Imbirka Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 [quote name='mm.templum']NADRABIAM FOTKI BO TERAZ MAM DWA WYJAZDY Z PRACY I NIE WKLEJE NIC PRZEZ PARĘ ŁADNYCH DNI! NO TO PARĘ FOTEK Z NASZEJ SYPIALNI...:evil_lol: MORDECZKA KOCHANA SIWIUTENKA:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: cudna mordeczka jesli na podłodze to tylko razem!!! ekstra foteczka:multi: śliczny "rozlelaniec";) Marek, jak na kilka dni przerwy to tych foteczek troszkę mało:cool3: Quote
szmaja Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 SIIIIIwŁaaaaa gębunia - przecudna :). No ja nie wiem, czy do TOZu nie napiszę, że biedny boksiu na podłodze - Pan to może, ale żeby TAK katować boksia? ;) Przepięknie razem wyglądacie, chociaż brakuje Wam jeszcze kliku kolorków :P Z niecierpliwością czekam na powrót z wyjazdu i kolejne zdjęcia! :) Quote
bigos Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 To jest śliczne:loveu:Te piękne oczka:loveu: Quote
mm.templum Posted September 28, 2006 Author Posted September 28, 2006 ......................................... Quote
Alicja Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 :cool3:czy aby Nikolas nie czuje dyskomfortu :razz: ;) Quote
teqquila Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 dziendoberek my tutaj pierwszy raz ale nie ostatni :)sliczny piesecek:) i naprawde nie wyglada na 13 latkow:) szkoda ze i my sie spoznilysmy nate turnusy :) Quote
Imbirka Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 uuuuuuuuuuuuuuuu, ktoś tu zapomniał, że ma psa:shake: :shake: :shake: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: i obowiązki........ GDZIE NOWE FOTKI?????????????????:mad: :mad: :mad: Quote
mm.templum Posted October 16, 2006 Author Posted October 16, 2006 .............................................. Quote
mm.templum Posted October 16, 2006 Author Posted October 16, 2006 .......................................... Quote
Bodziulka Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 mm.templum napisał(a): :turn-l: :turn-l: :megagrin: Quote
Imbirka Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 no proszę troszkę przycisnąć i pogrozić i odrazu pełna mobilizacja i pamięć wraca:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :multi: buuuuuuuuuzi mu daję w tego pycholka:loveu: :loveu: :loveu: (a gdzie się podziało siwe pysio, byliście na jakiś zabiegach odmładzających?:evil_lol: ) Quote
mm.templum Posted October 16, 2006 Author Posted October 16, 2006 ............................................... Quote
Imbirka Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 Ja nie mogę wyjść z podziwu ile on ma energii i w jakiej jest formie:lol: Marek widziełeś tą galeryjkę http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=31362, Bodziulka się spieła i wkońcu Box ma swój wątek - to prawie rówieśnicy:lol: Quote
Alicja Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 No proszę Nikolasku jak się pańcio postarał ...brawo Quote
mm.templum Posted October 16, 2006 Author Posted October 16, 2006 .................................................. Quote
Bodziulka Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 hehe, ciekawe ile Ci zajmie przebrnięcie przez wszystkie fotki :evil_lol: bo na pewno jest ich więcej, niż u Nikusia :evil_lol: Quote
mm.templum Posted October 16, 2006 Author Posted October 16, 2006 ............................................ Quote
Imbirka Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 mm.templum napisał(a):...Takich zdjęć nigdy za dużo,pamiętaj o tym!!! to kiedy będzie więcej Nikolasa i nie trzeba będzie się prosić???????????? A tak wogól nie jesteś jedyny, który kocha siwe mordki. Są tutaj jeszcze inne zwariowane baby, które szalją za takimi pysiami:evil_lol: Ja ostatnio też odgrzebałam fotki swojego seniorka:lol: Quote
Bodziulka Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 Imbir1 napisał(a):to kiedy będzie więcej Nikolasa i nie trzeba będzie się prosić???????????? Poczekaj, najpierw Marek musi się przebić przez galerie Boxa, potem zabierze się za Nikolasa - to troche zajmie :evil_lol: Quote
Imbirka Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 cięzko mu będzie:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: dałaś tyle zdjęć, że jak się wypada to później jest ciężko nadrobić:evil_lol: Quote
mm.templum Posted October 16, 2006 Author Posted October 16, 2006 ........................................... Quote
Medorowa Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 Jejku, że ja tu dopiero trafiłam:mad: Śliczna, siwiusia mordeńka:cool3: :loveu: :loveu: Quote
Aganiok Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 mm.templum napisał(a):Siwe mordeczki górą!!! Teraz już mogę obiecać, że galerie Nikolasa będę pilnował, nowe fotki będę wklejał!!! Konkurencja Boxowa nie śpi:evil_lol: Obiecanki-cacanki :cool3: Quote
Recommended Posts