Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 280
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Niestety cisza, chyba wystraszyłam domek nadmiarem wymogów do spełnienia. Ale Kleks musi mieć naprawde dobry i odpowiedzialny dom - z Leszna już do nas nie ucieknie, więc ...

Nie trace nadziei, że w końcu ktoś go zobaczy.

Posted

Byliście dzielni w dopingum, kciuki trzymane - i...

KLEKS w DOMU!!!!!:multi: :multi: :multi:
Ma cudowny domek, wspaniałego Pańcia, ma na imię Bogart - i będzie bardzo kochany. Obawiam się tylko, że zostanie rozpieszczony do szpitku, ale powiedzcie, czy sobie nie zasłużył.

Ciotka Paulinka zrobi fotki mam nadzieje i potwierdzi.
Kleks już do schroniska nie wróci. Mieszka w Poznaniu, jesteśmy zaproszone z wizytą i na pewno za jakiś czas pójdziemy.

Udało się - doczekła się domku. Może dobrze, że uciekł czy też wyrzucono go z tamtego, tym bardziej że nikt go nie szukał i o niego nie pytał.

Kleksiu - duzo szczęścia. I bądź grzeczny, ciotkom wstydu nie przynoś!!!

Posted

Teraz tylko te domki, które go nie zauważyły i nie chciały niech żałują. On śliczny psiak - i nareszcie szczęsliwy.

Ciotka Paulina - super foty zrobiła i zostanie mianowana naczelnym fotografem naszej drużyny.

Posted

supergoga napisał(a):
Ciotka Paulina - super foty zrobiła i zostanie mianowana naczelnym fotografem naszej drużyny.

Aaaa tam gadanie... :oops:
Się polecam jako fotograf :cool3:
Mówiłam Ci - to mogę robić. Gorzej mi idzie pisanie... :roll:

Posted

Fotki są piękne, po prostu podziwiam, Paulina, i zastanawiam się, czemu mi u licha nigdy nie udaje się takich zrobić?:niewiem: :niewiem: :niewiem:

Dobra robota, dziewczyny!
Bardzo, bardzo się cieszę:loveu: :multi: :multi:
Kleksik był już weteranem schroniskowym... i przeszedł złą adopcję do tego. Ale widocznie tak miało być.
Jeden kamień spadł mi z serca.
Cieszę się, że adopcje trochę ruszyły po kilku miesiacach zupełnej posuchy.
Kleksiku, na pewno bedziesz szczęśliwym pieskiem.

Posted

:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:
:sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb:

Posted

basiaap napisał(a):
Fotki są piękne, po prostu podziwiam, Paulina, i zastanawiam się, czemu mi u licha nigdy nie udaje się takich zrobić?:niewiem: :niewiem: :niewiem:

jeszcze raz dziękuję :oops:

Posted

A teraz uwaga - czytamy i chusteczki w łapki:

Witam,
Bogarcik jest cudowny!!! Ten niesamowicie kochany psiak już drugiego dnia u nas zaczął powoli reagować na swoje nowe imię:) Wydaje mi się, że powoli zapomina już o swoim schronikowym życiu. Cały czas jest wesolutki, a przy tym niesamowicie spokojny. Oczywiście już pierwszej nocy władował się między mnie i moją dziewczynę do łóżka i spał w naszych nogach:) Przez pierwszych parę dni spał sobie na ziemi bądz na kanapie, ale już 3 czy 4 dnia nauczył się spać na swoim posłanku (co oczywiście nie oznacza, że w nocy nie ładuję się nam do łóżka:)) Miasto, przejeżdzahjące na ulicy samochody czy komunikacja miejska zupełnie nie robią na nim wrażenia. Jedyne czego jeszcze się boi to klatki schodowej - zapiera się i nie chce ani schodzi ani wchodzić po schodach, ale z czasem na pewno i do tego przywyknie. Naturalnie bardzo mu się nie podobało gdy go kąpaliśmy, ale w końcu który pies lubi się kąpać?:) Byliśmy z nim już u weterynarza, tak więc jest już zaszczepiony i odrobaczony - co ciekawe wizyta u weterynarza nie zrobiła na nim również wrażenia, no może poza obcinaniem pazurków, ale w końcu wiadomo, że psy tego nie lubią. Widać, że się do nas już przywiązał, ponieważ bardzo tęskni , gdy ja bądź moja dziewczyna wychodzimy, a ponadto jest niesamowicie posłuszny. Dzisiaj byliśmy z nim na długim spacerze i po raz pierwszy spuściliśmy go ze smyczy, więc Bogart miał okazję sobie trochę pobiegać. Okazało się, że i z tym nie ma zupełnie problemu - Bogart biegał sobie i nawet bawił się piłeczką, ale od razu przybiegał, gdy go wołaliśmy. Naprawdę bardzo kochany z niego psiak!!! Lepszego psa nie moglibyśmy sobie wymarzyć!!! Wydaje mi się, że jest mu z nami bardzo dobrze i że wreszcie jest szczęśliwy:)
Pozdrawiam

I co Wy na to, bo ja ryczę.:multi: :multi: :multi:

Posted

Fajnie:lol:
No cóż, jaki człowiek z sercem nie pokochałby Kleksa:lol:
cieszę się, ze znalazł swoje miejsce na Ziemi

i mam tylko nadzieję, że będzie faktycznie grzecznie przychodził na wołanie:roll: troche to wcześnie:roll: osobiście znając Kleksa bym się nie odważyła