JamniczaRodzina. Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 Ten miodzik gryczany od pana Zenka jest pyszny.Ja słyszałam w mediach ,ze dokarmiają pszczoły ciastem drożdżowym cukrowym. Quote
bianka0 Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 Tak, wczoraj był u mnie i opowiadał że robi jakieś ciasto z cukrem i zeszłorocznym miodem, wykłada do uli. Dlatego na nowy miodzik musimy poczekać do przyszłego roku :-( Quote
Krysia Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 Mój tata mówi że u nas się nie obudziły:shake: Twierdzi że już nie mamy pszczół:shake: zaszkodziły im prawdopodobnie pużną jesienią opryski na rzepak.Mamy go 2 ha za samym płotem,myślałam sobie ale będzie miodu a tu du... Jesienią dokarmia je takim miodem z cukru bardzo gęstym:razz: Quote
bianka0 Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 [quote name='Krysia']Mój tata mówi że u nas się nie obudziły:shake: Twierdzi że już nie mamy pszczół:shake:[/QUOTE] Szkoda pszczół.... ich śmierć zawsze ma podwójny wymiar. Quote
Krysia Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 Padnięci po wyczerpującym treningu:evil_lol:(Tobiasz jak zawsze jako poduszka) Quote
JamniczaRodzina. Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 Wow ale fajny zakup czekamy na relacje jak się ćwiczy i czy są zadawalające efekty.:lol: Quote
bianka0 Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 Krysiu musisz chłopaków podpisywać, ja w ogóle ich nie rozróżniam. Czy to jest Tobiaszek ? Quote
Krysia Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 Tak to jest Tobciu :eviltong: i pod głową najbliżej też :crazyeye: brak mi na tej stronie pinesek tak jak na nk:evil_lol: To by rozwiązało sprawe:lol: Quote
Krysia Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 [quote name='JamniczaRodzina.']Wow ale fajny zakup czekamy na relacje jak się ćwiczy i czy są zadawalające efekty.:lol:[/QUOTE] Na razie ćwiczę z zapałem i schudłam ok 3kg w miesiąc, ale nie wiem jak długo starczy mi samozaparcia:evil_lol: Quote
Celina12 Posted April 12, 2013 Posted April 12, 2013 Jejciu ale jamniorstwo zaćwiczone.....:mad: :diabloti: Gratulujemy 3 kilo mniej..... Quote
danka1234 Posted April 14, 2013 Posted April 14, 2013 [quote name='bianka0']Krysiu musisz chłopaków podpisywać, ja w ogóle ich nie rozróżniam. Czy to jest Tobiaszek ? [/QUOTE] Ja tez ich wczale nie rozróżniam. Quote
JamniczaRodzina. Posted April 14, 2013 Posted April 14, 2013 Krysiu zapraszam Cię do zbioru bratków wiesz jaka to fajna gimnastyka:diabloti: .Po pierwszym dniu pracy nie mogę chodzić takie zakwasy zimowe.:evil_lol: Quote
Krysia Posted April 15, 2013 Posted April 15, 2013 Ja dziś zaraz ruszam do ogrodu (tak jestem spragniona zakwasów):diabloti: Pierwsze grabienie trawy i pod iglakami jakieś 0,5h a później przyjemniejsza część programu:evil_lol: Doglądanie kwiatków i sadzenie między innymi kupionych bratków :diabloti: WIOSNA :evil_lol:WIOSNA :evil_lol:Będzie pięknie kolorowo:lol: Quote
JamniczaRodzina. Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 Co tam słychać w klubie Tobiszka?Krysiu porzuć nk wracaj na dogo abym mogła cię w gospodarce dogonić.:diabloti:Jak tam strata kg ?Ja w ciągu 2 tyg 5 kg mniej dzięki skłonom.:evil_lol: Quote
Krysia Posted May 6, 2013 Posted May 6, 2013 Porzuciłam :evil_lol:.Cały tydzień byliśmy nad jeziorem na działce. Grodzimy się :roll: Dziś spaliłam się na wiór ,i wpadłam do domu się wykąpać .Do wagi nie mam czasu podejść ,zdjęcia robię ale aparat zostawiłam w kempingu i niestety dziś nie wstawię, ale następnym razem postaram się nie mieć sklerozy:oops:. Jutro znowu wyjazd i nie wiem kiedy będę :razz: Pa Pa Quote
JamniczaRodzina. Posted May 6, 2013 Posted May 6, 2013 Wow fajnie macie wczasy nad własnym jeziorkiem.Miłego wypoczynku .:lol: Quote
Krysia Posted May 10, 2013 Posted May 10, 2013 A tak zmęczony po całym dniu nad jeziorem odpoczywał Tobi przy ognisku :diabloti: Quote
Recommended Posts