meruna Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 witam. Jestem tu nowa. mam 8mio tygodniowego szczeniaka west highland white terrier i chciałam zapytać od kiedy i jakie smakołyki mogę mu podawać. Dodam że karmiony jest karmą Royal. bardzo dziękuję za odpowiedzi. Quote
a_niusia Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 kiedy?:) oczywiscie nie za darmo:p polecam ciasteczka maced, bo sa drobniutkie i miekkie-mozna dzielic na polowki, zeby pies sie nie obzeral. my juz skonczylismy lososiowe i teraz mamy baranina-ryz. te sa lepsze, widac, ze bardziej mlodej smakuja. a dajemy je odkad ja mamy-czyli od 8tygodnia zycia. poza tym jeszcze przysmaki brit care. to jest SUPER NAGRODA-za to juz by sie dala pokroic. sa specjalne krazki z piersi kurczaka w tej serii, ale dla wescika beda za duze i za trudne w obsludze. ja tylko raz je kupilam. tak to polecam: piersi kaczki, piersi kurczaka (mozna latwo pociac nozem czy nozyczkami na drobne kawaleczki) i wreszcie nasz hit: ruloniki dorszowo-kurczakowe. to jest 100% miesa, bez zadnych dodatkow. Quote
Recommended Posts