Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Wani, wydaje mi się, że niesforny Fukashi
gościł nie tak dawno w GA
Poszukaj
A no był;).
[quote name='Izis']W końcu troszkę słoneczka było tylko facecik wyraźnie nie miał ochoty pozować. Na większości zdjęć jest w biegu albo właśnie uciekł z kadru "mały ryuu" ;-)
Ale co tam wstawiam dzisiejsze zdjęcia kluska

Akita u Izis FCI FUKASHI

http://www.akita.pl/szczeniaki/miot-f/fukashi/fukashi-glowa-23-04-2008-m.jpg
http://www.akita.pl/szczeniaki/miot-f/fukashi/fukashi-stoi-23-04-2008-m.jpg
Ja chce zobaczyc ta Twoja kitke INU :loveu:
Ja też, ja też:evil_lol:. Postaram się wrzucić jego zdjęcie do GA jak tylko przyjadę:roll:.
moje gratulacje, ciekawa jestem tylko jak twój Miś zareaguje na kitkę...no i jak kitka będzie reagować jak dorośnie. Fukashi to chłopak, prawda?
Facet na 100%:diabloti:.
No, mam nadzieję, że się dogadają:lol:.
Super !! Gratulacje :multi::multi:.
Dzięki:-).

Posted

ania_wawa napisał(a):
ciekawe jakiego pieska ma Kostkowicz ??

Akitę od Izis?:roll::)
kostkowicz napisał(a):
:flop::flop::flop::flop::flop::flop::flop:

Hmmm...
cóż... każdy cieszy się tak, jak umie :razz:

Posted

[quote name='Druchna']INU gratulacje :multi: Pochwal się zdjęciami i wrażeniami jak najszybciej
Pochwalę się!
To już dziś!!!

Posted

[quote name='Taishi']No i gdzie te zdjęcia z pierwszego dnia??!!! :mad::mad::mad:
Dziś pewnie INU będzie w takiej euforii, że nawet jak już wróci, to nie będzie w stanie myśleć o niczym innym nisz maluszek :evil_lol:
Pewnie musimy poczekać do jutra.
Ale nie martwcie się, jeśli wybierzemy się razem na spacer, to kilka fotek ja na pewno zrobię :cool3:

Posted

Taishi napisał(a):
Kostkowicz ma całą hodowlę (skoro sam o sobie pisze, że jest hodowcą)
Kostkowicz pochwal się swoim dorobkiem hodowlanym.

Nie przypominam sobie abym napisał,że jestem hodowcą :-o:-o:-o Mieszkam w bloku i nie wyobrażam sobie abym mógł prowadzić jakąkolwiek hodowlę.
Zwierzętom należy się szacunek a nie zamykanie w ciasnych klatkach w jednym pokoju.:shake:
Najgorszemu wrogowi bym nie polecił psa z tej pseudohodowli działającej pod szyldem ZK, ale widzę, że niektórym można wszystko wcisnąć - byle dobrze to rozegrać :shake:

Posted

INU napisał(a):
Ja jadę dopiero po piętnastej;)!!!

I co Ty tu jeszcze robisz! :crazyeye:
Bierz Misia na spacer! To jego ostatnie chwile niepodzielnego panowania, biedak po waszym powrocie przeżyje niezły szok. :evil_lol:

Posted

kostkowicz napisał(a):
Nie przypominam sobie abym napisał,że jestem hodowcą :-o:-o:-o Mieszkam w bloku i nie wyobrażam sobie abym mógł prowadzić jakąkolwiek hodowlę.
Zwierzętom należy się szacunek a nie zamykanie w ciasnych klatkach w jednym pokoju.:shake:
Najgorszemu wrogowi bym nie polecił psa z tej pseudohodowli działającej pod szyldem ZK, ale widzę, że niektórym można wszystko wcisnąć - byle dobrze to rozegrać :shake:

Ciasne klatki??? Hmmm, u Izis widzałam duże klatki (dwie/trzy - nie pamiętam), a psy se biegały po mieszkaniu.
No, chyba, że coś schowała:evil_lol:.
Ale już więcej się nie wypowiem, bo zapewne Izis nie znasz i nie widziałeś w jakich warunkach są jej psy, więc nie mamy o czym rozmawiać:shake:.

Posted

[quote name='kostkowicz']Nie przypominam sobie abym napisał,że jestem hodowcą :-o:-o:-o Mieszkam w bloku i nie wyobrażam sobie abym mógł prowadzić jakąkolwiek hodowlę.
Najgorszemu wrogowi bym nie polecił psa z tej pseudohodowli działającej pod szyldem ZK, ale widzę, że niektórym można wszystko wcisnąć - byle dobrze to rozegrać

No to nie wiem jak rozumieć Twoją wypowiedź z 17.12.2007:
"Czy to twoje własne doświadczenia :roll:
Łatwo jest pisać na forum pod "przykrywką". A może chcesz porozmawiać w realu - chętnie sie z tobą spotkam jako ten wstrętny hodowca :roll:"
(pogrubienie moje)

A co do dalszej części to patrz: odpowiedź INU

Posted

[quote name='revii']No to nie wiem jak rozumieć Twoją wypowiedź z 17.12.2007:
"Czy to twoje własne doświadczenia :roll:
Łatwo jest pisać na forum pod "przykrywką". A może chcesz porozmawiać w realu - chętnie sie z tobą spotkam jako ten wstrętny hodowca :roll:"
(pogrubienie moje)

A co do dalszej części to patrz: odpowiedź INU
Amen.
TO już tylko nie cała godzina...

Posted

revii napisał(a):
Jak Ty tak możesz? :roll:
Ja bym chyba padła na zawał, albo rozwolnienia dostała tak bezczynnie czekając :lol:

Widać mogę:cool1:.
Ale prawie umieram;).

Posted

Tez bym sie nie mogla doczekac... My do Izis pamietam ruszylismy z samego rana, ale my jechalismy z Warszawy :) Ty pewnie wrocisz dzis o polnocy z maluchem, bo hodowczyni kilka godzin Cie przetrzyma zanim ukochanego maluszka wypusci z domu - przygotuj sie na to ;)

Kostkowicz... Izis przywiazyje psy do kaloryferow i je torturuje... my nauczeni tego sposobu robimy to samo z Emiko! Obejrzyj jej zdjecia, jaka jest cierpiaca... :crazyeye::evil_lol:

;)

Posted

Kaloryfery to jedna z milszych tortur stosowanych przez Izis. O balkonie już nie wspomnę:diabloti:
Kostkowicz- coś monotematyczny jesteś......

INU :) gratuluję i czekam na zdjęcia malucha :)

Posted

no właśnie o ten post kostkowicza mi chodziło.
Kostkowicz miło, że w końcu pierwszy raz odpowiedziałeś na posta, to duże zaskoczenie. to może pociągnij to dalej i wytłumacz....

Ta niecierpliwość już na mnie przeszła....chcę zdjęcia malucha. Inu już się nie mogę doczekać :evil_lol:

Posted

A ja proponuję uhonorować Kostkowicza za ogromny upór i determinację w walce z pseudohodowlami. W słusznej sprawie słuszne wyróżnienie. Może tak honorowy topic mu założyć? Nie wiem, co admin na to, ale myślę, że jeśli uda nam się wznieść na poziom intelektualny kostkowicza to nam admin topicu nie zamknie.
Ech.....