psiakiGabi Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 Ciotki i wujkowie :smile: Jak możecie to udostępnijcie na FB wydarzenie naszego basseta Marley'a :smile: zbieramy na leczenie i kastrację http://www.facebook.com/event.php?eid=199348570094504 Quote
dominikabankert Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 psiak Gabi basset to jest po prostu pies moich młodzienczych marzen zawsze chcialam miec basseta:) musze sie w końcu zalogowac na tym facebooku Quote
psiakiGabi Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 Dominika moim też :) ale nigdy nie spodziewałabym się, że moje marzenie z lat dzieciństwa spełni się w ten sposób, dlatego Marley od razu podbił moje serce:loveu: zresztą nie tylko moje:cool3: Quote
dominikabankert Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 Gabi a dostałaś kaske za hotelikowanie szilki????? nakrec jutro ta pania ze szilka taka biedna, w lesie mieszkala i szukaa w koncu swojego domku:( Quote
psiakiGabi Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 Tak, dostałam kasę :) zobaczę jutro w ogóle co to za Pani, muszę najpierw tą Panią "prześwietlić", a tak poważnie to Szila lepsza by chyba była dla Niej, bo odwiedzają Ją wnuki, Szila nie ma za grosz agresji w sobie, a Mika jak się boi potrafi ząbki pokazać. Trzymajcie jutro kciuki za obie sunie, a decyzję zostawmy tej Pani :) Quote
psiakiGabi Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 Szila podbiła serce tej Pani:multi::multi::multi: Byłyśmy na wspólnym spacerku, żeby Szila mogła poznać Panią, nie bała się bardziej niż zawsze więc to znaczy, że nie jest źle:cool3: karmy nie wzięła z ręki, ale jak Pani wyjęła szyneczkę to od razu podeszła i zjadła z ręki :) Pani chce odwiedzić Szilę jeszcze kilka razy, wziąć Ją na spacer itp. ale wstępnie jest zarezerwowana. Quote
dominikabankert Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 o MATKO ALE NEWS!!!!!!!!!!!!!!!!!SUPER GABI JESTES WIELKA!!!!!!!!![quote name='psiakiGabi']Szila podbiła serce tej Pani:multi::multi::multi: Byłyśmy na wspólnym spacerku, żeby Szila mogła poznać Panią, nie bała się bardziej niż zawsze więc to znaczy, że nie jest źle:cool3: karmy nie wzięła z ręki, ale jak Pani wyjęła szyneczkę to od razu podeszła i zjadła z ręki :) Pani chce odwiedzić Szilę jeszcze kilka razy, wziąć Ją na spacer itp. ale wstępnie jest zarezerwowana.[/QUOTE] Quote
dominikabankert Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 Wtataro odhacz ze maglolek juz wplacila deklaracje za marzec bo wpalcala 40zl-zaznaczyla ze 20zl za luty i 20zl za marzec Quote
psiakiGabi Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 Ja wielka,dlaczego?:) To Szila jest wielka, że udało jej się podbić serce tej Pani :) Pani bardzo miła, ciepła, także myślę, że Szila Ją zaakceptuje, zobaczymy jak będzie na kolejnych spacerkach z nową Panią :) dzisiaj nie było źle jak na Szilę :) także trzymajmy kciuki, aby Pani podołała oswajaniu Szili :) Quote
Kocurek Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 Trzymam baaaardzo mocno oby Szilce sie udalo! Quote
yolanovi Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 zaglądam...a tu takie wspaniałe nowiny. tez trzymam kciuki za Szilunie Quote
wtatara Posted March 10, 2011 Author Posted March 10, 2011 [quote name='dominikabankert']Wtataro odhacz ze maglolek juz wplacila deklaracje za marzec bo wpalcala 40zl-zaznaczyla ze 20zl za luty i 20zl za marzec[/QUOTE] dzięki- zrobię rozliczenie. Szila znalazła domek- komu mam przelać pozostałą kaskę Quote
psiakiGabi Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 Szila jeszcze nie pojechała do domku, narazie Pani ją zarezerwowała i będzie do niej przyjeżdżać, żeby się oswoiła z nową Panią. Pani planuje adopcje za około 2-3 tyg, musi dokończyć ogrodzenie podwórka itp. Quote
bela51 Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 Ciesze sie, ze Szila dostanie swoją szanse. Radzilabym jednak nie rozdawac zbyt szybko funduszy suni, bo nigdy nie wiadomo, co moze sie zdarzyc. Lepiej poczekac te kilkanascie dni. Quote
wtatara Posted March 10, 2011 Author Posted March 10, 2011 rozumiem- myslałam że sunia już w nowym domku a pieniązki Wam potrzebne Quote
dominikabankert Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 wtataro mogłabys policzyc ile jestesmy na plusie juz na marzec???? bedzie 200złotych okolo tzn musi byc troche wiecej niz 200 a i z bazarku szilowego jest z 200zł:) ale to dpoiero Avilia przeleje jak bazar sie skonczy Quote
JOHANNALIND Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 Wchodzę i czytam ekstra wieści- oby adopcja doszła do skutku:) Quote
Hekate1 Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 super nowina :), mam nadzieję że adopcja się uda i sunia pojedzie do wymarzonego domku ja póki co jeszcze nie zamykam zlecenia na przelew, jak już wszystko będzie potwierdzone to dajcie znać. Quote
dominikabankert Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 dam znac na pewno i innym deklarowiczom tez, no ale jeszcze około miesiaca Szilka w hoteliku posiedzi[quote name='Hekate1']super nowina :), mam nadzieję że adopcja się uda i sunia pojedzie do wymarzonego domku ja póki co jeszcze nie zamykam zlecenia na przelew, jak już wszystko będzie potwierdzone to dajcie znać.[/QUOTE] Quote
wtatara Posted March 11, 2011 Author Posted March 11, 2011 [quote name='dominikabankert']wtataro mogłabys policzyc ile jestesmy na plusie juz na marzec???? bedzie 200złotych okolo tzn musi byc troche wiecej niz 200 a i z bazarku szilowego jest z 200zł:) ale to dpoiero Avilia przeleje jak bazar sie skonczy[/QUOTE] wieczorkiem wszystko uzupełnię Quote
wtatara Posted March 11, 2011 Author Posted March 11, 2011 [quote name='dominikabankert']Wtataro odhacz ze maglolek juz wplacila deklaracje za marzec bo wpalcala 40zl-zaznaczyla ze 20zl za luty i 20zl za marzec[/QUOTE] to już dawno zrobione A TERAZ ROZLICZENIE pozostało 248 zł , do tego doliczyc 30 zł Paulinken- jaka to ma być deklaracja Quote
dominikabankert Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 paulinken wplacila jednorazowo dziekujemy wtataro za rozliczenie Quote
Recommended Posts