Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Marko jest około 2-letnim brązowo-czarnym amstaffem,który od niedawna przebywa w schronisku.Pies błąkał się na podmiejskich polach,wzbudzając strach wśród okolicznych mieszkańców.Psiak jest młody,pięknie zbudowany i bardzo aktywny,Łagodny dla ludzi,niestety nie lubi innych zwierząt.Szukamy odpowiedzialnego domu dla Marko,najlepiej domu,który zna potrzeby tej rasy.Przed adopcją Marko zostanie wykastrowany.MA OGŁOSZENIA

Posted

Romka napisał(a):
Już mi lepiej,jak Cię widzę...:lol:

miło mi, że na kogoś tak działa moja obecność ;)
co do allegro, to jasne, że zrobię, jeśli dostanę gotowy tekst+namiary.

Posted

Romka

Marko jest około 2-letnim czarnym amstaffem,który od niedawna przebywa w schronisku.Pies błąkał się na podmiejskich polach,wzbudzając strach wśród okolicznych mieszkańców.Psiak jest młody,pięknie zbudowany i bardzo aktywny,Łagodny dla ludzi,niestety nie lubi innych zwierząt.Szukamy odpowiedzialnego domu dla Marko,najlepiej domu,który zna potrzeby tej rasy. Marko jest odrobaczony i zaszczepiony przeciwko wściekliźnie, przed adopcją zostanie wykastrowany i zachipowany.

Tekst jak znalazł!

Namiary :-)

604 101 165
m.gorzynska@wp.pl

608 404 770
organmaster@gazeta.pl

Posted

agaga21 napisał(a):
miło mi, że na kogoś tak działa moja obecność ;)
co do allegro, to jasne, że zrobię, jeśli dostanę gotowy tekst+namiary.

Agaga dziękuję za inicjatywę...myślałam o naszych dziewczynach ale Tobie bardzo dziękuję bo nie wiemy gdzie mamy włożyc ręce tyle roboty...

Posted

agaga21 napisał(a):
hmmm...ja jeszcze nie zrobiłam:oops:, czy w takim razie ktos inny mu już zrobił?

A może to z ogłoszeń dzwonili w sprawie Pepe,pytali też o Marko...ale ludzie okropni,nie przeszkadza im,ze psy są agresywne do zwierząt i nie chcą,zeby pies był kastrowany...
No właśnie...nie ogłaszamy jeszcze Marko,telefon był z Łodzi ,skąd mieli wiadomość o psiaku?