Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

BUDRYSEK napisał(a):
Szukam pomocy dla Psa z PADACZKA...JAK DIAGNOZOWAC? LECZYC? DOSWIADCZENIA...PROSZE O POMOC!!!!

Prawdziwą skarbnicą wiedzy na temat padaczki jest Isadora7. Napisz do niej.

Posted

Wtataro rozlicz prosze jeszcze raz pieniazki szilli cos mi sie nie zgadza dnia 12.06 placilas za hotelik za czerwiec- tak wynika z rozliczenia dnia 27.06 mialas na poczet lipca juz 92zl plus pieniazki ktore naplynely przez lipiec teraz czyli 387zl plus tamto 92zl=ponad 450zl przepraszam jesli sie myle ale tak wynika z twojego rozliczenia- zawsze starczylo na hoteik dla Szilki.Na koncie Szilki powinno byc 479zł- tyle wynika z rozliczenia.

Posted

Rozliczam jeszcze raz:
pozostało z czerwca 92 zł
wpłaciła teraz yolanovi 15 zł
p.monika 30 zł
Magolek 20 zł
ARIM 30 zł Kasi
Kasia z FB 200zł
jest to 387 zł.

Wczesniej wystarczało ale zobaczcie był bazarek , gdzie wpłyneła duza kwota i było dużo wpłat jednorazowych, których nie ma teraz
Moge wiliczyc
Johannalind
caldień
p. Łapczynska
Agatap
paulinket
bela51
Kocurek
Dominiko-Ty
Ja
Teraz tego nie ma

Zobaczcie w poprzednich miesiącach zostawała wieksza kwota a teraz tylko 92zł. Były te deklaracje jednorazowe, których teraz nie ma , no i bazarek, których teraz nie ma
W lipcu wpłynęło tylko 295 zł +te 92 zł.
co mam robić, kiedy sunia idzie do domku, czy coś wiadomo

Posted

Dziewczyny zaglądajcie i podnoście bazarek z postu 1080 -połowa bedzie dla Szilki.Wtataro gra kasa tylko myślę zę dominika policzyła te 92 zl dwa razy.Raz wliczyła do tej kwoty co podałaś 387(w tym jest 92zl z czerwca) i dodała jeszcze raz 92 z czerwca.

Posted

arim napisał(a):
Dziewczyny zaglądajcie i podnoście bazarek z postu 1080 -połowa bedzie dla Szilki.Wtataro gra kasa tylko myślę zę dominika policzyła te 92 zl dwa razy.Raz wliczyła do tej kwoty co podałaś 387(w tym jest 92zl z czerwca) i dodała jeszcze raz 92 z czerwca.

tak, zauwazyłam- nic sie nie stało