Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 470
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nikolas potrafi tak stac lub siedziec bardzo długo, jestem pewien, że kiedyś bedzie otwierał szuflady i szfki z jedzonkiem siłą woli!! To tylko kwestia czasu bedę go musiał nazwać Luke Skywalker.

hmmm chce to zobaczyc hehehe :):):)

• 2 weeks later...
Posted

Aga, mnie chcesz zbanować? Dlaczego?:placz: Przecież już nie gadam, tylko proszę o zdjątka. Ale jak nie, to się już nic nie będę odzywać. Chcieliśmy się tylko na urodzinki wprosić;)

Posted

Imbir1 napisał(a):
Aga, mnie chcesz zbanować? Dlaczego?:placz: Przecież już nie gadam, tylko proszę o zdjątka. Ale jak nie, to się już nic nie będę odzywać. Chcieliśmy się tylko na urodzinki wprosić;)

Oj Ty Babko Babko, Ciebie za co?

Ban dla Marka, za brak zdjęć, wraca człowiek po tygodniu z urlopu i nie ma czym oczu nacieszyć :loveu:

Posted

no ja myślę, że będzie poprawa, takim słodziakiem trzeba się chwalić:lol:

a tutaj wygląda:loveu: jak mój seniorek:loveu: za TM (jak mnie brakuje tej siwej, statecznej mordki w domu)
Jeszcz raz 100 latek Nikolasku:multi:

Posted

mm.templum napisał(a):
Dziś zrobię urodzinkową sesję i jutro nadrobie!!!!
:multi: :multi: :multi: to jeszcze sobie pooglądamy przed wyjazdem na wakacje:lol: ;)

Posted

Hej!

Miałam wyczucie czasu:evil_lol:

Wszystkiego najlepszego dla pieknego boksia!:lilangel::Rose::tort::bday::new-bday::BIG::drinking:

tak sie czasem zastanawiam czy moja Mecia to nie boksiu:hmmmm:

Posted

asiunia napisał(a):
Hej!

Miałam wyczucie czasu:evil_lol:

Wszystkiego najlepszego dla pieknego boksia!:lilangel::Rose::tort::bday::new-bday::BIG::drinking:

Dziekuję Bardzo!!!! tyle życzeń dla NIkolasa,miło!!!!
a Mecia śliczna i cos z bokserka ma na 100%!!! Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam!!!!