la_pegaza Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Wszystkiego najlepszego :multi::multi::loveu::loveu::drink1::drink1::tort::drink1::drink1: Quote
Alicja Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 :loveu::loveu::loveu:cieszę się wraz z Wami wspólnie spędzonym czasem :loveu: Quote
Aganiok Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 ojej! Ile ja razy się zastanawiałam co u Was. Strasznie się cieszę, że NIkolasek w dobrym zdrowiu! Razem z moją Sarusią (14 lat i 2 mies) życzymy wszystkiego dobrego! Sto Lat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Morgan:-) Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Przyjmijcie spóźnione, ale bardzo szczere NAJSERDECZNIEJSZE ŻYCZENIA URODZINOWE DLA DOSTOJNEGO SENIORA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (Ja z trasy właśnie wróciłam - stąd to opóźnienie - się proszę nie gniewać) Quote
teqquila Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 Przepraszamy ze spoznione ale szczere my wrocilismy w nocy :) [SIZE="5"]wszystkiego wszystkiego najlepszego i duzo duzo duzo zdrowia dla boksusia Quote
la_pegaza Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 mm.templum napisał(a):no właśnie... tylko nie wiem jak:oops: i więcej fot ;) Quote
Agga Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Pozazdrościć 15 lat!:loveu: Wszystkiego najlpeszego i dużo zdrówka. Quote
bigos Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Nikolasku! Się spóźniłam ale pamiętam, zawsze...:loveu::loveu::loveu: pieskiego życia ode mnie i od kumpla Bigoska:loveu: Quote
gosikf & dogs Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 Najserdeczniejsze życzenia ode mnie i boksów!!! Nikolasku żyj nam 100lat!!! [SIZE=2]Jak zmienic tytuł: Wchodzisz w pierwszy post wątku i na samym jego dole wchodzisz w edytuj. Pojawi się okienko gdzie będziesz mógł edytowac treść postu, ale żeby zmienic tytuł wchodzisz jeszcze raz w edytuj na dole tegoż okna. Zmieniasz tytuł na górze okienka, które się pojawi, zapisujesz i gotowe. :lol: Quote
Jagoda1 Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Dziś natrafiłam na wątek Boksia... Boksinku, wszystkiego co najlepsze...:lol: Quote
boksiedwa Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Jagoda* napisał(a):Dziś natrafiłam na wątek Boksia... Boksinku, wszystkiego co najlepsze...:lol: ja też, boksiku 100 latek :multi: tylko pozazdrościć tak pięknego wieku :cool3: Quote
Agga Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 mm.templum napisał(a): Dziękujemy za życzenia:lol: i za odwiedziny:lol: ...zapraszamy na 16 urodziny......... to już przecież nawet nie rok ;-))) Z przyjemnością będę na 16 urodzinach :multi: Quote
Jagoda1 Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 mm.templum napisał(a): Dziękujemy za życzenia:lol: i za odwiedziny:lol: ...zapraszamy na 16 urodziny......... to już przecież nawet nie rok ;-))) Przybedę z moimi psiakami na taką uroczystość;)... Quote
Recommended Posts