adamo1974 Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 krakowianka.fr napisał(a):Ojej, strasznie duzo tych atakow. A czy weterynarz podal przyczyne (np. podeksytowanie ktore powoduje ataki itd, tak sie dzieje czasem przy epilepsji...)? pozdrawiam i mysle o Tince. nie powiedział mi tylko że za szybko zmiejszył dawke teraz raz w tygodniu dzwonie i ustala telefoniczne dawki leków ataków padaczki już więcej nie było tinke w maju czeka reonans mam nadzieje żę pomożecie zebrać kase bo sam nie podołam pozdrawiam Quote
ania z poznania Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 tinke w maju czeka reonans mam nadzieje żę pomożecie zebrać kase bo sam nie podołam Jaki jest koszt takiego rezonansu? Quote
Edi100 Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 ulvhedinn napisał(a):Biedna malunia...... Bardzo biedna:(:( Quote
adamo1974 Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 nasza kochana tinusia miała 2 kolejne ataki padaczki Quote
Edi100 Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 adamo1974 napisał(a):nasza kochana tinusia miała 2 kolejne ataki padaczki Ojej:( Maleńka zdrówko niech Ci dopisze, no:( Jak dobrze że ma Was! Quote
adamo1974 Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 niedawno miała kolejny atak martwi to nas jutro bede dzwonić do niedzielskiego bo dzis go nie ma biedne maleństwo tyle przecierpiała a teraz jeszcze to Quote
Edi100 Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 adamo1974 napisał(a):niedawno miała kolejny atak martwi to nas jutro bede dzwonić do niedzielskiego bo dzis go nie ma biedne maleństwo tyle przecierpiała a teraz jeszcze to Mam nadzieję, ze zaradzi coś sensownego.Dobre fluidy przesyłam. Quote
adamo1974 Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 ninajlepiej rano był kplejny atak teraz śpi Quote
Edi100 Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 adamo1974 napisał(a):ninajlepiej rano był kplejny atak teraz śpi jak można jej pomóc:(? Quote
adamo1974 Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 na chwilę obecną tinka jest w fatalnym stanie ma problemy z koordynacją ruchówjest na silnych lekach Quote
Edi100 Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 adamo1974 napisał(a):na chwilę obecną tinka jest w fatalnym stanie ma problemy z koordynacją ruchówjest na silnych lekach Jejku:( Tak mi przykro:( Quote
Yorija Posted March 3, 2011 Author Posted March 3, 2011 Tinka będzie miała operację Cewnik do móżgu odprowadzający nadmiar płynu koszt samego cewnika 1700zł do tego dojdą koszty operacji, leków ale nie możemy się poddać Grzesiek przysłał takie filmy - popłakałam się to jaka Tinka była gdy ją ostatnio widziałam a to w jakim jest stanie teraz- DRAMAT, MASAKRA, PRZEPAŚĆ http://www.youtube.com/watch?v=Z-3qrjPf75o&feature=BF&playnext=1&list=QL&index=1 http://www.youtube.com/user/MrAdamo1974?feature=mhum#p/a/u/1/FVheMbGIpqk Rozsyłajcie gdzie się da. Zbierzemy tę kasę i Tinka znów będzie jak ostatnio Quote
adamo1974 Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 U Tineczki nadal bez zmian nie może samodzielnie jeść mamy nadzieje że tak jak ostatnio znajdą się ludzie którzy pomogą nam Quote
kazik132 Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 Czytam wątek od jakiegoś czasu.Serce mi pęka jak widzę tą kruszynkę i jaka zmiana nastąpiła w tak krótkim czasie:(Dużo nie mam,ale przeleje 10 zł dla psinki,poproszę o nr konta. I mam pytanie.Czy Tinka ma zrobione wydarzenie na FB? Czytałam i wdziałam,że jest bardzo duży odzew a w jej przypadku potrzebne bardzo pieiądze i własnie jednorazowe kwoty.Może ktoś zrobi takie coś?Ja nie umiem,ale jest tu dużo na forum osób,co potrafią. Quote
Yorija Posted March 3, 2011 Author Posted March 3, 2011 [quote name='kazik132']Czytam wątek od jakiegoś czasu.Serce mi pęka jak widzę tą kruszynkę i jaka zmiana nastąpiła w tak krótkim czasie:(Dużo nie mam,ale przeleje 10 zł dla psinki,poproszę o nr konta. I mam pytanie.Czy Tinka ma zrobione wydarzenie na FB? Czytałam i wdziałam,że jest bardzo duży odzew a w jej przypadku potrzebne bardzo pieiądze i własnie jednorazowe kwoty.Może ktoś zrobi takie coś?Ja nie umiem,ale jest tu dużo na forum osób,co potrafią. Dziękujemy bardzo. Każda wpłata jest ważna. Pieniążki bedą zbierane na konto fundacji AFN Również przy profilu FB tej fundacji pojawi sie wydarzenie Poprzednim razem gdy zbieraliśmy pieniądze na rezonans - był bardzo duży oddzew. Potrzebujemy teraz tylko aktualnych zdjęć Tinki i ruszymy z akcją. Wszelkie płatności dotyczące samej operacji, pobytu w klinice - doktor Niedzielski zgodził się odroczyć - natomiast zakup samego cewnika jest krytyczny - bo na to potrzebne są pieniądzę niemal już. Nr konta jest na pierwszej stronie. Tu jeszcze raz podaję Alarmowy Fundusz Nadziei na Życie ul. Jagiełły 5 m. 19 14 - 100 Ostróda VWBank 78 2130 0004 2001 0388 0143 0001 z dopiskiem "psy Kraków - Tina" Quote
kazik132 Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 To ja już wpłacam.Ale myśle,ze w takiej sytuacji,jaka jest teraz,to można psinie zrobić też drugie wydarzenie,bo na fundacje nie każdy może wchodzić.Kuba spalony też ma,czy miał dużo więcej zrobionych takich wydarzeń i tam podobno przepływa nieziemska gotówka rzędu dziesiątek tysięcy złotych.Takie chodzą wieści po forum i na FB.A ta mała Kruszynka naprawdę potrzebuje,bo strasznie jej żal.A na FB nie ma możliwości umieścić tego ostatniego filmiku? Quote
Yorija Posted March 3, 2011 Author Posted March 3, 2011 kazik132 napisał(a):To ja już wpłacam.Ale myśle,ze w takiej sytuacji,jaka jest teraz,to można psinie zrobić też drugie wydarzenie,bo na fundacje nie każdy może wchodzić.Kuba spalony też ma,czy miał dużo więcej zrobionych takich wydarzeń i tam podobno przepływa nieziemska gotówka rzędu dziesiątek tysięcy złotych.Takie chodzą wieści po forum i na FB.A ta mała Kruszynka naprawdę potrzebuje,bo strasznie jej żal.A na FB nie ma możliwości umieścić tego ostatniego filmiku? umieścimy wszystko co się da jeżeli ktoś może - to może jej zrobić inne wydarzenia również i rozsyłać - ale wydaje mi sie że lepiej zrobić jedno - i bez względu kto je zrobi - czy fundacja czy osoba prywatna - każdy będzie mógł je rozsyłać dalej tylko ... w tej chwili problem z czasem, ja w pracy nie mogę, ludzie z fundacji również pracują i jak tylko będzie można to zrobimy Quote
kazik132 Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 Yorija napisał(a):umieścimy wszystko co się da jeżeli ktoś może - to może jej zrobić inne wydarzenia również i rozsyłać - ale wydaje mi sie że lepiej zrobić jedno - i bez względu kto je zrobi - czy fundacja czy osoba prywatna - każdy będzie mógł je rozsyłać dalej tylko ... w tej chwili problem z czasem, ja w pracy nie mogę, ludzie z fundacji również pracują i jak tylko będzie można to zrobimyA,no tak!Bo to podobno można rozsyłać!Ale ja gapa jestem,przepraszam.To jak bedzie juz to wydarzenie,to proszę o wklejeni tu linka,ja też mogę rozsyłac nawet przez NK,bo to mam:) Quote
Yorija Posted March 3, 2011 Author Posted March 3, 2011 kazik132 napisał(a):A,no tak!Bo to podobno można rozsyłać!Ale ja gapa jestem,przepraszam.To jak bedzie juz to wydarzenie,to proszę o wklejeni tu linka,ja też mogę rozsyłac nawet przez NK,bo to mam:) Wielkie dzięki Oczywiście, że tu wkleję :-) Quote
adamo1974 Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 ja juz umieściłam notatke na nk a teraz chodze po wątkach i prosze o wsparcie Quote
adamo1974 Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 u Tinusi nadal bez zmian nie moze samodzielnie jeśc ani pić Quote
paulinken Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 Jestem i ja. Wpłacę jutro coś na konto. A allegro cegiełkowe może zrobicie, skoro macie konto fundacyjne? Quote
Recommended Posts