Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wczoraj z Viris w ramach poszukiwania pewnego onka, znalazłyśmy suczkę - podeszła do nas na trawik i zwinęła się w kłębek... Co było robić...? Malutka jest u mnie. Jest młodziutka - ząbki ma idealnie bielutki, mięciutką sierśc. Jest bardzo ładna - ma krótkie nóżki, puchatą, czarno brązową sierść. Jest bardzo grzeczna. Nie zareagowała na moje koty. Zjadła jedzonko i usnęła na kocyku. Ma nieco problemów z chodzeniem na smyczy...

Nie wiem jak zareaguja moje dwie suczki, które w związku z moim wyjazdem są u mojej mamy. Dzisiaj je zabieram i zobaczymy... Bedę musiała wyprowadzać je turami.

Zdjęcia wieczorem, albo jutro...

• Replies 128
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Melduję się na wątku. Nie chciałam wcześniej, przed wstawieniem zdjęć - żeby było po kolei.
Dobrze by było ją pokazać u weta koło Ciebie, może jednak skojarzy. Sunia nie błąkała się za długo.

Posted

Margo chodzi za mną jak cień. Po wyjściu na siusiu szybciutko ucieka do domu, tak jakby się bała żeby jej nie zostawić...

Bardzo ładnie bawi się piłeczką :)

Posted

Mam nadzieję że jednak znajdzie się właściciel. Trzeba koniecznie rozkleić ulotki nawet na latarniach itp. No i wetów w okolicy przepytać czy nie kojarzą, najlepiej osobiście z sunią żeby nie było pomyłek.

Posted

Moje wariatki wcale nie zareagowały na mała ! Nie wiem - może się przyzwyczaiły, że ciągle jest jakiś nowy pies... Jedynie Melka powarkuje trochę, bo Margo chce się bawić, a Melka bawić się nie potrafi...

Posted

Nie wiem czy ona komus się zgubiła, bo podobno już 2 tygodnie temu widziano ją w zupełnie innej części miasta jak chciała wejśc do sklepu...

Posted

Ogłoszenia porozwieszane w wielu miejscach...
W sobotę albo w piątek idziemy do weta.

Margo to suczka kanapowa - szybciutko pakuje się na kanapę :)

Posted

Viris napisał(a):
Rozdałam na spotkaniu trochę ulotek z Margo.

Bardzo dziękuję :) Coś mi się jednak wydaje, że nawet jak komuś zginęła, to nikt jej nie szuka...:(

Posted

Trzeba będzie szukać jej domu. Szkoda że pogoda do "pupy" bo by się pochodziło po mieście z bandamkami "szukam domu" - a nóż widelec ktoś sensowny by się znalazł. To nie jest tak że w Ostrowcu wszyscy ludzie to twory bez serca - tylko my do nich po prostu nie umiemy trafić - wczoraj byłam sprawdzać dom dla psiaka z molosów. Bardzo sensowni ludzie.

Posted

Margo została odpchlona i odrobaczona...

Na moim osiedlu pojawił się młody, malutki psiaczek. Ciężko wystraszony... Nakarmiłam go, a Ula wymiosła mu wode bo lizał trawę... Tylko tyle mogłam zrobić :(

Posted

Viris napisał(a):
Ja zaglądam, zaglądam. No i kolejne psy są u nas też. Dramat po prostu.

W dodatku jakieś chamstwo pozdzierało ogłoszenia Margo, które Kuba wywiesił...
Jak ten piesiulek będzie nadal na moim osiedlu to chyba się załamię...

Posted

Rozwiesiłam ogłoszenia Margo u weta i u fryzjera bo tam najwięcej ludzi z poza osiedla zagląda, te rozwieszone w innych miejscach pozaklejane albo pozrywane zostaly:(

Posted

Clio napisał(a):
Rozwiesiłam ogłoszenia Margo u weta i u fryzjera bo tam najwięcej ludzi z poza osiedla zagląda, te rozwieszone w innych miejscach pozaklejane albo pozrywane zostaly:(

Nie wiem co ludziom takie ogłoszenia przeszkadzaja...?

Ciotki trzymajcie kciuki - w poniedziałek ma być rozmowa z potencjalnym domkiem....