Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

paulinken napisał(a):
Jestem i ja. Wpłacę jutro coś na konto. A allegro cegiełkowe może zrobicie, skoro macie konto fundacyjne?

będzie allegro cegiełkowe :-)

Posted

tinka jak sie nic nie zmieni to w poniedziałek jedzie do wrocławia będzie tam przygotowywana do zabiegu który ma być w środe przed południem wieczorem wstawimy pare fotek jak ochłone pozdrawiam

Posted

adamo1974 napisał(a):
tinka jak sie nic nie zmieni to w poniedziałek jedzie do wrocławia będzie tam przygotowywana do zabiegu który ma być w środe przed południem wieczorem wstawimy pare fotek jak ochłone pozdrawiam

Trzymacie się. Tineczko będzie dobrze, wytrzymaj kochana.

Posted

adamo1974 napisał(a):
nie wiem czy tylko mi tak sie wydaje ale na tych fotkaz z dziś tinula wyglada jak by bardzo cierpiała
A mi jakoś nie!Jak patrzyłam,to mnie się wydawało,że Tinka lepiej wygląda już,niż na filmiku.Oby do poniedziałku!

Posted

Trisza napisał(a):
a dużo jeszcze brakuje?...

ledwo zaczeliśmy zbierać
z pieniążkami, które pozostały z poprzedniej akcji - może i z 500zł wraz z deklaracjami obecnymi będzie

Posted

Poproszę o numer konta i dane do przelewu, wyślę coś chociaż dla Tinki, no serce mi się właśnie pokroiło ,przecież to trzeba być skończonym sku******m, żeby takiego maleńtasa na łańcuch dawać, świat zwariował, ludzie zwariowali. Powinny być srogie kary za takie bestialstwo a za te kary powinno sie leczyć najbardziej poszkodowane psy, może by się ludzie nauczyli. Ciśnienie mi się podniosło strasznie .....

Posted

[quote name='yuki']Poproszę o numer konta i dane do przelewu, wyślę coś chociaż dla Tinki, no serce mi się właśnie pokroiło ,przecież to trzeba być skończonym sku******m, żeby takiego maleńtasa na łańcuch dawać, świat zwariował, ludzie zwariowali. Powinny być srogie kary za takie bestialstwo a za te kary powinno sie leczyć najbardziej poszkodowane psy, może by się ludzie nauczyli. Ciśnienie mi się podniosło strasznie .....

Tym razem na konto AFN - pieniądze za cewnik potrzebne na już

DZIĘKUJĘ

AFN
Alarmowy Fundusz
Nadziei na Życie
ul. Jagiełły 5 m. 19
14 - 100 Ostróda
...
VWBank
78 2130 0004 2001 0388 0143 0001
z dopiskiem "psy Kraków - Tina"

Posted

[quote name='Yorija']Dziękujemy bardzo. Każda wpłata jest ważna.

Pieniążki bedą zbierane na konto fundacji AFN
Również przy profilu FB tej fundacji pojawi sie wydarzenie

Poprzednim razem gdy zbieraliśmy pieniądze na rezonans - był bardzo duży oddzew.
Potrzebujemy teraz tylko aktualnych zdjęć Tinki i ruszymy z akcją.

Wszelkie płatności dotyczące samej operacji, pobytu w klinice - doktor Niedzielski zgodził się odroczyć - natomiast zakup samego cewnika jest krytyczny - bo na to potrzebne są pieniądzę niemal już.

Nr konta jest na pierwszej stronie. Tu jeszcze raz podaję

Alarmowy Fundusz
Nadziei na Życie
ul. Jagiełły 5 m. 19
14 - 100 Ostróda

VWBank
78 2130 0004 2001 0388 0143 0001
z dopiskiem "psy Kraków - Tina"

serdeczne dzięki

Posted

yuki napisał(a):
Poszło, niestety niedużo, ale nie dam rady więcej.

dużo, każda złotówka to dużo
a jak będzie takich złotówek naprawdę dużo to uzbieramy

jeszcze raz wielkie DZIĘKUJĘ