PaulinaT Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 No maluchu czas domku szukać na pierwszej stronie! Quote
PaulinaT Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 [quote name='agula']HELP! kto pomoże?? :razz: :razz: :razz: Quote
agula Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Jeny:-( :-( dlaczego taki malutki istotek ma siedzieć w schronisku? święta idą, gdzie jego prezent? Quote
PaulinaT Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 To zdjęcie było robione w lipcu :placz: Minęło lato, minęła jesień a ten mały biedaczek tkwi w podłym schronie... :placz::placz::placz: Quote
supergoga Posted December 21, 2006 Author Posted December 21, 2006 Ja nie wiem dlaczego nikomu sie ten malec nie podoba. Quote
agula Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 Boże, pomóż:placz: :x-mas: :tree1: życzę odrobiny ciepła dzięki ludzkiej życzliwości, odrobiny światła w mroku dzięki szczeremu uśmiechowi, radości w smutku dzięki ludzkiej miłości i nadziei na lepsze jutro w chwilach niepokoju :tree1::x-mas: Quote
basiaap Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Widziałam Kleksa kilka dni temu. Jak zwykle wisiał na kracie całym malutkim ciałkiem. Wygląda żałośnie - całe futerko w błocie:-( . Może jest jakaś mała szansa dla niego... W tym tygodniu będę wiedziała. Mogłoby wreszcie mi coś wyjść, kurcze blade:shake: Quote
GoniaP Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Dopiero teraz trafiłam do Kleksika... Tym razem to ja go zabiorę na spacer na 1 stronę i od dziś, od teraz zaciskam kciuki by malec znalazł wyjątkowy dom! Quote
basiaap Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 No i niestety, okazja na dom dla Kleksa przepadła:shake: . Pan domu uparł się na jamnika. Dobrze choć że z hodowli, nie z Sielanki. Przykro mi, mały Kleksie z ubłoconym futerkiem... Strasznie mi przykro. Quote
KropkaKropka Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Biedny malec:( A może by tak zrobić ogłoszenie ze zdjęciem i zanieść do Klubu Seniora??? Tam spędzają czas samotni ludzie, bo potrzebuja towarzystwa, chcą być aktywni i nie chcą być sami. Może to jedyna szansa.... Pomyślcie o tym. Quote
basiaap Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 KropkaKropka napisał(a):Biedny malec:( A może by tak zrobić ogłoszenie ze zdjęciem i zanieść do Klubu Seniora??? Tam spędzają czas samotni ludzie, bo potrzebuja towarzystwa, chcą być aktywni i nie chcą być sami. Może to jedyna szansa.... Pomyślcie o tym. To akurat nie jest pies dla seniorów... Po pierwsze, zbyt temperamentny:lol: A po drugie i ważniejsze - młodziutki piesek dla starszych ludzi to niestety duze ryzyko, że ponownie wyląduje na ulicy albo w schronisku, tylko już mając lat kilkanaście - a wtedy albo eutanazja, albo smutne dozywocie, bo starych psów nikt nie chce adoptować. Znalazłam w zeszłym roku na ulicy dwie 10-letnie, wyraźnie domowe suczki - i zapewne to było tak własnie: starsza pani/pan miała /miał pieska. Pan/pani zmarła. Psa rodzina wywaliła na ulicę. Znalezienie im domu graniczy z cudem. Jestem przeciwna dawaniu młodych psów ludziom w podeszłym wieku. Quote
Guest Kamcia_14 Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Kurcze dlaczego ten pies jeszcze nie ma domu :placz:. Ja mogłabym go wziąść na tymczas ale to dopiero wtedy gdy się przeprowadzę ( rozmawiałam z rodzicami) . A to byłoby za 2,3 miesiące. A dom musi się znaleźć szybciej !! Quote
supergoga Posted January 13, 2007 Author Posted January 13, 2007 Kleksik siedzi w schronie bardzo długo. Ma tyl;e do zaoferowania, tyle w nim ufności, radości zycia, tak kocha ludzi. Ale tak jak pisze basiaap - to aktywny psiak nie dla starszych ludzi. Ja jestem bardzo za adoptowaniem starszym ludziom psiaków, ale własnie tych starszych. To się sprawdza. A Kleks to młodzian - potrzebuje ruchum zabawy - kolejna zima w schronisku, w budzie dla takiego malca - nie wiem juz co kombinować. Ma tyle ogłoszeń.:-( Quote
justin Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 Kleksiczku no szybciutko znajdź domek, taki fajny psiak i co?!?!?:shake: Quote
kacha_wawa Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 Piękny Kleksiku, nie spadaj tak nisko... Przecież Twoim domem nie jest schronisko... Ktoś czeka tam na zewnątrz... Mocno w to wierzę... I niedługo pokocha... Ze schronu zabierze... Quote
kacha_wawa Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 Kleksik jest tak bardzo podobny do Sarci od Eliinfo... Czarnulki kochane, gdzie te Wasze domki są???? Quote
supergoga Posted January 19, 2007 Author Posted January 19, 2007 :multi: :multi: :multi: Kleksik ma swój własny wierszyk taki sliczny. Dzięki wielkie - może mu szczęście przyniesie. Kleksiku, nowa cioteczka do ciebie przyszła, zajrzała i zabrała na spacer na 1 strone. Quote
kacha_wawa Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 supergoga napisał(a)::multi: :multi: :multi: Kleksik ma swój własny wierszyk taki sliczny. Dzięki wielkie - może mu szczęście przyniesie. Kleksiku, nowa cioteczka do ciebie przyszła, zajrzała i zabrała na spacer na 1 strone. Musi mu przynieść szczęście ;) Kleksik zasługuje na dom z prawdziwego zdarzenia, na kochających Państwa, na swoje łóżeczko i na swoje zabawki... Jak ciotka Kaśka wróci z Katowic to wymyśli jakiś tekścić i wrzuci Kleksika na różne portale ;) Quote
AśkaK Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 [quote name='supergoga']Ja nie wiem dlaczego nikomu sie ten malec nie podoba. Mi się bardzo podoba! Śliczna mała perełeczka:oops: ...a raczej perełek!:p Quote
kacha_wawa Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Kleksiu, skacz do góry :) Ciotka ma utrudniony dostęp do netu, pisze z pracy, z domu ma niezbyt dobrą łączność... Wystawię Cię jak tylko wrócę do wirtualnego świata... Chyba, ze jakaś Cioteczka powystawia Kleksia???? Pomóżmy Supergodze, Ona zawsze wystawia nasze psy i ma do tego szczęśliwą rękę... Może któraś Ciotka będzie miała szczęśliwą rękę do wystawienia Kleksika???? Pomocy!!!! Quote
Recommended Posts