JamniczaRodzina. Posted May 10, 2013 Posted May 10, 2013 Super okolica Tobiaszek się wybiegał i pochlapał w jeziorku .Fajna działeczka to gdzieś na Kaszubach? Quote
yunona Posted May 10, 2013 Posted May 10, 2013 Fajnie tak wyrwać się z domku na łono natury :). Tobiaszek to wie, sen bidaczka zmorzył po całym dniu biegania i pełnego wrażeń :multi:. Ja po cichutku przyłączyłam się do odchudzających i na razie 1 tydzień - 3 kg. Zobaczymy co dalej. Najgorsze są te pokusy przez cały dzień :eviltong:. Quote
Isadora7 Posted May 10, 2013 Posted May 10, 2013 yunona napisał(a):Fajnie tak wyrwać się z domku na łono natury :). Tobiaszek to wie, sen bidaczka zmorzył po całym dniu biegania i pełnego wrażeń :multi:. Ja po cichutku przyłączyłam się do odchudzających i na razie 1 tydzień - 3 kg. Zobaczymy co dalej. Najgorsze są te pokusy przez cały dzień :eviltong:. ja również w tym klubie Quote
Krysia Posted May 11, 2013 Posted May 11, 2013 JamniczaRodzina. napisał(a):Super okolica Tobiaszek się wybiegał i pochlapał w jeziorku .Fajna działeczka to gdzieś na Kaszubach? Działeczka na Kujawach:razz:.Okolice Torunia:cool1: jakieś 180 km od Warszawy. Ostatnio bardzo modne wśród mieszkańców stolicy:evil_lol: Quote
Krysia Posted May 11, 2013 Posted May 11, 2013 Teraz zdjęcia Tofisia:roll: :eviltong: dupka:roll::lol: Quote
Krysia Posted May 11, 2013 Posted May 11, 2013 Ach ogrodzenie będzie jak ten sznurek? a dlaczego nie w wodzie?:diabloti: Quote
yunona Posted May 11, 2013 Posted May 11, 2013 Piękna działeczka , z dostępem do wody :multi:. Jamniorki mają używanie, całymi dniami na dworku :). Moje niestety też na dworku ale balkonowo, a spacery letnie przedłużam do 1 godz. Jednym słowem raj na ziemi :) Quote
lilk_a Posted May 12, 2013 Posted May 12, 2013 piękne widoki :) jak patrzę na takie szczupłe jamniki to wstyd mi za naszego grubaska Batmanka ;) Quote
Celina12 Posted May 12, 2013 Posted May 12, 2013 No,no...działeczki,woda....ognisko...żarełko....to się nazywa życie..... Cmoczki dla Tobiego..i reszty....:loveu: Quote
Krysia Posted May 12, 2013 Posted May 12, 2013 Szczupłe to są tylko dwa młode( 2 letnie,Toffiś i Riki) . Tobiasz też ma swoją wagę 14,5 kg .Młode mogła bym wystawiać w wyścigach jamników:roll: tyle biegają ,próbują przegonić wilczkę :diabloti: są szczęśliwe i pięknie umięśnione, a Tobi tylko drepcze w miejscu:evil_lol: i wygląda wtedy jak świnka wietnamska:razz: Quote
yunona Posted May 12, 2013 Posted May 12, 2013 Krysia napisał(a):Szczupłe to są tylko dwa młode( 2 letnie,Toffiś i Riki) . Tobiasz też ma swoją wagę 14,5 kg .Młode mogła bym wystawiać w wyścigach jamników:roll: tyle biegają ,próbują przegonić wilczkę :diabloti: są szczęśliwe i pięknie umięśnione, a Tobi tylko drepcze w miejscu:evil_lol: i wygląda wtedy jak świnka wietnamska:razz: Tobiś co ta pańcia tu wypisuje ?:eviltong: ;) Jesteś zgrabnym , przystojnym jamnikiem standardowym :lol:, na dodatek z ogromnym serduchem, który wychował dwóch basałyków zastępując im 2 w 1 mamusię i tatusia , o! :multi::cool1: Quote
Krysia Posted May 12, 2013 Posted May 12, 2013 Zgadza się :roll: Jest wspaniały:eviltong: i nadal łobuzy traktuje jak dzieci, a one na to pozwalają:lol:.Łapie Rikusia za skórę na karku,jak suka gdy małe pieski przenosi :lol:i ciągnie go gdzie chce ,a ten się cieszy jak szczeniaczek:eviltong::multi: Quote
yunona Posted May 12, 2013 Posted May 12, 2013 Krysia napisał(a):Zgadza się :roll: Jest wspaniały:eviltong: i nadal łobuzy traktuje jak dzieci, a one na to pozwalają:lol:.Łapie Rikusia za skórę na karku,jak suka gdy małe pieski przenosi :lol:i ciągnie go gdzie chce ,a ten się cieszy jak szczeniaczek:eviltong::multi: Musi to przezabawnie wyglądać, a Riki i Toffiś na pewno mają respekt przed tatusiem :eviltong::evil_lol: Quote
lilk_a Posted May 20, 2013 Posted May 20, 2013 Krysia napisał(a):Szczupłe to są tylko dwa młode( 2 letnie,Toffiś i Riki) . Tobiasz też ma swoją wagę 14,5 kg .Młode mogła bym wystawiać w wyścigach jamników:roll: tyle biegają ,próbują przegonić wilczkę :diabloti: są szczęśliwe i pięknie umięśnione, a Tobi tylko drepcze w miejscu:evil_lol: i wygląda wtedy jak świnka wietnamska:razz:nasz Batek waży 11,5 kg ale myślę że to mięśnie a nie tłuszcz , biega jak błyskawica , a jak spojrzy się na jego udka to aż miło patrzeć jak mu mięśnie grają pod skórą ;) ostatnio trochę więcej lużnej skóry mu przybyło , syn mówi że produkuje zapas na więcej tłuszczu , ale myślę że schudł po prostu Quote
yunona Posted October 28, 2013 Posted October 28, 2013 Otwarto Dom Mody Sopelfeld na dogo : http://www.dogomania.pl/forum/thread...-11-11-g-22-00 Zapraszamy wszystkie jamniki! :loveu: Quote
Sarunia-Niunia Posted October 28, 2013 Posted October 28, 2013 Jak dobrze, że Yun przypomniała o wątku Tobiaszka, Toffisia i Rikunia... Strasznie dawno nic nowego nam Krysia nie napisała:shake:... co u Was Kochani? Quote
Sarunia-Niunia Posted December 24, 2013 Posted December 24, 2013 [FONT=comic sans ms][/FONT][FONT=comic sans ms]Krysiu, Tobie i całej Rodzince życzę z serca:[/FONT] Quote
yunona Posted December 25, 2013 Posted December 25, 2013 Wspaniałych i Pogodnych Świąt życzą czarodzieje Quote
Recommended Posts