Bodziulka Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 mm.templum napisał(a): Z Bodziulkowo_Boxową galeryjką nie mam zamiaru walczyć bo przecież my w jednej bandzie jestesmy,:evil_lol: a o te pięć tysięcy postów więcej to nie ma co robić afery! pozdrawiam Racja ;) ale u Imbirów jest więcej :evil_lol: co nie oznacza, że by mogło być więcej fot :p Quote
Imbirka Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Bodziulka, jeszcze ci mało?:p ale jesteś nienasycona:eviltong: Quote
Bodziulka Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Julia, już pisałam - Bokserki chłonę bez ograniczeń :evil_lol: Quote
Imbirka Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 to idz do nas, mamy dziś mixa na maxa:diabloti: Quote
Rymonka Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 No Witam Nikolaska i jego Pana!!!! W końcu mogę sie wpisać w Galerii Nikosia!! :lol: Bardzo piękny i silny pies... tylko podziwiać!! Jak najwiecej zdrówka życzę pieskowi - Panu także ;) !! Ciekawe zdjęcia.. czekamy na aktualne! Pzdr. Quote
mm.templum Posted February 27, 2007 Author Posted February 27, 2007 .............................. Quote
Rymonka Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 A jak!!!!!!!!!!!!! Będziemy działać !!!!!!!!!! Ile sił starczy!!! :multi: :multi: :multi: Quote
Rymonka Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Panie mm.templum, coś tu brakuje ... :mad: czekamy na nowe fotki, może jakieś wydarzenia?!... wrzuć cos do galerii Nikolasa!! ;) Quote
Rymonka Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Pozdrowienia dla Nikolasa!!!! Dużo zdrówka, zdrówka!!!!!!!!! Buźki od Aguśki!! No i Basa!!;) Quote
Rymonka Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 ... hmmm... skoro mało chętnych do rozjaśnienia galerii Nikolasa - a teraz mu się należy i to po 100-kroć... wpisuję: "NIkolas, NIkolas - krótka sierść - prawie golas! To dostojności mu dodaje - widziałam na zdjęciu - słowo daje! A 13 ma latek- Ha! Taki z niego Bratek.. Biega z piłką tu i tam - jaki dzisiaj Marku mamy plan?" :evil_lol: hihihi... Buziaki chłopaki!!! Quote
Imbirka Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Rymonka ciekawa jestem czy uda Ci się ruszyć Marka, żeby wstawił fotki:cool3: trzymam kciuki, może masz większą siłę perswazji:diabloti: Quote
Imbirka Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Bodziulka, Marek pewnie utknął w galerii Boxa i nie ma czasu wstawić fotek:diabloti: Quote
Bodziulka Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 no dobra, to żeby go troszkę odciążyć to już nie dam filmików z miętoszenia uszka ;) Quote
Rymonka Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Bondziorno dla Nikolasa!!!! ... życzę jeszcze raz szybkiego powrotu do zdrowia... będzie dobrze..!!! :loveu: Uszy go góry!! Quote
Rymonka Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Imbir1 napisał(a):Rymonka ciekawa jestem czy uda Ci się ruszyć Marka, żeby wstawił fotki:cool3: trzymam kciuki, może masz większą siłę perswazji:diabloti: Wiem że Nikolas jest chory ... i nie dziwie się Markowi, że nie ma czasu na wklejanie fotek... ale zawsze to MY możemy powpisywać się do galerii NIkolasa i ją trochę urozmaicić...(o ile Marek nam pozwoli).. ale będziemy rozmawiały tylko o NIkim...? Pewnie niedługo (jak z resztą napisał) coś wrzuci z sesji np. spacerkowej... Pozdr.;) Quote
Imbirka Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 cześć Marek:multi: jak miło, że w końcu się odezwałeś:cool3::evil_lol: trzymam kciuki za Nikolasa i życzę szybkiego powrotu do zdrówka:lol: no i oczywiście czekam na nowe fotki:p Quote
mm.templum Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 ..................................................... Quote
Imbirka Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 chodziło mi o galerię Nikolasa:p widziałam, że walczysz o powrót do normalności Tonia, dzięki Marek:Rose: Quote
mm.templum Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 [quote name='Imbir1']chodziło mi o galerię Nikolasa:p widziałam, że walczysz o powrót do normalności Tonia, dzięki Marek:Rose: Pomagam jak potrafie tym biedulką, Toniowi też sie staram pomóc,ale on to niesamowicie cieżki przypadek... Nigdy nie widziałem tak zblokowanego na ludzi psiaka. Tyle wizyt (niełatwych zreszta w schronie) i nic żadnej poprawy poprostu. Duzo kaski na hotelik tzrba uzbierać...tak czuję.. Quote
Imbirka Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Kaska już leci, ciocia Aganiok działa, myślę, ze będzie dobrze, szkoda tylko, że schronisko w którym jest Tonio jest takie jakie jest....:cool3::shake: To jak, kiedy możemy liczyć na fotki Nikolasa?:p Quote
mm.templum Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 .......................................... Quote
Imbirka Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 No to do dzieła, wiosna idzie i w plener warto zabrać Nikolasa na sesję zdjęciową:lol: tylko żebyście na tej sesji znowu nie przepadli na kilka miesięcy:cool3::diabloti: Quote
Medorowa Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 mm.templum napisał(a):Fotki będą, muszę nadrobić zaległości, należy się przecież dziadkowi Nikolasowi jakaś sesja!!! :multi: Życzymy duużżżżoooo zdróweczka:p Quote
Recommended Posts