Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

hehe to my mieliśmy coś w proszku co się rozpuszczało...znaczy nadal mamy...bo teraz drugi raz dawkujemy....tylko dla zwierzat jest i koty Taniowi czasem wypijaja troche :P plus ludzkie probiotyki... Na szczęscie rudy się nadal racezj nabiera, ze to smakołyk :P.

Posted

W sumie nie klikalam tylko czytalam co napisalas ...wiec nie wiedzialam, ze "szeleczki z poduszkami" sa podlinkowane ! W sumie ciekawe sa..tylko ze moge je kupic jedynie przez neta, a revii radzila mierzyc i kupowac i sa to szeleczki juz do sportow, fajnie ze sa mieciutkie, ciekawe czy pies sie poci i jak te szelki radza sobie z grzaniem psa, teraz na szybko chcemy kupic typowe spacerowe nie do ciagniecia, tylko takie do codziennych spacerow...chociaz widze ze gdy juz wybiore do ciagniecia to bede musiala kupic przez neta tutaj nie maja pojecia o takich rzeczach. A co myslicie o tych szelkach..juz do ciagniecia ?
P.S. nie wstawilam linka ups :oops:...
http://www.lonewolf.pl/index.php?products=product&prod_id=106

Posted

hehe to te same szelki tylko wzorek inny :) amm od nich smycz i obroże z tym wzorem z moich szelek i jestem bardzo zadowolona :) można z nimi na spacer i do saneczek czy czegoś tam podpiać :)

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Ginuś ma podobne szelki tylko, że czerwone, ja polecam! Są rewelacyjne bardzo dobrze się w nich prowadzi psa, nie uwierają fajnie się dopasowują :lol:[/FONT]
http://www.zooplus.pl/shop/psy/smycz.../hunter/162901
[FONT=Comic Sans MS]mamy tylko innej firmy i inny kolor, krój pozostaje ten sam :lol:[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]można je śmiało stosować do spacerów jak ich ciągnięcia
pytanie tylko Sylwia czy jak na Wasze warunki to nie będą za grube i za ciepłe, bo macie inny klimat... tu już musisz sama zdecydować [/FONT]

Posted

[quote name='Kateczka']hehe to te same szelki tylko wzorek inny :) amm od nich smycz i obroże z tym wzorem z moich szelek i jestem bardzo zadowolona :) można z nimi na spacer i do saneczek czy czegoś tam podpiać :)
My mamy obroze i smycz z czasow szczeniecych w kosteczki z Trixie, mamy tez skorzany komplet, ale wiecie co Shirai'owi skorzana obroza wyciera siersc :roll:...i malo jej uzywamy...szelki jakie moge kupic to spacerowe i pewnie jakies do ciagniecia...ale nie wiem na jakie sie zdecydowac, spacerowki to chyba te z Trixie to mam na miejscu.
Kateczka czyli te Trixie na spacery sa calkiem okey ?

[quote name='Angelika_Roser']

[FONT=Comic Sans MS]Ginuś ma podobne szelki tylko, że czerwone, ja polecam! Są rewelacyjne bardzo dobrze się w nich prowadzi psa, nie uwierają fajnie się dopasowują :lol:[/FONT]
http://www.zooplus.pl/shop/psy/smycz.../hunter/162901
[FONT=Comic Sans MS]mamy tylko innej firmy i inny kolor, krój pozostaje ten sam :lol:[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]można je śmiało stosować do spacerów jak ich ciągnięcia
pytanie tylko Sylwia czy jak na Wasze warunki to nie będą za grube i za ciepłe, bo macie inny klimat... tu już musisz sama zdecydować [/FONT]

Jezeli zdecudujemy sie na te huntery to pewnie tylko w zimie bedziemy ich uzywac...

[quote name='Kateczka']przy okazju klimatu śmiesznepytanie mi się nasunęło :p Shiraiek ma już strój kapielowy ??:P

Kateczka musze Cie rozczarowac Shirai jest nudysta !!!!!!!!!!!!!!!:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

no co tak świeci wszystkim na plaży :D hehehe
Trixie są super...mam też z zooplusa to te niebieskie na co drugim zdjeciu Tania :) ma je od dawna....mają fajną regulację bo rosły razem z Taniem :) nie wytarły się ani nie wyblakły...futerka też nie wycierają no i chyba są w miare wygodne dla modego bo się nie skarży :D

Posted

o tak...my mieliśmy pierwszy komplecik dla Tania z Muscata właśnie :) a takie szeleczki czerwone ma Moshiro chyba :) Muscat jest bardzo ładny ale na moje oko łatwo się rozszywa na długosci niestety...znaczy poluzowuje czy jak to nazwać :) Rogza zamówiłam dwie obroże własnie do mnie jadą...fajny watek jest...obroże i coś tam...tam są dobre pomysły przykłady i modele :P

Posted

[quote name='Kateczka']o tak...my mieliśmy pierwszy komplecik dla Tania z Muscata właśnie :) a takie szeleczki czerwone ma Moshiro chyba :) Muscat jest bardzo ładny ale na moje oko łatwo się rozszywa na długosci niestety...znaczy poluzowuje czy jak to nazwać :) Rogza zamówiłam dwie obroże własnie do mnie jadą...fajny watek jest...obroże i coś tam...tam są dobre pomysły przykłady i modele :P

Masshiro Kateczka Masshiro ;)
Fakt My mamy cały komplecik z tego i jedyny minus to to ze się właśnie rozciągają ale my je mamy za szyte troszkę żeby się nie rozchodziły a jakiś czas temu kupiliśmy sobie takie szeleczki ze smyczą :) http://www.allegro.pl/item900360401_prof_szelki_pa_z_poduszkami_na_miare_hifica.html

Posted

jejku przepraszam biała damę ...ale wstyd...na usprawiedliwienie mogę powiedzieć, zę ja w standardzie mam takie przekręcenia...ale jeszcze raz przepraszam i obiecuję poprawę :)

Posted

[quote name='Kateczka']jejku przepraszam biała damę ...ale wstyd...na usprawiedliwienie mogę powiedzieć, zę ja w standardzie mam takie przekręcenia...ale jeszcze raz przepraszam i obiecuję poprawę :)[/QUOTE]

Nie no przepraszać nie trzeba, my nie z takich co się obrażają o byle "pierdołe" ale następnym razem :mad: :mdrmed:

Posted

Witajcie
Kochani mam poważne zmartwienie z Pomponem. Jest chory i nie wiemy o co chodzi. Badania wszystkie porobione. Morfologia w normie ( tylko płytek odrobinę za mało) , biochemia cała w normie, mocz ok, teoretycznie wszystkie narządy sprawne. Problem wyszedł w jonogramie. Potas przed wczoraj był 9,4 ( norma 4,1-5,4) a dziś ponad 10 , chlorki najpierw 120 ( norma 98,7-115,6) a dziś ponad 130 :(. Dajus jest osowiały, smutny. Najgorsze jest to że przeczytałam o potasie że takie jesgo stężenie jest zabójcze. Wet kazał nie panikować, dziś będzie nad tym siedział i jutro mam sie zgłosić to coś wymyslimy. Ale łatwo powiedzieć "nie panikuj". Jak mam obniżyć ten potas?? Nerki powinny go wypłukać, w moczu nie wyszlo że jest z nimi jakiś problem więc o co chodzi?? Czy ktoś z was spotkał się z czymś takim?? Proszę poradźcie coś!!