Jump to content
Dogomania

Agusia - cudna ONka, zalękniona, zagubiona. Już w domu stałym :)

Recommended Posts

• Replies 215
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jasne że mogę, ale jeszcze tego nie zrobię. Chodzi o to że pani obiecała że mi da znać obojętnie jaka będzie decyzja i prosiła o trochę czasu do zastanowienia, wiec specjalnie nie naciskam.

Posted

Chyba nic z tego nie wyjdzie. Z doświadczenia wiem, że nawet jak ktoś ma wątpliwości ale jest pieskiem zainteresowany, poczuł to "coś", to jest w kontakcie, dopytuje, mówi otwarcie o swoich obawach.

Posted

Pani z którą rozmawiałam miała iść bodajże w tym tygodniu ( lub w następnym, już nie pamiętam) do szpitala, więc ja myślę, że może myśli o Agusi przesunęli na potem. Cóż, taki nieszczęśliwy zbieg okoliczność.
Może trzeba pomału myśleć o szukaniu dla niej innej alternatywy :( jeśli ta nie wypali.

Posted

Byłyśmy w schronisku w sobotę i specjalnie czekałyśmy aż pracownik będzie sprzątał w jej boksie licząc że wyjdzie na zewnątrz, ale Agusia wolała zostać w środku, udało nam się podejrzeć, że leżała spokojnie w budzie, nie bała się pana Andrzeja a przynajmniej nie uciekała, może przyzwyczaiła się do sprzątania. Dzisiaj w schronisku były dziewczyny ale nie wiem czy miały czas żeby zajrzeć do suni.

Posted

bela51 napisał(a):
A jak sie Agusia czuje? Czy ktos z Was ją odwiedza?

Jak siedzi w budzie to troche trudno...
Zostałą sama, bo wczoraj wyadoptowałyśmy z jej boksu ostatniego psa.