Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Krysiu! Dla mnie Tofi i Riko są nie do odróżnienia:niewiem:. Potrafię tylko rozpoznać Tobisia:hmmmm:
Fajnych masz tych chłopaków i widzę, że szaleją w śniegu tak samo jak moi. Oboje uwielbiają śnieg!
Fajne macie tereny do szaleńatwa - jak Wy mogliście wcześniej nie mieć tam jamniorków:shake:?
Przytulasy dla całej Trójeczki:glaszcze::buzi:...

Posted

To się dwa Kasztanki doczekały swojego pierwszego w życiu śniegu :evil_lol:
Ja nie mogę nawet Tobiaszka rozpoznać, różni się od chłopaczków gładkim czółkiem.
On wie, że już niczym w życiu nie musi się martwić.:p

Posted

Sarunia-Niunia napisał(a):
Krysiu! Dla mnie Tofi i Riko są nie do odróżnienia:niewiem:. Potrafię tylko rozpoznać Tobisia:hmmmm:
Fajnych masz tych chłopaków i widzę, że szaleją w śniegu tak samo jak moi. Oboje uwielbiają śnieg!
Fajne macie tereny do szaleńatwa - jak Wy mogliście wcześniej nie mieć tam jamniorków:shake:?
Przytulasy dla całej Trójeczki:glaszcze::buzi:...

Nikt nie mówił że nie było jamnisia :shake:. Był najukochańszy 2,5 letni Kapselek :loveu: którego nie ma z nami :-( prawie rok . Zginął 16 lutego i z tej rozpaczy pojawił się już 19 lutego Tobi:diabloti:Postanowiłam że pomogę takiej biedzie ze schroniska . Jak mówią" nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło ,,tym razem wyszło Tobiaszowi:cool3: a małe to są z nami dlatego że nadal poszukiwałam podobieństwa z charakterkiem do Kapselka :crazyeye: i udało się Riki bardzo przypomina naszego poprzedniego pieszczocha:eviltong: Cha cha łatwo rozpoznać Tobiasza bo tylko on ma obroże ,małym rzadko zakładam bo nie lubią muszę je gonić po całym domu:diabloti:Ale dla domowników też jest trudnością rozpoznać trzeba spojrzeć w oczy:loveu: Toffik ma mniejszą główkę i mniejsze oczy ,jest cieńszy ,dłuższy i się garbi jak biega:eviltong:

Posted

Tak bywa :shake:. Do tej pory jak wspominam to mi się łza w oku kręci i wypominam sobie że mogłam temu zapobiec :mad:.Po prostu tego dnia był zły zbieg okoliczności :-(.Pojechaliśmy z mężem i córką po rodziców do sanatorium a on został w domu chociaż przemknęło mi przez myśl żeby go zabrać ze sobą. Żebyśmy wrócili z pół godziny wcześniej.Zginął od czadu z pieca, całe swoje życie zostawał przy piecu miał tam swoje łóżeczko:placz:Tego dnia zostały tam we dwa Kapselek i nasz kódłatek podwórkowy Gremlin.Gremik jeszcze stał chociaż na dwór musiałam go wynieść ,a Kapselek już nie dawał oznak życia :-( Żadnego psa nigdy nie zostawię przy piecu:mad::placz:

Posted

Krysia napisał(a):
Tak bywa :shake:. Do tej pory jak wspominam to mi się łza w oku kręci i wypominam sobie że mogłam temu zapobiec :mad:.Po prostu tego dnia był zły zbieg okoliczności :-(.Pojechaliśmy z mężem i córką po rodziców do sanatorium a on został w domu chociaż przemknęło mi przez myśl żeby go zabrać ze sobą. Żebyśmy wrócili z pół godziny wcześniej.Zginął od czadu z pieca, całe swoje życie zostawał przy piecu miał tam swoje łóżeczko:placz:Tego dnia zostały tam we dwa Kapselek i nasz kódłatek podwórkowy Gremlin.Gremik jeszcze stał chociaż na dwór musiałam go wynieść ,a Kapselek już nie dawał oznak życia :-( Żadnego psa nigdy nie zostawię przy piecu:mad::placz:

Jaka smutna historia....
Wiem Krysiu, że na wspomnienie łza w oku się kręci... moja Sarunia(*) odeszła 14. czerwca 2010r. i do dzisiaj, jak opowiadam o Niej, a zwłaszcza o tamtym dniu - płaczę...
Była z nami prawie 12 lat...

Posted

Celina12 napisał(a):
...smutna historia.....tak trudno jak odchodzą....ja już tez parę pożegnałam...:-(

Szaleństwa w śniegu BOSKIE! Normalnie -kocham te PArówki...:loveu::loveu:

Ja też je kocham:painting: