Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 280
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Byliśmy dziś u Kleksa. Wprawdzie na spacerku nie był długim, bo ciotka chora, pojechała z wysoka gorączką - własnie odpokutowywuje - ale są fotki, jutro wstawię, bo bardzo źle ze mną. Na chwile tylko wstałam.
Kleks jak małpeczka wspinał się na klatkę byle bliżej, a jak wyszedł poza - przytulał się. To taki kochany psiak, nie rozumiem dlaczego nikt go nie widzi.

Posted

Ojej.... jak mi się go żal od nowa zrobiło...
Ja się przyznaje bez bicia - dopiero 2 plakaty zostawiłąm u mojej wetki, wypytała co za psy i powiedziała, ze zobaczy co i jak.

Dzisiaj pewnie nie zdążę - ale jutro zawiozę do zaprzyjaźnionych sklepów.

No żeby taki Kleksio domu nie miał :mad:
I Daktyli :placz: co już ponad rok siedzi :placz:

Posted

Ciociu Supergogo, czekamy na Kleksiowe foteczki ;)
Plakaty porozwieszałam u siebie w okolicy, zobaczymy, może ktoś się odezwie...
Może w ramach rekompensaty za Tigerkowy domek wystawię następną aukcję allegro Kleksa??
Ty przyniosłaś szczęście Tigerkowi to może mi się uda przynieść szczęście Kleksiowi ;)

Posted

Dzięki za pomoc dla Kleksia. Kleksiu na allegro ma aukcje od dawna, ostatnio troche je zmieniliśmy, doszly fotki. Fotki zaraz wsatwię nowe, ale niestety nie są dobrej jakości. Był taki pochmurny dzień, czarna ziemia i czarny Kleks - czyli masakra.
Ale choc pokażemy jaki jest biedak mały i sliczny.

Jednak te poprzednie fotki, robione w innej aurze jakoś lepsze znacznie były

Posted

PaulinaT napisał(a):
Śliczny...
Ależ mi go żal....malutki, samiutki, porzucony. Kleks. :placz:

Malutki, samiutki, porzucony... Właśnie tak:placz:
Kurcze, niech ktoś wreszcie weźmie tego Kleksa...

Posted

basiaap napisał(a):
Malutki, samiutki, porzucony... Właśnie tak:placz:
Kurcze, niech ktoś wreszcie weźmie tego Kleksa...

Wiesz, myślę, że większość z nas gdyby nie była ograniczona pewnymi warunkami (czyt. TZ, niewielkie mieszkanie, finanse) byłaby na maksa zapsiona...
Kleksik już tak długo czeka, szkoda jego młodości w schronie :placz:

Posted

Otóż to Kacha... tylko każdy ma jakiś limit poza który nie może wyjść :shake:
Oby wreszcie Kleksa wypatrzył Kleksa ktoś kto jeszcze limitu nie osiągnął... :roll:

Posted

PaulinaT napisał(a):
Otóż to Kacha... tylko każdy ma jakiś limit poza który nie może wyjść :shake:
Oby wreszcie Kleksa wypatrzył Kleksa ktoś kto jeszcze limitu nie osiągnął... :roll:

No cóż, Paulino, jak wiesz z autopsji :lol: i z rozglądania się po towarzystwie, limity.... można zmieniać:lol: .
Liczymy więc na następnego desperata:evil_lol: .
Hop, hop, desperacie... gdzie jesteś?

Posted

basiaap napisał(a):
No cóż, Paulino, jak wiesz z autopsji :lol: i z rozglądania się po towarzystwie, limity.... można zmieniać:lol: .
Liczymy więc na następnego desperata:evil_lol: .
Hop, hop, desperacie... gdzie jesteś?

ciekawe kogo ty masz na myśli... :hmmmm:

:evil_lol:

Posted

Limity limitami a Kleks czeka... to naprawdę piesek malusi, dużo miejsca nie zajmie w domu a za to odwdzięczy się - oj odwdzięczy, najwspanialej na świecie...

Posted

Kleksa nie ma już w schronisku.
Ktoś się na niego zdecydował w zeszłym tygodniu. Nie odbyło się to przez nas, więc niestety na razie nic więcej nie wiem.

Posted

Możemy mieć tylko nadzieję, że to dobry domek a nie buda (ja o łańcuchu to nawet nie wspomne choć wszyscy widzieliśmy nawet mniejsze tak trzymane).
Ale Kleks był wsoaniały i kochający, wierzę że kogos po prosatu zauroczył.

Najgorsze że nawet nie możemy zapytać (bo nie uzyskamy odpowiedzi), jacy to byli ludzie, że mili, czy mówili w jakie warunki - kogo to w schronie obchodzi? :shake:

Posted

Ja tez nie znosze takich sytuacji...
Gośka, nie kracz;) . Chociaż ja też o tych budach i łańcuchach myślałam, przyznaję.
Może jednak uda nam się zdobyć jakieś malutkie info.

Posted

Jestem wrona to i kraczę. Ale mam nadzieję, że taki słodas kochany jak Kleks leży teraz na kanapie i zapomina i schroniskowej biedzie. MUSI tak być.
Basiaap - trzymajmy wszyscy palce za tylko dobre info.