Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 470
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mm.templum napisał(a):
Cześć Imbirki, co za szybka reakcja na Nikolasowe fotki:lol:
..a co do urodzin to przeciez jeszcze piętnaste będą i dalej..........!!!!!!!!!!!!!!

hehe, szybka, bo ja jeszcze przy porannej kawusi przeglądam dogo i wstyd się przyznać ale za pracę się jeszcze nie wzięłam:oops::evil_lol: no i galeryjkę Nikolasa mam w subskrypcjach. Skoro odkopałeś ją z głębin dogomani to trzeba było szybko reagować:p
Ale 14-ste urodziny też są ważne, w tym wieku to z każdego miesiąca należy się cieszyć - oby było ich jak najwięcej.

Posted

Rymonka napisał(a):
Nikolas to hard-corowy chłopak....!!!!
życzę dużo zdróweczka i jak najdłużej z Mareckim....!!!!
fafelki :evil_lol:

Ty Aga uważaj, bo i Twojemu ONkowi fafelki urosną, wirus bokserowirozy krąży i czuwa jak wielki brat :evil_lol:

Posted

AgaiTheta napisał(a):
Ty Aga uważaj, bo i Twojemu ONkowi fafelki urosną, wirus bokserowirozy krąży i czuwa jak wielki brat :evil_lol:

ah... te fafelki.....:cool3: .....
no jemu to nie grozi... choć, kto wie czy sama do chatki fafelków nie zaprosze (jeszcze troszkę czasu..)...... kochane są:loveu:

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

Dla Nikolasa życzenia serdeczne...dużo zdrówka zdrówka, zdrówka... bo to najważniejsze,
i jak najdłużej z Mareckim, który dmucha i chucha na swoje szczęście ...

:tort: :tort: :tort: :tort: :tort: :tort: :tort: :tort:

Posted

Wspaniale! Nikolas w ogóle nie wygląda na 14 lat :shake: Chyba Marku odkryłeś jakiś eliksir młodości i mu podajesz :)

Życzymy przede wszystkim zdrówka
i jeszcze wielu, wielu lat razem :multi: