kacha_wawa Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Hmm, bądźmy optymistkami ;) Kleksiu pewnie teraz leży gdzieś na swoim wyrku, obżera się na maksa, czyta dogo i naśmiewa się z Ciotek pykając fajeczkę (hmmm, nie na to za młody jest) ;) Quote
basiaap Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Bardzo przykro mi to pisać, ale... Kleksik nie jest w domku. W skrócie: w zeszłym tygodniu byliśmy w schronisku - w sprawie innego psa. Podczas naszej wizyty nagle zobaczyliśmy biegnącego po podwórku Kleksa. Był sam, bez nikogo, bez smyczy, bez obroży. Zdębiałam, na szczęście nie na tyle, żeby go nie złapać. Wsadziliśmy go z powrotem do boksu. Dwa dni później nadal tam był. Nie wiem, co się stało. Nie chcę dywagować. W każdym razie fakty są takie właśnie. Quote
kacha_wawa Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 O kurczaki :( Biedny, mały Kleksiu :( To dalej Malutki szukamy Ci domku... Quote
PaulinaT Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 No komentarz się ciśnie sam na usta... :angryy: Nieparlamentarny :zly7: Quote
supergoga Posted March 20, 2007 Author Posted March 20, 2007 Niestety, a domek chyba super nie był, sama nie wiem, skoro Kleks wparował do swojej klatki z dziką radością na pysiu. Został powitany jak syn marnotrawny - tak jakby wrócił z podrózy do własnego domu. Tak nie zachowuje się pies ze wspaniałego, szczęśliwego domu. Szukamy znów - oby tym razem jednak był to dobry kochający dom dla malucha. Teraz on ma najdłuższy staż z tych szukających domku -z tych które mogą być adoptowane. Quote
basiaap Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Faktem jest, że Kleks ewidentnie do kumpla swojego z boksu przyleciał:roll: i że zwinny jest baaardzo... wierzę, że mógł zwiać. Tylko że nikt go nie szuka. Quote
basiaap Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Nie ma co płakać....:shake: Trzeba domku małemu szukać.... Quote
basiaap Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Proszę, ludziska kochane, rozglądajcie się za domkiem dla Kleksa! Tak mi go żal...:-( Quote
PaulinaT Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Te zdjęcia były robione w lipcu :-( Jak trafił do schronu :-( Tyle czasu już minęło od lipca.... Quote
kacha_wawa Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Kajtuniu kochanie, domku szukamy na pierwszej stronie ;) Ciociu Supergogo, czy są jakieś aktualne zdjęcia Kajtusia?? Wystawię Malutkiego na allegro ;) Quote
supergoga Posted March 21, 2007 Author Posted March 21, 2007 Dzieki wielkie, Kleksik jest już od dawna na allegro i teraz ma odnowiona aukcję. Jest też na kilku portalach netowych. Nie ma chłopak szczęścia. Możer dlatego, że jest takim zwykłym pieskiem - ale czyz takie własnie nie sa najwspanialsze. Kleks szuka domu! Na zawsze! Quote
kacha_wawa Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Takie Niunie są najwspanialsze, jak ktoś nie wierzy to niech zajrzy w avatar... Quote
justin Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Zwykły niezwykły mały psiak Klekisk czeka!!!! Quote
basiaap Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Proszę o domek dla Kleksa... Tak długo siedzi... I tak z tym domkiem, co go juz niby miał, sie nie udało:-( :shake: Quote
PaulinaT Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Cóz mogę zrobić? Niewiele - tylko podnieść... :-( Quote
supergoga Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 Zgłosiła sie do mnie osoba zainteresowana Kleksem ale z Leszna. Na razie odpisałam co i jak i czekam na odpowiedź. Quote
PaulinaT Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Leszno nie tak daleko... trzymam kciuki....!!!!! Quote
Recommended Posts