Krysia Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 Celina12 napisał(a):No nie-fotka ze smoczkiem i kołami do góry-wymiata :loveu::loveu: Trzy Cudeńka walentynkowo-cudnie,słodko i bardzo uroczo...Cudeńka-też WAS kocham-ale bym WAS wyściskała OBA-TRZY...przesyłamy mnóstwo całusków WAM i Waszej LUDZKIEJ RODZINCE :loveu::loveu: Dzięki ciociu:iloveyou: ludzka rodzinka też dziękuje:modla: Quote
Krysia Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 [quote name='bianka0']TOBIASZKU :iloveyou::iloveyou::iloveyou: Dziękujemy wszystkim kochanym ciociom za walentynki :modla::loveu:Cioci biance w szczególności bo najbardziej ją kochamy:iloveyou::iloveyou: .Wysłałyśmy walentynki wszystkim ciociom które znależliśmy :iloveyou: :crazyeye:a reszcie składamy życzenia tu:loveu::iloveyou::iloveyou::iloveyou: Quote
Krysia Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 Nie wiemy jak znależć cioteczki:docha, Lilk_a,Grosziwo,nescca i wiele innych które nas odwiedzały:iloveyou: KOCHAMY WAS:iloveyou: Quote
bianka0 Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 Wybacz Iwonko że powiększyłam Twoją kartkę walentynkową, ale jest taka świetna z tymi czworakami, a malutka jest nieczytelna. Szkoda przegapić takie dzieło :lol: Quote
Grosziwo Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 Bardzo dziękuję Dorotko ! Zdjęcie marne (bo i fotograf do kitu :oops:) ale to jedyne, na którym widać moje potfffory w komplecie :lol: Krysia wywołała mnie do tablicy i szybko się znalazłam :diabloti: Quote
bianka0 Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 Zdjęcie jest właśnie świetne. :evil_lol: I paróweczkę też masz. Quote
Grosziwo Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 No taaak ! Parówa jakich mało :evil_lol: PRAWIE JAMNIK :diabloti: A zaraz na Twoim wątku wkleję Ci zdjęcie tej parówy w roli "mamki bezmlecznej" dla kotki (jednej z tych czworaków). Krysia zaraz mnie pogoni za tą prywatę :roll:, chyba muszę założyć mojej trzodzie własny wąteczek :p Quote
bianka0 Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Grosziwo napisał(a):, chyba muszę założyć mojej trzodzie własny wąteczek :p Z utęsknieniem czekamy !!! Quote
lilk_a Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Krysia napisał(a):Nie wiemy jak znależć cioteczki:docha, Lilk_a,Grosziwo,nescca i wiele innych które nas odwiedzały:iloveyou: KOCHAMY WAS:iloveyou: ja się odliczam , niestety powalentynkowo bo dla mnie zanim pójdę spać to jeszcze walentynki dla wszystkich buziaki :calus: Quote
Krysia Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 bianka0 napisał(a):Z utęsknieniem czekamy !!! TAK! CZEKAMY! Wczoraj szukałam :razz: i doszłam do wniosku że wąteczków nie ma:shake: :evil_lol:Rodzinka świetna:diabloti: Chciała bym żeby u mnie taka sielanka była z kotkami :cool3: Tobi na nie poluje:mad: ,a mam dwa śliczne koty które przez niego nie mają wstępu do domu:shake: Quote
Krysia Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 dla wszystkich buziaki :calus: DZIĘKI cioci Lilk_a Quote
bianka0 Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Krysia napisał(a): Tobi na nie poluje:mad: ,a mam dwa śliczne koty które przez niego nie mają wstępu do domu:shake: No nie !!! A to łobuz z Tobiaszka :p Quote
JamniczaRodzina. Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Tobiaszek jest poprostu kotofankiem.U nas z kotami jest ok ale jak zobaczą nasze koty na dworze to też potrafią pogonić. Quote
Krysia Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Witam cioteczki wraz ze śniegiem dziś u mnie zawitało takie cudo :) Mój TZ oczywiście dokarmił a teraz biega z nim po wsi i pyta czyje:shake: Mam nadzieję że się komuś zgubił a jak nie? to co dalej ? Ma na szyi kolczatkę i chce do domu ,ale jest chudy:razz:, moje jamole jazgot idż sobie:diabloti: Quote
bianka0 Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Jest szansa że komuś się zgubił. Najlepsze Krysiu byłyby papierowe ogłoszenia w okolicy( weterynarz, sklepy, szkoły, przystanki autobusowe, ośrodek zdrowia, w okolicy kościoła). To jest jednak nadal najbardziej widoczne dla większości ludzi. Poza tym możesz ogłosić na tym portalu : http://zaginionepsy.pl/index.html A jak się nie znajdzie właściciel, to witaj Krysiu w klubie :p Będziemy ogłaszać do adopcji. Quote
Krysia Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Wrócił TZ z psem niestety :-( biorę się za drukowanie ogłoszeń:shake: Ten portal to u nas nic nie da . Mieszkamy na wsi:shake: TZ był w sklepie i w domu nauczyciela mówi że spotkał kolegów naszej Moniki i też im powiedział , może młodzież pomoże:multi:Ogłoszenia jutro porozwieszam,dziś jestem trochę zajęta (świniobicie było ) Jeszcze wstawię kilka zdjęć to typowy owczarek niemiecki:diabloti: Quote
bianka0 Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Krysiu, nie szkodzi wrzucić na ten portal, on nie musi być wcale z okolicy. Psom i ludziom zdarzają sie różne przypadki, jak np. z moją spanielką Różą. Quote
Krysia Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 No i z moimi jamolkami:) ignoruje je:) Quote
Krysia Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 lilk_a napisał(a):z wyglądu to młodziutki jest chyba Też mi się tak zdaje liczę że nie ma jeszcze roku:) Quote
Recommended Posts