supergoga Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 Ten mały psiak nie ma może nawet roku. Prawdopodobnie miał być pinczerkiem (cos tam z niego ma) więc w pogoni za wizją posiadania rasowca obcięto mu ogonek. Wprawdzie na pinczerka nie wyrósł, ale jest nieduzym, wesołym, łagodnym i ogromnie sympatycznym psiakiem. Przebywa w jednym z podpoznańskich schronisk od niedawna, czyli od kilku dni. Chętnie wyszedł z klatki, pozwolił sie baz problemu obejrzeć, brak na ręce - taki przyjacielski kumpel. Może ktoś szuka własnie takiego pieska, może zanim posiedzi w schronie dłużej - znajdzie domek na zawsze. Bardzo sympatyczny stworzonko - czeka na domek. Basiaap - zdaje się, że go ochrzciłaś - ale nie zapisałam, jak. Możesz napisać. Taki oto psiak szuka pilnie domu. Quote
supergoga Posted July 20, 2006 Author Posted July 20, 2006 Widzę, że nikt do psiaka nie zagląda. Czy nikomu sie nie podoba. To nic - będziemy sobie razem spacerowali na pierwszą strone. Quote
justin Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 Mały czarny - z oszałamiającym usmiechem- czeka.....uśmiecha się na tym zdjęciu , bo ma nadziejż ektoś go stamtąd szybko zabierze i da mu dom....a czy on ma na imię Mały Czarny? :lol: Quote
supergoga Posted July 21, 2006 Author Posted July 21, 2006 Tak, on jest taki Kawek - Mały Czarny. Może Blacki, może Tchibo. Czekamy na propozycje dla anonimowego czarnotka. I czekamy na dom, on kilka dni dopiero siedzi w klatce, im prędzej ktos go pokocha tym lepiej. Quote
basiaap Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 Nooo, ja na pewno go nie ochrzciłam:evil_lol: Kiepska jestem w wymyślaniu imion:shake: Supergoga, ochrzcij go szybko, bo wiesz... te tam przesądy, no:)) Quote
Dabrowka Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 No i ucichło :mad: A ja przyjrzałam się zdjęciom... i doszłam do wniosku, że piesek wygląda dokładnie tak jakby miał na imię Karusek. Ale oczywiście nie będę się upierać :razz: Quote
supergoga Posted July 24, 2006 Author Posted July 24, 2006 Może być Kleks, Rybonka ma dobrą ręke do domków to i imie może szczęśliwe wybierze. Kleksik - wędrówka do górnych części - po domek. Quote
Edi100 Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 Maluch uroczy i taki wesoły. Niech nie posmutnieje... Quote
supergoga Posted July 24, 2006 Author Posted July 24, 2006 [quote name='Dabrowka']No i ucichło :mad: A ja przyjrzałam się zdjęciom... i doszłam do wniosku, że piesek wygląda dokładnie tak jakby miał na imię Karusek. Ale oczywiście nie będę się upierać :razz: Kleks niech juz bęzie Kleksem. A czy mogę wykorzystać to imię - Karusek - do jeszcze jednego naszego lokatora schroniskowego, bez imienia. Tez mały psiak, ale na razie jest troche histeryczny, musimy nad nim popracować. Strach wyziera z niego cała parą. Czy on mógłby być Karuskiem? Quote
justin Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 Czarny Kleks chcialby znaleźć dom...bardzo prosi.... Quote
justin Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 Kleksik bardzo miłe psisko szuka odpoiwedniego domku.... Quote
supergoga Posted July 26, 2006 Author Posted July 26, 2006 Kleks bardzo potrzebuje domu. Rybonku - nic się nie udało z lokum dla psiaka? W schronisku pełne wszystkie klatki, siedzi w nich po 2-3 psy. Jesli przybędzie jeszcze jakiś pies, będzie problem. Tak bym chciala, żeby wesołek Kleksik znalazł swoje miejsce w zyciu. Quote
basiaap Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 Przyłączam sie do pytania...:oops: I co, ciotko Rybon? Kroi się dom dla Kleksika? A Karusek - fajne imię:loveu: Będzie jak znalazł dla następnej naszej biedy. Trzeba by jeszcze fotek natrzaskać - ja wczoraj nie zdażyłam... Quote
supergoga Posted July 27, 2006 Author Posted July 27, 2006 Kleks - prosze rozlać sie na samej górze a nie w dołach. Tu nie ma domków dla psiaków. Quote
basiaap Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 Kleksik maleńki śmieszny szuka kogoś, kto odmieni jego życie... Quote
basiaap Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 Jak to mozliwe, że tak długo nikt nie podniósł Kleksa:mad: :mad: :mad: Quote
Recommended Posts