JamniczaRodzina. Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 Jamniorki tak grzeją ,że pan nie musi się kołdrą przykrywać.:diabloti: Quote
Krysia Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 JamniczaRodzina. napisał(a):Jamniorki tak grzeją ,że pan nie musi się kołdrą przykrywać.:diabloti: dokładnie:diabloti:ile razy woła"zabierz je ode mnie bo się ugotuje,, i miejsca mało:evil_lol: Quote
JamniczaRodzina. Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 Mało miejsca tz i 3 jamniki.:diabloti:Ja ostatnio spałam z TZ i 5 jamnikami niedość ,że było ciasno to i gorąco.:evil_lol: Quote
Krysia Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 Dziś srano na spacerku:) Wszystkie w galopie Quote
Isadora7 Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 rety synkowie juz tacy prawie jak tatuś :) Quote
Krysia Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 A te zdjęcia trzeba oglądać w całości ponieważ na pierwszym Tobi mi się nie zmieścił w całości:) Quote
Krysia Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 Riki "możecie oglądać:crazyeye: mój ogon :cool3:, bo ja uciekam do domu w ciepełko,,:evil_lol: Quote
JamniczaRodzina. Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 Jakie fajne przymrozkowe zabawy.Szybko rosną te Twoje szkraby Krysiu.:loveu:Tobiaszek jaki zamyślony pewnie wypatruje rybek w stawie. Quote
Krysia Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 Isadora7 napisał(a):rety synkowie juz tacy prawie jak tatuś :) to tylko na zdjęciach tak wygląda w rzeczywistości to są połowę tacy jak Tobi i w wysokości i w grubości tylko w długości to Toffik jest taki jak Tobi ale za to się garbi .Z córką żartowałyśmy w niedzielę że trzeba mu pajączka zakładać żeby sie nie krzywił:evil_lol: Quote
Krysia Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 [quote name='JamniczaRodzina.']Jakie fajne przymrozkowe zabawy.Szybko rosną te Twoje szkraby Krysiu.:loveu:Tobiaszek jaki zamyślony pewnie wypatruje rybek w stawie. Tak sama radość :eviltong:teraz bawią się w ganianego po całym domu:razz:.Tobiaszek wypatrywał Gremlina tego kudłatego pieska jeśli na zdjęciach go zauważyłaś . O i jeszcze Tofik:crazyeye: Quote
Mika31 Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 kochane maluchy prawdziwa jamnicza banda Quote
Sarunia-Niunia Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 http://images46.fotosik.pl/1196/2888ea4dbb45f779gen.jpg Ale fajne chłopaki wyrośli z Toffika i Rikusia - super!!! Quote
bianka0 Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 Śliczne jamniczki :loveu: Chłopaki rosną w oczach. Widzę Gremlina w tle, też fajny psiaczek. Tobi musi go lubić, skoro tak go wypatruje. http://images50.fotosik.pl/1249/a54449bcd08efb8cgen.jpg Quote
yunona Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 Rosną jak na drożdzach, jeszcze trochę i będą takie jak Tobi. C U D N E łobuziaki z tatuśkiem! :) Quote
Sarunia-Niunia Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 Tak, to fakt... maluchom już niewiele brakuje do Tobisia:) Quote
Celina12 Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 Boziulku-jakie ONe są śliczne-oba-trzy....:loveu::loveu:...ale bym wyściskała....jak to jest ,że jamniki uwielbiają ciepełko a same grzeją jak kaloryfery... Quote
Krysia Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 Ostatnio malcy wymyśliły nową zabawę ciąganie się za siusiaki:diabloti: Riki tak pociągnoł Toffika że całą skórę mu ściągnoł aż do samych jąder:crazyeye:, w pierwszej chwili myślałam że mu ugryzł tą skórkę:mad: ale naciągnełam ją z powrotem i wydaje się że toffik sobie nic z tego nie robi, a było to wczoraj pużnym wieczorem.Muszę jeszcze bardziej uważać zastanawiam się czy im jakichś witamin nie jest brak, a może to tylko dorastają:roll: Quote
ALMA2 Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 Krysiu przepraszam, ale jak przeczytałam to nie mogłam sie opanować:roflt::roflt::megagrin::roflt::megagrin::roflt::megagrin::roflt::roflt:. To jeszcze słodkie maluchy, które mają pstro w głowach i chyba żadne witaminy na to nie pomogą. ;):evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Krysia Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 [quote name='ALMA2']Krysiu przepraszam, ale jak przeczytałam to nie mogłam sie opanować:roflt::roflt::megagrin::roflt::megagrin::roflt::megagrin::roflt::roflt:. To jeszcze słodkie maluchy, które mają pstro w głowach i chyba żadne witaminy na to nie pomogą. ;):evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] Właśnie o to mi chodziło:roflt::eviltong::happy1: Trochę uśmiechu na ponury dzień:lol::lol: Ja z małymi mam bardzo wesoło zawsze coś wymyślą :evil_lol: a ich guru to Tobiasz który ostatnio też ma fiksum dyrdum:diabloti: Quote
Krysia Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 N dworze pada a my w ciepełku śpiochnamy:diabloti: Quote
Krysia Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 Tobi wyszedł na dwór on to jest odważny:evil_lol: żadnej pogody się nie boi:loveu: Quote
Recommended Posts