Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Fajnie tak wyrwać się z domku na łono natury :). Tobiaszek to wie, sen bidaczka zmorzył po całym dniu biegania i pełnego wrażeń :multi:. Ja po cichutku przyłączyłam się do odchudzających i na razie 1 tydzień - 3 kg. Zobaczymy co dalej. Najgorsze są te pokusy przez cały dzień :eviltong:.

Posted

yunona napisał(a):
Fajnie tak wyrwać się z domku na łono natury :). Tobiaszek to wie, sen bidaczka zmorzył po całym dniu biegania i pełnego wrażeń :multi:. Ja po cichutku przyłączyłam się do odchudzających i na razie 1 tydzień - 3 kg. Zobaczymy co dalej. Najgorsze są te pokusy przez cały dzień :eviltong:.

ja również w tym klubie

Posted

JamniczaRodzina. napisał(a):
Super okolica Tobiaszek się wybiegał i pochlapał w jeziorku .Fajna działeczka to gdzieś na Kaszubach?

Działeczka na Kujawach:razz:.Okolice Torunia:cool1: jakieś 180 km od Warszawy. Ostatnio bardzo modne wśród mieszkańców stolicy:evil_lol:

Posted

Piękna działeczka , z dostępem do wody :multi:. Jamniorki mają używanie, całymi dniami na dworku :). Moje niestety też na dworku ale balkonowo, a spacery letnie przedłużam do 1 godz.
Jednym słowem raj na ziemi :)

Posted

Szczupłe to są tylko dwa młode( 2 letnie,Toffiś i Riki) . Tobiasz też ma swoją wagę 14,5 kg .Młode mogła bym wystawiać w wyścigach jamników:roll: tyle biegają ,próbują przegonić wilczkę :diabloti: są szczęśliwe i pięknie umięśnione, a Tobi tylko drepcze w miejscu:evil_lol: i wygląda wtedy jak świnka wietnamska:razz:

Posted

Krysia napisał(a):
Szczupłe to są tylko dwa młode( 2 letnie,Toffiś i Riki) . Tobiasz też ma swoją wagę 14,5 kg .Młode mogła bym wystawiać w wyścigach jamników:roll: tyle biegają ,próbują przegonić wilczkę :diabloti: są szczęśliwe i pięknie umięśnione, a Tobi tylko drepcze w miejscu:evil_lol: i wygląda wtedy jak świnka wietnamska:razz:

Tobiś co ta pańcia tu wypisuje ?:eviltong: ;) Jesteś zgrabnym , przystojnym jamnikiem standardowym :lol:, na dodatek z ogromnym serduchem, który wychował dwóch basałyków zastępując im 2 w 1 mamusię i tatusia , o! :multi::cool1:

Posted

Zgadza się :roll: Jest wspaniały:eviltong: i nadal łobuzy traktuje jak dzieci, a one na to pozwalają:lol:.Łapie Rikusia za skórę na karku,jak suka gdy małe pieski przenosi :lol:i ciągnie go gdzie chce ,a ten się cieszy jak szczeniaczek:eviltong::multi:

Posted

Krysia napisał(a):
Zgadza się :roll: Jest wspaniały:eviltong: i nadal łobuzy traktuje jak dzieci, a one na to pozwalają:lol:.Łapie Rikusia za skórę na karku,jak suka gdy małe pieski przenosi :lol:i ciągnie go gdzie chce ,a ten się cieszy jak szczeniaczek:eviltong::multi:

Musi to przezabawnie wyglądać, a Riki i Toffiś na pewno mają respekt przed tatusiem :eviltong::evil_lol:

Posted

Krysia napisał(a):
nasz Batek waży 11,5 kg ale myślę że to mięśnie a nie tłuszcz , biega jak błyskawica , a jak spojrzy się na jego udka to aż miło patrzeć jak mu mięśnie grają pod skórą ;) ostatnio trochę więcej lużnej skóry mu przybyło , syn mówi że produkuje zapas na więcej tłuszczu , ale myślę że schudł po prostu

• 5 months later...
  • 1 month later...