Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='adamo1974']tineczka dzisiaj czuje sie w miare dobrze byle do środy a w środe moze do domciu[/QUOTE]
Niech zdrowieje i do domu!
Całuski w nochalek Tineczko

Posted

mysle ze Tinka w jaki8s sposob Nasz zjednoczyla!Niech zostanie symbolem dla nas tego ze sa wsrod nas jeszcze ludzie o wielkim sercu,dla ktorych los takich istot jak Tinka jest nieobojetny.Mysle Adamo ze te emocje z czasem umilkna i kazdy z nas zajmie sie innymi sprawami ale do Ciebie Adamo prosba zebys ,jezeli mozesz zajela sie Tinka mimo ze,nie bedziesz juz miala az takiego wsparcia jak teraz.Wiedz ze kazdy z nas ratuje w jakis sposob jakas nastepna "Tinke"na tyle ile moze,jedni wielej jedni mniej ,ale kazdy w miare swoich mozliwosci.Tinka niech zostanie symbolem dla nas wszystkich i pamietajmy o niej!

Posted

Dostalam zaproszenie od adamo1974 - dzięki wielkie, Ja ten wątek podczytuję już od samego początku, tylko niestety mogę tylko podczytywać, bo finansowo za bardzo nie dam rady wesprzeć malutkiej. Sama mam wciąż jakieś tymczasy a i mój tymczasik, który już został na zawsze u mnie cierpi na chorobę Cuschinga i jego leki i badania są strasznie drogie. Mogę tylko nieustająco trzymać kciuki za dzielną malutką :loveu: