Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='mm.templum']Oj wy niedowiarki, Nikolas "synuś" mój jest ze mną od 7 tygodnia życia i data urodzenia dokładna była mi przekazana!
O pomyłce nie ma mowy!
14 lat, 1 miesiąc i 1 dzień, nie chce być inaczej!!!

[FONT=Arial]no wiem, wiem, wiem.... ale jakoś i tak to do mnie to nie dociera:cool3::diabloti::diabloti:;)
[/FONT]

• Replies 470
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

łobozzeeeee ..krajobraz po burzy i tak najbardziej mi się podoba...
śpioszek na maxa...(.. jak ja...:evil_lol:) kto wymyśłił robote na 7 rano..dobrze, że Nikolas sie tym martwić nie musi .....:loveu:

Posted

UUUUU........Kolego!! Teraz rozumiem, czemu dziewczyny z Kraka nie oparły się Tobie i Twoim przekonaniom, aby mnie ściągnąć do Swarzędza! Ty jesteś nieźle przypakowany Boksiu :razz: !! WOW!! Pozdrawiam i bardzo dziękuję za Twoje PLECY :multi:. Myślę też, że nie bez znaczenia w sprawie było Twoje życiowe doświadczenie i mądrość ;), że koleżanki w Krak. dały się namówić. Po stokroć dzięki!
Baltazar.

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Z okazji -nastu latek:p dużo szczęścia i radości, Uśmiechu i wytrwałości I samych przyjemnych dni w przyszłości[/FONT]

i torcik dla kibica, niestety nie udało mi się znaleźć Lecha;-)

Posted

[quote name='mm.templum']Dziekuje Imbirki (wcale nie Bimberki;)) za życzenia z niesamowitym piłkarskim torcikiem.......:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
już coraz częściej jesteśmy Bimberki:cool3: chyba nik powinnam zmienić:roll::evil_lol:
nie mogłam się zdecydować pomiędzy samochodowym i piłkarskim torcikiem:cool3::evil_lol: smacznego:p