morisowa Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 A masz taki stres, że może ten moment wypaść akurat w windzie? Albo na klatce schodowej? :cool3: Dziobak kilka razy obsikał kwl'a podczas wynoszenia z mieszkania na trawnik :p A Harada ostatnio zaczął już w windzie... Quote
Kam Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 Urocza rozmowa :cool3: U mojego poprzedniego psa staruszka przy noszeniu na rękach na spacer to czasem nie siku leciało... A hitem była ciocia z wizytą, której się w ogóle pies w domu w głowie nie mieścił, no i owa ciocia przeszła bosą stopą w nocy przez korytarz, na którym rezydował mój staruch i oczywiście w co wdepnęła? :evil_lol: Quote
Cerber Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 morisowa - nie mam windy w moim bloku :P i mieszkam na 1 piętrze :) ale pewnie gdybym mieszkała wyżej, to nie raz by się zdarzyło... kiedyś jakiś tam epizod miałam na klatce, a i przed sama klatką, przed wejściem tez :P kam - też kiedyś tak miałam i też zdarzyło mi się wdepnąć gołą stopą ;) zarówno w siusiu jak i w to drugie :P ;) Quote
Cerber Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 Apsa miałabym prośbę o dośc pilny tel. do mnie, jeśli masz taką możliwośc, albo dziś w okolicach 21, albo jutro. I przy okazji wysłałam Ci maila. Teraz jestem poza zasięgiem. Quote
Recommended Posts