to taki dodatek do urody. Prowadzę dt i mam swoje pekiny,które są bardzo łagodne,niewiele większe i ustępują innym psiakom. Siedzę w domu,wiec moge sie nią odpowiednio zająć,prosze rozważcie moją propozycję. Mamy tez super weta,nie raz sterylizował takie malizny w podeszłym wieku

Posted

Aga, swoje malizny tymczasy częściowo poupychałaś u sąsiadki, bo miejsca brak, a kilka innych chcesz zabrać na DT i DS. To zaczyna być niepokojące...

aga38 napisał(a):
Witam . Wiem,że szukacie domu bez innych psiaków ale chciałabym zaadoptować małą. Znam ratlerke identyczna jak ona i ten ich jazgot to taki dodatek do urody. Prowadzę dt i mam swoje pekiny,które są bardzo łagodne,niewiele większe i ustępują innym psiakom. Siedzę w domu,wiec moge sie nią odpowiednio zająć,prosze rozważcie moją propozycję. Mamy tez super weta,nie raz sterylizował takie malizny w podeszłym wieku

Posted

Nie poupychałam u sąsiadki bo sąsiadka też prowadzi Dt a to różnica,ona po prostu nie loguje się na dogo i pomagam jej szukac dla nich domku. A przez dt to ja rozumiem dom w którym maluchy sa do czasu znalezienia Ds przecież ja nie chcę ich wszystkich zatrzymać! Czy pomoc dla szczeniaków ze schronu to coś złego? Chyba lepszy jest DT niż schron.? W tamtym roku było u nas łącznie około 40-stu szczeniąt i wszystkie znalazły dobre domki. Jeżleli wiem,że pies jest dziki lub wycofany zdaję sobie sprawę ile trzeba mu czasu poświęcić,ale myślę że szczeniaki o wiele lepiej maja w Dt niż w schronie,a babulkę chciałam żeby została u mnie na Ds ale jeśli inne psiaki to dla niej problem to zrozumiem. Ja nie mieszkam w bloku tylko w prywatnym domu

Posted

Jak naliczyłym,to w tym tygodniu zaproponowałaś DT/DS dla 9 psów, więc mnie to zaniepokoiło. Taki dom pełen psów nie jest odpowiedni dla suni, bo ona ma charakter jedynczki.

Posted

Rozumiem. A co do psów to fakt zaproponowałam dt dla Calineczki i Coralgola ale one już maja domki,tak samo jak Kajtuś. Kubuś owszem miejsce w DT na niego czeka ale Piegusia ze względu swoich problemów może przyjechać do mnie jeżeli reszta psiaków znajdzie domki. Rozumiem,że szczenięta nie maja takiej traumy jak ona więc mogę je śmiało wziąść na dt. W ostatnch dwóch miesiącach wyjechało ode mnie do swoich nowych domków 10 szczeniąt i 2 dorosłe psy. Dlatego mogę zaoferować dt innym szczeniakom przebywającym w schronie

Posted

Super wieści, bardzo się cieszę :)

lamia2 napisał(a):
Babcia - ratlerka w nowym domu, mam nadzieję, że się szybko przyzwyczai do nowej Pańci bo strasznie przeżyła rozstanie z dotychczasową opiekunką.

Posted

a coś o nowej pani ? czy sunia naprawdę będzie kochana ? to jest naprawdę straszne, że pies jest niestety tylko rzeczą, którą dysponujemy jak nam sie zachce bez jego zgody :(