Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ma nawet strój kapielowy a tak serio tinka czuje sie coraz lepiej jest naprawdecudownym psiaczkiem lubi sie tulic i bawic poduszkami to juz nie ten sam piesek taki mały słodki cukiereczek

Posted

adamo1974 napisał(a):
tinka dostała dzisiaj super prezenciki od wioletki z warszawy serdecznie ci za to dziekujemy w imieniu tineczki bedzie miała czym sie bawic i w czym chodzic na dwór pozdrawiamy

Macie może na to jakiś dowód?
Oby tylko to nie było różowe ubranko... :-(

Posted

WWiola napisał(a):
ale ubranko, chyba troszkę za szczupłe?

powiedział bym że troszke za duże mam nadzieje że sie nie obrazisz jak to ubranko zabiore jutro bardziej potrzebującej suni w schronisku ona bardziej potrzebuje ale tym serduchem bawi się cudnie jeszcze raz wielkie dzięki

Posted

Pewnie, że się nie obrażę:lol:. Mogę się tylko cieszyć, że jakaś psinka będzie miała cieplutko. Ubranko służyło moim 2 psom, przez 13 lat, jeśli jeszcze może się przydać, to tylko radość dla mnie:lol:. Obiecała też szeleczki, ale do dnia wysłania paczki, amba je wcięła. Dzisiaj, jak poszłam po ozdoby choinkowe, to je znalazłam:lol:. Wyślę następną paczką.

Posted

adamo1974 napisał(a):
pozdrowienia dla wszystkich od tineczki byłam dzisiaj w miescie zobaczyc za ubrankiem dla tineczki ale drogie są i do tego niezaciekawe

fajne ubranka szyje taks albo p. Ania ( cockermanka). Zamówilam dla mojej suczki. Wazy 4 kg i jest tez taki mikrusek jak Wasza. ubranko sliczne, cieple, podszywane polarem kosztowało 30 zł plus 7 przesylka. Tylko trzeba dlugo czekać. tak z 14 dni na pewno. Natomiast taks szyje szybciutko, z tego co słyszalam i ubranka są sliczne i funkcjonalne.

Posted

Asior napisał(a):
RANY BOSKIE!!!!!! Ale chudy.. a co ma z łapinką???

to stare zwichnięcie tak sie zrosło po nowym roku czeka go korekta łapki wet powiedział żę to jego nic nie boli ale dostał jakieś zastrzyki ale jest taki słodki masakra i ma około roku